Balaton Sound 2356-06/07/19.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
PÁRIZS A KÖZÉPKORBAN Kattintással tovább…..
Advertisements

EGYÜTT. Fassang László Fotó: Vancsó Zoltán Falusi Mariann Fotó: Gordon Eszter Zorán Fotó: Gordon Eszter Presser Gábor Fotó: Gordon Eszter Palya Bea Fotó:
Szentendre Épített örökségek. Szentendre a Duna-parton """"A templomokra rávillan az alkony, A kusza város csillag bíborában, Csobban a Duna lassú.
Kelet-nyugati Átjáró A világzene és az interkulturális kommunikáció kapcsolata a pécsi Balkán Világzenei Fesztivál vizsgálata alapján Készítette: Halász.
A Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár hat fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra fontos információkhoz.
„Gördülékeny kommunikáció” formabontó járműreklám
KÖZÖSSÉGI HÁZ KISVASZAR 2012.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Készítette: Tóth Ildikó Itthon eddig még nem látott méretű, mintegy 65 méter magas óriáskereket állít fel közösen a Belváros önkormányzata.
NYUGDÍJVÁLTOZÁSOK.
T Á J É K O Z T A T Ó Marik Péter produkciós vezető Merlin Communications.
A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér hét fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra.
A DUNAKANYAR DIÁKSZEMMEL Szentendre
Nagykanizsa a régiók kapuja Nagykanizsa Délnyugat - Magyarországon, vadakban és hévizekben gazdag, gyönyörű erdős vidéken fekszik, az M7-es és a tervezett.
Dóm kőtár, Pécs ( ).
DELTA FEST PREZENTÁCIÓ Projekt: BalaTONE FESZTIVÁL „nyaralás megzenésítve”
Rendezvényszervezés Csapatépítés Hajókirándulások T Flotta Kft
PÉCS.
Gundel Étterem Budapest.
Játékjogosultság A) Európai Unió-beli és azzal azonos elbírálású labdarúgók: A bajnoki mérkőzéseken a sportszervezet számbeli korlátozás nélkül jogosult.
FIP képzés - menetrend 01. – Bevezetés – Általános információk a FIP-ekről 02. – Közfeladatot ellátó szervek, közérdekű adatok közzététele 03. – ÁFSZ és.
Budapest, május 5.KOMBIJEGYEK RENDEZVÉNYEKHEZ KAPCSOLÓDÓ JEGYEK A BKV-TÓL Előadó: Priegl Gábor értékesítési igazgató, BKV Zrt.
TomorrowLand.
HOSTWARE Beléptető.
2356/06/07/19 Nemzetközi Tojásfesztivál Siófok. A Balatoni Nemzetközi Tojásfesztivál, a tojás világnapja alkalmából kerül megrendezésre. A Pasteur Tojásfeldolgozó.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
I. ALBA REGIA RÖPLABDA GÁLA
Automatikus léptetés A szégyenteljes Trianoni békediktátum 1920 június 4-én történt. Ezzel a diktátummal csatolták el Magyarország kétharmadát a mai.
Büntetőrúgások. Végrehajtás A játékvezető kijelöli azt a kaput, amelynél a rúgásokat elvégzik A játékvezető pénzfeldobással sorsol, és amelyik csapatkapitány.
A fesztiválok szerepe a Balaton-parti kisvárosok kulturális gazdaságának fejlesztésében Enyedi-Tiner Klára „Generációk diskurzusa a regionális tudományról”
BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.
Cinkefőző fesztivál Szatmárcseke Késztítette: Szilágyi Márió
Hegyalja fesztivál Készítette: Kleri Dzsenifer /15.
Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál /18 Készítette: Panghy Bence.
Eperfesztivál. Mint tudjuk az eper több mint 300 olyan anyagot tartalmaz,amelyek kedvezően hatnak az egészségre C- vitamin tartalma meghaladja a citromét,és.
Medvehagyma-fesztivál Orfű /17.. A programok színes palettájával, illetve gasztronómiai kuriózumokkal várja az érdeklődőket Orfű az áprilisban.
Készítette:Szőke Gréta
Készítette: Werner Gábor
III. ÚJRÓNAFŐI BIRKAPÖRKÖLT FESZTIVÁL május 30-án 14 órától.
Tájékoztató az érettségi vizsga menetéről 2011/2012. tanév.
„ Pest megye természetismereti séta Beliczay sziget - Tőzike tanösvény
Együtt a családdal, együtt a nemzettel! augusztus 16. Kormányszóvivői tájékoztató.
ZöldÖvezet Társulás Egyesület Mottó: Rendezvényzöldítés Újrahasznosítás: Szelektív hulladékgyűjtés Újrahasználat: ZöldRe Pohárral a szemétkupacok ellen.
A vetítés megy magától, csak hallgassátok! Magyarország feldarabolása 1920 június 4-én történt December 5-én, a megemlékezés ünnepén szavalta el.
TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁS- VÁLTOZÁSOK. BETEGSZABADSÁG A munkavállalót naptári évenként változatlanul 15 munkanap betegszabadság illeti meg. A betegszabadság.
Az Arany János Tehetséggondozó Program diákszemmel
MegaService Europe Kft
Before 4th Surány song contest american tour :-D Avagy Szanyi „Gaga” Ádám amerikai útja ahogy én gondolom :-D.
2014. szeptember Célkitűzéseink Nemzetiségeinknek évszázadokon keresztül megőrzött kulturális, gasztronómiai és etnográfiai értékeinek bemutatása.
Támogatói tájékoztató. A Magyar Ügyvédi Kamara november 15-én hetedik alkalommal rendezi meg a Magyar Ügyvédek Napját. Az egész napos rendezvény.
ZENE: Ana Bashak (Amal-Maher) AUTOKLIKK A Bahrein Királyság államformája alkotmányos monarchia. Az Arab (Perzsa) öbölben, Szaud Arábiától keletre fekszik.
Tudnivalók a Corvinus Egyetem Állásbörzéjére és a Personal Hungary-re történő látgatásról Budapesti Corvinus Egyetem, Fővám tér 8. és a SYMA Csarnok 2013.
BUDAPESTI CORVINUS EGYETEM FŐVÁM TÉR MÁRCIUS 05. Tudnivalók az állásbörzére történő látgatásról.
Szponzori ajánlat Produkciós támogatás. A művészeti központ A Palota három épületet foglal magába: A Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem a világ élvonalába.
Lednice - vár
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
Budapest Turisztikai Marketingje Készítette : Romolhatatlan Norbert.
Készítette: Nagy-Kovács Beáta Míra 2356./18. tétel
Hotel Kapitány **** Wellness és konferencia Sümeg.
DIREKT SALES A DIREKT értékesítés és a bizalom kialakításának szerepe a 18 – 25 évesek utaztatásában.
MPK Nagyleállás 2016 Régió Biztonság MOL Régió Biztonság MOL.
Kölcsönzések nyilvántartása Nyilvántartási követelmények Pontos és gyors Egy adott időpontban: milyen dokumentumokat kölcsönöztek ki mely dokumentumok.
Rapid Action Group Ltd Üdvözli Magyarországot az Alihankintán!
V. Víz-Hang Fesztivál Rendezvény bemutató
Gyűjtemény mint rendszer
Budhista templom; sörösüvegekből.
Balatoni Horgászok Napja 25 éves a BHSZ
együttesek versengése
NEM LÁTVÁNYOS PREZENTÁCIÓ CSÚNYA BETŰTÍPUSSAL 2010
Közösségi Szinten Irányított Városi Helyi Fejlesztések (CLLD )
Előadás másolata:

Balaton Sound 2356-06/07/19

A Balaton Sound minden évben Balaton Zamárdiban van megrendezve. Zamárdi Balaton déli partján helyezkedik el. Több látni való is található Zamárdiban, mint például néprajzi gyűjtemények, a kilátó és templomok. Szabadidős tevékenységekben is gazdag pl: lovaglás, borkósoltás, mini golf, gokart, Több kiránduló út van: Pl: Szántópuszta, Balatonfüred

Több féle jegyet tudunk venni erre a rendezvényre!

Balaton Sound Napijegy Balaton Sound Napijeggyel a Rendezvényre belépni az 1. napon 10:00 órától, tárgynapon 6:00 órától másnap hajnali 5:00 óráig lehet másnap reggel 8:00 óráig jogosít a Rendezvény területén való tartózkodásra Balaton Sound Bérlet jogosultságait nyújtja

Balaton Sound Bérlet  Az 1. napon 10:00 órától Rendezvény végéig tartózkodhat helyszínén nem tartózkodhat a Balaton Sound Kemping Jeggyel rendelkező Látogatók számára kijelölt kempingterületen, és nem használhatja a tusolókat.

Balaton Sound VIP Napijegy a Rendezvényre belépni az 1. napon 10:00 órától, a tárgynapon 6:00 órától másnap hajnali 5:00 óráig lehet másnap reggel 8:00 óráig jogosít a Rendezvény területén való tartózkodásra jogosult vagy belépni a VIP zónába, ahonnan lelátóról is élvezheted a Nagyszínpad programját Ez a jegytípus nem a pénztárakban, hanem a "VIP / PASS" feliratú konténernél cserélhető karszalagra, ahol a Sziget megajándékoz egy aktuális fesztiválpólóval és egy italra jogosító kuponnal amit a VIP zónában válthatsz be

Balaton Sound VIP Bérlet Az 1. napon 10:00 órától a Rendezvény végéig tartózkodhatsz a Balaton Sound VIP Bérlettel a Rendezvény helyszínén nem alhatsz a Rendezvény területén nem tartózkodhatsz a kempingterületen nem használhatod a tusolókat jogosult vagy a Rendezvény VIP bejáratait használni valamint belépni a VIP zónába, ahonnan lelátóról is élvezheted a Nagyszínpad programját

Balaton Sound Kemping Jegy A Balaton Sound Kemping Jegy a Rendezvény Kemping elnevezésű területén történő tartózkodásra jogosít az a Rendezvény tartalma alatt a „0. napon” 14:00 órától. Sátrazási és tusolási lehetőséget is biztosít a Sziget a Látogató részére a Rendezvény ideje alatt.

FONTOS! Ha érvénytelen a karszalagod, köteles vagy elhagyni a Rendezvény területét! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A sérült,átragasztott, elvágott karszalag érvénytelen A megrongálódott, elveszett karszalagot nem cseréljük

Több színpad áll rendelkezésre a látogatók számára, hogy minél jobban élvezzék magukat. Pl:Heineken nagyszínpad, Rise fm színpad, 5 napos rendezvény

A szervezők komolyan vették, hogy négy napon át a maximumon pörögjön a buli. A folyamatos party hangulat, a világzenétől a legőrültebb tecktonik, dubstep, deep house ritmusokig dübörgő zene és az impozáns hazai fellépő sereg mellet a fesztivál olyan világsztár fellépőket tudhat már hívének, mint például: David Guetta, Fatboy Slim, Armin van Buuren.

KÖSZÖNÖM A FIGYELMET!