MEGHÍVÓ Üzleti képzésre 2011. Március 26. (szombat) 10 óra. Budapest NOVOTEL hotel Rákóczi út 43-45. Részvételi díj 2000 Ft/fő Hozd el azt az embert erre.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Szent Pál Korintusiaknak írt 1.levele 13.
Advertisements

V. Országos Tanácsadói Konferencia Budapest, BKIK Tanoszt.
legszimpatikusabb maileknek,
Nemde Isten szikrája rejtőzik minden emberi lélekben?
A mai kommunikáció és pragmatika órán azt a feladatot kaptuk, hogy írjunk egy olyan bejegyzést a saját honlapunkra, amit egy hét alatt.
Hogyan járassuk csúcsra az üzletet az év végi hajrában? október 25. Hotel Griff Kreutz Zsolt
Egy csoport sikeres ember, karrierjük csúcsán, mindegyiküknek jó állása, álom autók és házak tulajdonosai, meglátogatták hajdani egyetemi professzorukat.
Az angyalmentők száma: 333. Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal,
Nekem Te jelentesz Mindent Nekem, Te vagy a VILÁG
Táplálkozz tudatosan! program Bemutató prezentáció.
Értékteremtő folyamatok menedzsmentje
Köszöntés Download von Funny-Powerpoints.de
Kedves SPE és MMSZ tagok! Áprilisban immár ötödik alkalommal ismét megrendezésre kerül az SPE 2008 évi amatőr teniszversenye. A verseny férfi egyéni, férfi.
TURIYAM Téma: Önmagunk mibenléte
Humánkineziológia szak
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
A Királyok Királyának élete. Sok - sok évvel ezelőtt élt egy király. Nem volt egy átlagos király. Más volt, mint a többiek. Miért? A legtöbb király palotában.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Az ÚMFT SLA rendszere - a független értékelő szemszögéből -
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Zene: Korda György Gyöngéden ölelj … Kattintgass!
Hogyan válhatnak a cégértékek a teljesítmény katalizátorává? A Cegos üzleti reggelije március 3.
Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját.
ANTOINE DE SAINT- EXUPERY Gondolatok „A kis herceg” című könyvből.
Korszerű irodai ügymenet komplex dokumentum-kezelési megoldásokkal.
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
A Butterfly’s Lesson Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött,
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Versek
VILÁGJÁRÓ NAP TANULMÁNYUTAK A SEMMELWEIS EGYETEMEN EOK Budapest, 2012.március 21. Dr. Lőrincz M. Ákos Semmelweis Közösség – Semmelweis Világ TÁMOP-4.1.1/A-10/2/KMR
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Debreceni Egyetem Agrár és Műszaki Tudományok Centruma Logisztikai Koordinációs Központ Logisztikai szakemberigény, képzési igény, elvárások és tények.
1. 2 A jövő fiatal vállalkozója 2008 A Dreher Sörgyárak Zrt. pályázata a vállalkozó szellemű és kreatív diákok számára „Valósítsd meg álmaid vállalkozását!”
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
Anyák napjára szeretettel… Budaörs, 2013.május 7.
Kedves barátom Mért vagy szomorú, és miért nem vidám?
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
A megfelelés hegyét Hányszor megmásztam már, az évek során
Marketing terv.
CLICK TO ADVANCE SLIDES ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! Kapcsold be a hangszóród. Kattintásokkal lépj tovább a következő oldalakra.
1 Válság a fejekben is Nem látják át és nem veszik igénybe a fogyasztóvédelmi intézményrendszert a magyarok - Gulyás Emese - Tudatos Vásárlók Egyesülete.
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
A BOLDOGSÁG TITKA.
Önkéntesség az Észak-Magyarországi Régióban. A Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) története A Demokratikus Ifjúságért Alapítványt 1999-ben hozta.
Az ifjúsági részvétel modelljei „Együtt az ifjúságért” Borsod-Abaúj-Zemplén megye, tavasz Kósa András László Diákközéletért Alapítvány.
Kedves SPE tagok!    Idén májusban ismét megrendezésre kerül az SPE 2006 évi teniszversenye  – férfi egyéniben és párosban - melyre várjuk jelentkezéseteket.
Pozitív gondolatok.
Az önmagát kereső ember. Csak légy természetes és boldog! Táncolj a gyerekkel, szeresd, öleld át! Ne hordozz magadban eszményképeket Légy az,
Mai üzenetünk Szeretni kell?.
Norvegija – Šiaurės pašvaistė 45 le cke az életben Nov 2009 He YanMusic: snowdream.
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Zene - The Shadows Meghívó Merzse-mocsár tanösvény Szombat Fotók: Internetről kerültek letöltésre és a bejáráson készültek. Telek György képei.
Milyen szép a világ Készítette: Süni.
Hátrányból előnyt! - a gazdaságfejlesztés lehetséges útjai a kistelepüléseken Murakeresztúr IKSZT november 24.
A jövő (e-)könyve Készítette: Szűcs Roland. Témáink Tények Miért jó olvasni? E-könyv és az olvasó eszközök Aki keres az talál A XXI. század e-könyve (demó)
Kimondom már bátran: az Õ irgalma nélkül Semmit sem sem ér az életem.
JÓ REGGELT !.
Ó csak levél! Mi fájdalom! Lásd sír te hű Urad! Ilyen kevés tehát hited? Csak így szeret kemény szíved? Nincs rajtad semmi más: Csupán levél, csupán levél!
Csitáry-Hock Tamás*************Szeretettel Aliz
Toscana Készítette: Tóthné Kovács Annamária
A 5. parancsolat „Tiszteld apádat és anyádat…”
Felvételi előkészítő ! Újra indítjuk rajz felvételi előkészítő tanfolyamunkat A tanfolyam helye : A Céh székhelye Szeged, Szél u. 3. (térkép a honlapon)
Érezd és lásd meg, mennyire jó hozzád.
Kösz, jól érzem magam a bőrömben, nem hordom
MEGHÍVÓ Zsámbék Pincetáj tanösvény és nőket köszöntő kirándulás
Mihály Mihály Ünnepelj velünk! Ünnepelj velünk! 18 éves lesz!
Pozitív gondolatok.
Előadás másolata:

MEGHÍVÓ Üzleti képzésre Március 26. (szombat) 10 óra. Budapest NOVOTEL hotel Rákóczi út Részvételi díj 2000 Ft/fő Hozd el azt az embert erre az előadásra, aki a legközelebb áll a szívedhez. Nem baj, ha nem csatlakozik hozzád, de tiszta lesz a lelkiismereted, hogy megismertettél velük egy lehetőséget annak érdekében, hogy segíts rajtuk. „Ha mindent nyerhetsz és semmit nem veszíthetsz CSELEKEDJ AZONNAL”

+18 Az előadás ideje alatt, sokkoló képek, tények, adatok, kerülnek bemutatásra és megdöbbentő megállapítások hangozhatnak el. „Az amatőrök reménykednek a profik dolgoznak” „Az emberek többsége szeretne az ünnepelt győztesek között lenni. Ami nagyrészüket ebben megakadályozza, az a versenyekre felkészülni akarás hiánya”

Az előadás tartalmából:

Nincs az a kérdés, probléma, amiről minden embernek ugyanaz lenne a véleménye. Nincs az a zene, illat vagy íz, ami mindannyiunk kedvence. Az üzleti életben nincs az termék szolgáltatás amely mindenkinek egyformán tetszene. HOGYAN ismerheted fel a különböző ember típusokat, és ezáltal hogyan tudod kielégíteni az igényeit?

Aculife a forgalmad növelésére. Mérés a gyakorlatban

Cleaner a konyhában. Egy eszköz a sikeredért.

A sikered TITKA! Kezdőknek és haladóknak.

A STANDARD struktúra. A TIENS jövője

Várunk Téged, munkatársaidat, és azokat, akiket meghívsz!