Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Felvételi előkészítő ! Újra indítjuk rajz felvételi előkészítő tanfolyamunkat A tanfolyam helye : A Céh székhelye Szeged, Szél u. 3. (térkép a honlapon)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Felvételi előkészítő ! Újra indítjuk rajz felvételi előkészítő tanfolyamunkat A tanfolyam helye : A Céh székhelye Szeged, Szél u. 3. (térkép a honlapon)"— Előadás másolata:

1 Felvételi előkészítő ! Újra indítjuk rajz felvételi előkészítő tanfolyamunkat A tanfolyam helye : A Céh székhelye Szeged, Szél u. 3. (térkép a honlapon) A foglalkozások ideje: minden szerdán óra, a foglalkozások pontosan kezdődnek. A részvételi díj: Ft / hó Jelentkezés: a helyszínen a foglalkozások idejében. (FELVEHETŐ LÉTSZÁM: MAX. 6 FŐ) A FOGLALKOZÁSOK JELLEMZŐI: KISCSOPORTOS, EGYÉNI ESZKÖZÖKET, ANYAGOKAT ÉS MODELLT SZÜKSÉG SZERINT BIZTOSÍTUNK. BEMUTATKOZÓ RAJZOT KÉRÜNK, MINDEN TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A HELYSZÍNEN KÉRHETŐ.


Letölteni ppt "Felvételi előkészítő ! Újra indítjuk rajz felvételi előkészítő tanfolyamunkat A tanfolyam helye : A Céh székhelye Szeged, Szél u. 3. (térkép a honlapon)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések