A SIKER ÚTJA HRI-VITALION 1 lépés.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A világ legegyszerűbben felépíthető üzlete!
Advertisements

ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
Turisztikai szuksegletek
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Revitalizációs és Egészség- Tudományi Központ (NPCRIZ)
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
EZ A MUNKA ÜZLETI LÉPÉSEK. Elvisszük a hírt mindenkinek, mert keressük azokat, akik: •Változtatni akarnak (a körülményeiken) •Ambiciózusak (tesznek érte)
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég • Október • Adómentes, 7 éves cég • 2009-es terjeszkedés Oroszországba & Mexikóba • Széles piac! Németországban.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
5 PGV Fast Start Junior Manager.
Családi vállalkozás.
Giovanni Ferrini Fashion
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
Segítenél nekik, ha ez neked is hasznodra válna?.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Árkedvezmény program természet által ihletett....
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
A vezető mint sikertényező szerepe egy középvállalkozás
2007. január 3. FORGALOM ÉS CSALÁDFA: A következő generáció.
Ki az aki meg van elégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki nincs megelégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki szeretne az anyagi helyzetén változtatni?
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
HRI VITALION A valóra vált álom
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Küldetésünk: Biztonság Stabilitás Hálózatfejlesztési igazgató Gaál László Sziklás Johanna Alapító, tulajdonos Jr. Gaál László Alapító, tulajdonos.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
13 tanács egy életre ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
Miért lehet érdekes az Ön számára egy MLM vállalkozás?
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
MENNYI PÉNZRE LENNE MOST SZÜKSÉGED AHHOZ… HOGY TELJESEN RENDBE TEDD AZ ÉLETED?
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Biyovis a mi üzletünk.
TAPASZTALATAINK Az egészségügyi világszervezet (WHO) KÜLDETÉSÜNK Az egészségügyi világszervezet (WHO) definíciója szerint:
Előadás másolata:

A SIKER ÚTJA HRI-VITALION 1 lépés

Nem kell hozzá zseninek lenni… Egy lehetőség, mely emberek ezreinek életét változtatta meg, gyökeresen. Nem kell hozzá zseninek lenni… Bárki számára működik!

Végre most Önnek is sikerülhet! Önnek milyen megvalósítatlan álmai, vágyai vannak még? Vagy valami egészen más? Végre most Önnek is sikerülhet!

De ha az egyik valóban egy hatékony és működőképes megoldás lenne? Naponta jönnek a „jobbnál-jobb”, „világszenzációs” ajánlatok, amik többnyire mind lehúzások, vagy hamar tovatűnő fellángolások. De ha az egyik valóban egy hatékony és működőképes megoldás lenne? Nos, ez csak egy tájékoztató, nem hajtunk a pénzére, és a döntés az Öné!

Azért kérem a figyelmét, mert amit itt megismer, tényleg a valóság. Egy olyan valóság, ami akár az Ön életében is a legjobb megoldás lehet.

Most, a jelenben milyen lehetőségeink vannak a több jövedelemre, jobb életre?

MIRE IS VÁR TULAJDONKÉPPEN? Most milyen az élete? Lót-fut, egy rohanás az élete és nincs ideje sem a családjára, sem semmi értelmesre? Elönti a sárga veszedelem, az adósság, nem tud úrrá lenni rajta? Félti a munkahelyét, vállalkozását, megélhetését? Nem talál reális kitörési pontot a fejlődésre, továbblépésre? Megbéklyózzák a körülmények az alkotó energiáit és képességeit? MIRE IS VÁR TULAJDONKÉPPEN?

Na, de milyen csodamódszerrel is kéne foglalkozni?! Olvashatatlan fordítású e-book-ok? Szoftverek, amik egyébként ingyen is letölthetők? Klón táplálékkiegészítők, ahová 100 ezrekért kell csatlakozni, de csak alig különböznek egymástól (hatóanyagok, mennyiségek, ár, külcsín)… Az elmúlt 10 év statisztikája, a hazánkba nagy dirrel-durral bevonult „fantasztikus” cégekről: 27% el sem bírt indulni 40% ért meg 2 évet ÖN MELYIKRE BÍZNÁ AZ ÉLETÉT? 24% ért meg 3 évet Mindössze 7% működik úgy ahogy

Pénz + Idő + Egészség = Szabadság Olyan dologgal érdemes foglalkozni, amivel hozzásegítjük az embereket a vágyaikhoz. Mire vágynak az emberek? Pénzre, hogy megvalósítsák az álmaikat. Egészségre, hogy mindezt élvezni tudják. Pénz + Idő + Egészség = Szabadság

Amit a HRI-Vitalion Önnek kínál! Megbízható, MAGYAR vezetés, 10 éves múltú kiváló cégháttér! Biztonság és őrületes perspektíva! Hatékony segítség a legfőbb népbetegségekre, egy teljesen egyedi és lemásolhatatlan készítménycsaláddal Pontos kifizetések Korlátlanul nagy célpiac! A létező, valós igényekre a legjobb válasz!

SZABADSÁG Amit a HRI-Vitalion klubban Ön elérhet FOGYASZTÓKÉNT: Egészség, vitalitás Sok-sok pénz megspórolása MUNKATÁRSKÉNT: Kiszámítható, biztos jövedelem Anyagi függetlenség Gyors karrier lehetősége Siker, elismerés, megbecsülés Örökölhető üzlet SZABADSÁG

A BIZONYÍTÉK, már nem ÍGÉRET! A HRI-Vitalion a gyógyszertárak eladási listáján a táplálék-kiegészítők között jelenleg a 3. helyen áll. …De milyen áron…?

A valóban forradalmi technológia! Kifejlesztője Terence Gallagher angol biokémikus professzor. Lényege: A tiszta növényi hatóanyagokat egy komplex rendszerben hangolja össze - E rendszer célirányosan, a megcélzott népbetegség kiinduló okára fókuszál A szervezet saját öngyógyító és önszabályozó mechanizmusait aktiválja A helyes útra tereli a szervezet működését (homeosztázis) Megdöbbentően kedvező ár mellett rendkívüli hatékonyság Terence Gallagher a Herbal Research Institute (HRI intézet) igazgatója

Szüksége van a világnak erre az információra! Ha van egy kincs a kezében, amivel változtathat emberek életén, egészségén, reményt vihet otthonukba…: Szüksége van a világnak erre az információra! Rendkívüli érzés segíteni embereken… De nagy baj, ha a pénz sem rossz? Nézzük most az utóbbit!

AZ INDULÁS 7 - 8 000 Ft 6 210 Ft 5 210 Ft 10% ÖN 1. sáv: Szeretne több százezres induló csomaggal regisztrálni? Szeretné ilyen csomagokra rádumálni a barátait? Nálunk nincsenek ilyen kényszerpályák, velünk csak nyerhet, fogyasztóként IS és munkatársként IS! Vitalion gyógyszertári ár: 7 - 8 000 Ft Jutalékjogosultság: 5 db termék ÖN Regisztráció: min. 1 db termék: 6 210 Ft Vitalion klubtagsági ár: 5 210 Ft 10% 1. sáv:

Egyedülálló kifizetési rendszer! Amit a kifizetési rendszer biztosít: - Magas százalékot az első pillanattól kezdve - Garantált, nem különbözeti kifizetéseket - Rendkívül erős ösztönzőkkel gyors és magas keresetek - Akár végtelen mélységből történő kifizetéseket - Valódi passzív jövedelmet, BÁRKI számára - Nagyon magas osztalékokat a világforgalomból - Hálózatépítők számára ideális körülmények

KÜLÖNLEGES SÁVOS RENDSZER, 10 VÉGTELENÍTETT SÁVVAL Különleges sávok: minden egyes sáv ÖNMAGÁBAN IS képes akár végtelen mélységi kifizetésekre (szűrőfeltételek) Íme a Sávos Rendszer kifizetései, 5-ös duplikálódás esetén: Kizárólag az első 4 sávot elemezzük, személyenként csak 5-5 db-os forgalommal: 1. sáv: 5 fő x 50 Pont x 10% = 12 700 Ft 2. sáv: 25 fő x 50 Pont x 8% = 50 800 Ft 3. sáv: 125 fő x 50 Pont x 6% = 190 500 Ft 4. sáv: 625 fő x 50 Pont x 4% = 635 000 Ft Összesen: 889 000 Ft (áfával) 

Öt aktív front esetén plusz osztalék: A cég teljes forgalmából CSAPATÉPÍTÉSI OSZTALÉKPROGRAM Kereset F1 sebességgel! +5% Öt aktív front esetén plusz osztalék: 5 A cég teljes forgalmából 1. sáv: 5 5 5 5 5 10% Jutalék a sávból: 12 700 Ft Start Bónusz +5%: cca. 15 000 Ft Összesen: cca. 25 - 30 000 Ft

Gyorsan, sok pénz Sávokból + Csapatépítési Osztalékból Start + Tempó Osztalékbónusz: 5 + 5% Aktivitás: 5 db 5 5 5 5 5 1. sáv: 10% 2. sáv: 8% Jutalék a sávokból: 41 000 Ft Start + Tempó Osztalékbónusz: cca. 100-150 000 Ft Összesen: cca. 150-200 000 Ft

CSAPATÉPÍTŐ BONUSZ: 14% OSZTALÉK A VILÁGFORGALOMBÓL START BÓNUSZ: 5 aktív front tag esetén részesülünk az 5%-os Start Bónuszból: TEMPÓ BÓNUSZ: 4 Start Bónuszra kvalifikáló munkatárs esetén (5+20 aktív tag) válunk jogosulttá a szintén 5%-os Tempó Bónuszra (a négyből egy mélységi kvalifikáció is lehet): TOP BÓNUSZ: 4 Tempó Bónuszra kvalifikáló munkatárs esetén (5+20+80 aktív tag) válunk jogosulttá a 4%-os Top Bónuszra (a négyből egy mélységi kvalifikáció is lehet):

A kifizetések összesen: Csapatépítési osztalék: 14% 9. sáv: RELAX-ÉLETSTÍLUS OSZTALÉKBÓNUSZ Szintén osztalék-jelleggel, a Cég világforgalmából kerül kifizetésre. Nincs külön kvalifikáció hozzá, automatikusan kifizetésre kerül a 9. sávtól felfelé, a sávokra kvalifikálók között: 9. sáv: 1% 10. sáv: 1% Összesen: 2% 60% A kifizetések összesen: Sávos rendszer: 44% Csapatépítési osztalék: 14% Relax osztalék: 2%

A döntés az Öné! A Vitalion Klub azoknak is kiváló lehetőség, akik nem építenek hálózatot, csak a készítményeket fogyasztgatják, hiszen rengeteg pénzt spórolnak a gyógyszertári vásárláshoz képest. Ha azonban Ön szeretne részesülni a hálózati kifizetésekből, át kell adnia az embereknek az információt, másokat is hozzásegítve a lehetőséghez!

Tényleg érti, mi is van a kezünkben??? Korunk legelterjedtebb népbetegségeire Európa talán legjobb terméke van a kezünkben Rendkívül kedvező, mindenki számára megfizethető áron, mélyen a gyógyszertári ár alatt Alig ismeri még az ország-világ, felfoghatatlanul nagy üzleti potenciál Nulla kockázat, hiszen mindenki nyer, az első pillanattól kezdve

2 db ARTERIOGRÁFIÁS MÉRÉSI EREDMÉNYEK A Tensio Clinic arteriográfiás vizsgálat célja: A szív-érrendszeri betegségekből eredő halálozás csökkentése, Segítség a korai, megfelelő terápia beállításában A választott terápia hatékonyságának ellenőrzése A Szűrővizsgálat részei: Éhgyomri vércukorszint mérése Koleszterinszint mérése Testsúly, testmagasság mérése Testtömeg-index számítása Testzsír-százalék mérése Arteriográfia Az erek általános állapota (Alx), az érfalak rugalmassága (PWV) 2 db

Terméktapasztalatok tömegei! A HRI-Vitalion termékek a két elterjedt betegségcsoporton kívül (érrendszeri, csontritkulás) a következő területeken nyújtanak hathatós segítséget. Terméktapasztalatok tömegei! Sok egyéb mellett: Emésztés Bőr Vashiány Súlyproblémák Ödémák Vérszegénység Sav-lúg egyensúly Folyadékháztartás Allergia Potencia, Meddőség Stressz Álmatlanság

Szeretné minél hamarabb elindítani a pénztermelő gépezetet? Szeretne minél hamarabb – akár heteken belül – főállású jövedelmet? Gyorsan hozzon össze 20-30 komoly ismerősével, akiknek átadhatjuk ezeket az információkat.

…és amiért még érdemes… Minden évben egzotikus, all inclusive utazások – nem akármilyen csapattal…

Összegezve Megbízható háttér, 10 éves múlt, jogbiztonság Nagy hatékonyságú, konkurencia nélküli termékek Jelentős árelőny a gyógyszertárakhoz képest Hatalmas és stabil célpiac, őrületes piaci potenciál Fillérekből lehet indulni, nulla kockázat Egyszerű, másolható folyamatok Gyors előrelépés, karrier Kötelezettségmentes tagsági viszony Magas 60% visszaosztás a hálózat felé Rendkívül gyors, bónuszokkal támogatott indulás Bizonyítottan gyors, garantált kifizetések

Vár az utolsó pillanatig?

Döntsön, valósítsa meg álmait, vágyait! Dolgozzon velünk, bízzon a közösség erejében és a hatékony támogatásában. Tegye fel magának ezt a három kérdést: Jól érzem magam a jelenlegi helyzetemben? Valóban így terveztem, így akarok élni … ? Hány lehetőség adódik még az életemben? A lehetőség most van! Döntsön jól! Vagy még akarja inkább egy kicsit húzni másnak a szekerét?? Köszönöm a figyelmét!!