PRECIZIÓS TESTÖSSZETÉTEL ANALIZÁTOR A Technológiai remekmű

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A versenyképesség elméleti és mérési kérdései Török Ádám az MTA levelező tagja Veszprémi Egyetem.
Advertisements

Projekt vezetés és kontroll – Mi történik a gépházban?
A kompetenciafejlesztés lehetőségei az iskolai tantárgyakon keresztül
B2B-marketing – A szervezeti piacok
Radó Krisztián1, Varga Kálmán1, Schunk János2
SPC/SQC valósidejű rendszerekben 2000 November /Magyar Batch Fórum 1 Hi-Spec Solutions SPC/SQC in Real Time Systems (Statisztikai és minőségi szabályzás.
1 -40dB 20dB -20dB 0dB f h -2f h -1 fhfh f h +1 eheh v ≤ e h -e z -4.07dB A TETRA BÁZISÁLLOMÁS VEVŐBERENDEZÉSÉNEK AZ ANALÓG KÁBEL- TV SUGÁRZÁSSAL SZEMBENI.
Technológiai fejlesztés a hatékony ellátás szolgálatában
Grafológia speciálisan a gyógyászatban X-tréning
KOVÁCS Viktória, GÁBOR Anita, MARTOS Éva
A stratégiai tervezés módszertana
Alkalmazások portolása Gridre Balaskó Ákos MTA SZTAKI 2011 november 14.
Body Mass Index vagyis Testtömeg index
A szabályozott szakasz- és berendezés fogalma
Humánkineziológia szak
Boranalitika.
TÖMEG-SPEKTROMETRIA (MS) Irodalom: H.H. Willard et al.: Instrumental methods of Analysis, Wadsworth, Belmont, USA, 1988.
Az egészséges fogyás útja 1. A túlsúly oka 2. A túlsúly típusai 3
Hogyan működik az elektronikus nyelv
Születéstől a halálig BONI Széchenyi István Általános Iskola
2. A MAKROGAZDASÁGI POLITIKA CÉLRENDSZERE
Az elhízás.
Gazdasági előrejelzések és elemzések
Gazdasági növekedés rövid- és hosszútávon
MONITORINGRENDSZEREK
Mérnöki objektumok leírása és elemzése virtuális terekben c. tantárgy Budapesti Műszaki Főiskola Neumann János Informatikai Kar Intelligens Mérnöki Rendszerek.
HELYI PARTNERSÉGEK, MINT A VIDÉKI KORMÁNYZÁS INNOVATÍV ESZKÖZEI 1 A Magyar Regionális Tudományi Társaság IX. vándorgyűlése Révkomárom, november 25.
Instrukciók a készítéshez Az irodalomkutatás eredményeit kell hangsúlyozni. (Mi történt eddig, s abból mi állapítható meg.) Az irodalomkutatás eredményeit.
Pénzügyi intézmények kontrollingja
Szolgáltatási tevékenység controllingja Az outsourcing, mint értékteremtő folyamat.
Mit kíván a külföldi befektető? Alacsony adót vagy költségvetési fegyelmet? Kormányzati hatékonyság és üzleti környezet: adalékok a növekedés intézményi.
METALLOGRÁFIA (fémfizika) A fémek szerkezete.
Orosházi Evangélikus Általános Iskola és Gimnázium
Logisztikai és Gyártástechnikai Intézet
Méréstechnika és Információs Rendszerek Tanszék
Fm, vekt, int, der Kr, mozg, seb, gyors Ütközések vizsgálata, tömeg, imp. imp. megm vált ok másik test, kh Erő F=ma erő, ellenerő erőtörvények több kh:
Szívünk napja - Szív Világnapja SZEPTEMBER 24.
Az élelmiszerkutatás fő irányai: Jövőkép 2020-ig
Ipari Katasztrófák3. előadás1 A technika. Ipari Katasztrófák3. előadás2 A technológia kialakulása 1.Alapkutatás: a természettudományos össze- függések.
Objektivitás keresés a fizioterápiában Csermely Miklós dr.
„Az igazi kérdés nem az, mennyit javultál tegnapi önmagadhoz képest, hanem, hogy milyen jól teszed a dolgod versenytársaidhoz képest.”
BUDAPEST UNIVERSITY OF TECHNOLOGY AND ECONOMICS DEPARTMENT OF ELECTRONICS TECHNOLOGY PRECÍZIÓS, GYÁRTÁSKÖZI OPTIKAI MÓDSZEREK ÉS RENDSZEREK ELEKTRONIKAI.
KÖZÖS MÓDSZERTANI KERETEK KIALAKÍTÁSA A MAGYARORSZÁG-SZERBIA IPA HATÁRON ÁTNYÚLÓ EGYÜTTMŰKÖDÉSI PROGRAM HÁTRÁNYOS HELYZETŰ TÉRSÉGEINEK KOMPLEX ÉS INTEGRÁLT.
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia IT HelpDesk – CRM házon belül Microsoft Operations Manager 2005 és Microsoft CRM Ügyfélszolgálat Fülöp Miklós.
A szervezet energiaforgalma
Testtömeggyarapodás és fejlődés nem szükségszerűen egyidejű: Kompenzációs növekedés Szűkös takarmányozás: kompenzálja hosszú ideig szűkös tak.: csökött.
Továbbképző előadás Eger márc. 28
i.e. SMART üzleti ötletek versenye SWOT analízis workshop
Speciális életmódjellemzők gyermekkori elhízásban Papp Gabriella 1, Lengyel Dénes 1, Józsa Lajos 2, Gönczi Ferenc 3, Degrell István 1 DEOEC Pszichiátriai.
NYME ACSJK Egészség-tudományi Laboratórium
DESZTINÁCIÓK TURISZTIKAI TELJESÍTMÉNYÉNEK TELEPÜLÉS-SZEMPONTÚ MEGKÖZELÍTÉSE Dr. Szalók Csilla „TDM Workshop”
NETFIT® Nemzeti Egységes Tanulói Fittségi Teszt mdsz
Az Agrárium hírei április A Magyar Agrárújság különkiadása.
ISO 9000:2000 A minőségügy rendszerének új
Virtuális műszerek felépítése.
Levegőtisztaság-védelem 1. előadás
Dr. M Egyetemi prezentációs sablon 1. HOFFER ILONA A MÚZSA CSÓKJA ÉS AZ ALKOTÁS MŰVÉSZETE AZ INNOVÁCIÓBAN INNOVÁCIÓ A SZOLGÁLTATÁSOKBAN BUKARESTRMÜE 2015.
2030 – A mi városunk A 3 Fázis Lengyel Vivien Pocsai Zsófia
VILLAMOS TELJESÍTMÉNY MÉRÉS
TR90 Formálja át alakját 90 nap alatt! TR90 PROGRAM  Használata egyszerű és gyors  Egységbe kovácsolja a testet és a lelket a jobb megjelenésért  Olyan.
Mennyit ér az adatbázisod?. Amennyit kihozol belőle…
Új rádiók, új lehetőségek Változások éve 2010
Formálja át életét 90 nap alatt!
Tantestületi elemzés, szülői kérdőív
Az elhízás prevenciója és szövődményei
A szervezet energiaforgalma
Bemutatkozás A kutatás bemutatása
A hallgatók szociális helyzetének vizsgálata
A leíró statisztikák alapelemei
Esély a szülőknek, lehetőség
Előadás másolata:

PRECIZIÓS TESTÖSSZETÉTEL ANALIZÁTOR A Technológiai remekmű InBody PRECIZIÓS TESTÖSSZETÉTEL ANALIZÁTOR A Technológiai remekmű Fedezze fel Ön is! InBody 230 J10 520 720

InBody 230 A legtökéletesebb és legkényelmesebb rendszer az TESTÖSSZETÉTEL ANALIZÁTOR A legtökéletesebb és legkényelmesebb rendszer az egészséggondozásban

A Wellness és a Fitness elengedhetetlen eszköze Gyors elemzés, kevesebb mint 30 másodperc

InBody J10 Kéz a kézben a gyermekekkel TESTÖSSZETÉTEL ANALIZÁTOR Kéz a kézben a gyermekekkel A gyermekkori elhízás alapvető megközelítése.

Gyermekek növekedési rátája Gyermekek növekedési rátája. Kifejezetten gyermekek részére kifejlesztve és összeállítva. Felnőtteknél alkalmazott műszerekkel nem meghatározható paraméterek. Az InBody J10 egy időben készít teljes testösszetétel analízist és testmagasság mérést. Ez megkönnyíti a teljes körű növekedési státusz vizsgálatát.

InBody 520 TESTÖSSZETÉTEL ANALIZÁTOR Közvetlen, szegmensekre osztott multifrekvenciás mérés BIA -impedancia- technikával Duplasávos zsír és ásványianyag-egyensúly grafikon Rápillantással felmérhető izom-zsír grafikon

Az InBody 520 innovatív tervezéssel és sokrétű eredménylapjával vélaszt ad arra a kérdésre, miért világvezető ez a technológia

A test legapróbb változásait is méri Szuper precíziós mérés InBody 720 TESTÖSSZETÉTEL ANALIZÁTOR A test legapróbb változásait is méri Szuper precíziós mérés Elegáns megjelenés

Test zsír és ásványianyagmentes állapotának egyensúlya Testösszetétel Izom-zsír analízis Elhízás diagnózis Test zsír és ásványianyagmentes állapotának egyensúlya Szegmentális ödéma Ödéma Viszcerális (zsigeri) zsírterület Súlykontroll Fittségi mutató