Gundel Étterem Budapest.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Járjunk természetesen!
Advertisements

A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
Gyere velem! Sétáljuk végig együtt az iskolámat!
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
2011 Augusztus ig Prága. Panorama Hotel Prague ****
Készítették: Kaba Eszter Rokolya Csilla Szabó Renáta Szakó Tímea
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról.
A Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár hat fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra fontos információkhoz.
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
E l a d ó. Az étterem áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,
A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér hét fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra.
AUTÓDÍSZEK, AUTÓKORZÓK, GIRLANDOK
Dóm kőtár, Pécs ( ).
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
Szeretnél egy kicsit kitörni a hétköznapokból?  Gondok vannak a munkahelyen?  Többet vársz a kollégáidtól?  Jó lenne pihenni egyet?
Napos Oldal A Sérült Emberekért Alapítvány Programjai Képekben
Protokolláris vendéglátás
Tájékoztató az Erzsébet Királyné Szálloda fejlesztési terveiről, az üdülő turizmussal kapcsolatos lehetőségekről Mezei Alíz, Erzsébet Királyné Szálloda.
HÁRSKÚTI MEGÚJULÓ ENERGIA OKTATÓ -ÉS KUTATÓKÖZPONT TERVEZŐ: KAZINCZY GYÖNGYVÉR.
Bagolyvár Étterem Készítette: Fenyvesi Krisztina Sánta Roberta Bálizs Renáta.
tételhez (Andrássy Kastély-Tiszadob)
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
Apponyi Kastélyszálló 2365/17
1106 Budapest, Fehér út 68. Telefonszám: + (36) 20 /
E l a d ó. Az étterem Budapest központjában, a több, mint 200 éves Józsefvárosban, a József körúton található. Ez a körút Budapest egyik fő közlekedési.
Világörökség 2012 A Várnegyed bemutatása. Az örökség olyan érték, amelyet a gyermekek a szüleiktől kapnak, s megőrzik azt saját gyermekeiknek.
Készítette: Himber Dorottya Juhász Ágnes Majoros Ágnes
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Dobiné Bálint Katalin Protokoll ismeretek
Nyitnikék Óvoda 3533 Miskolc, Andrássy út 53/a /fax: 46/
 Kirándulás a Hollókői várhoz Látnivalók, hagyományok, mondák…
RENDEZVÉNYSZERVEZÉS TÖRTÉNETE
Készítette: Greges Dániel
Medvehagyma-fesztivál Orfű /17.. A programok színes palettájával, illetve gasztronómiai kuriózumokkal várja az érdeklődőket Orfű az áprilisban.
ORVIETO Saját fotóiból és néhány internetről letöltött
Schönherz Zoltán Kollégium
A Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár - mint fogadó intézmény -
Nőnapra Tavasz és kikelet, ébredező élet Igéző napsugár és zöldellő rétek. Szeretettel köszönt minden ma titeket, Zengi fürge szellő, csodás szépségteket.
Favorit Rt. Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium Kisújszállás 5310, Széchenyi út 4. Tel.: 59/
Készítették: Darnai Nikoletta Dénes Péter Ott Melinda Szilágyi Judit
Akkermann Róbert Hoffbauer Márk Logó Róbert Molnár Nagy Dániel
Trendo line kávéház, Pécs Kercsmár Bálint Molnár Gergő Váczi Gábor.
Kemencei táborozás szeptember
BUDAPESTI SÉTA 6. ÉVFOLYAM.
MegaService Europe Kft
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
Spirit Hotel Thermal Spa
Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány.
tételhez Puchner Kastélyszálló **** Bikal Készítette: Panghy Bence.
Vörösmarty-emlékhelyek Magyarországon
Nagycenk-Széchenyi kastély
A Wikipédiából, a szabad enciklopédia felhasználásávavl készítettem.,a Peles –Kastélyról ezt az összeállítást. Rámánia legszebb és legnevezetesebb emlékművéről,
ERASMUS Schwäbisch Gmünd, Deutschland. Schwäbisch Gmünd Hangulatos, kedves kisváros Baden- Württenbergben, Stuttgarttól nem messze Télen-nyáron gyönyörű.
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
Kecskeméti új versenyuszoda és élményfürdő
Gundel Étterem Szeretettel köszöntjük vendégeinket!
BTSSZ és Nyugdíjas találkozó Hidegvölgyi Erdészlak Programok: Túrák a találkozó helyszínére az ajánlott útvonalak alapján kb. 10:30 séta.
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
IRODALMI KINCSKERESÉS ERDÉLYBEN! Agg Anna Bajorfi Eszter Fekete Antónia Németh Cintia.
Kína az új SHERATON HOTEL
Rozmisné Árpádföldi Zsuzsanna
Zene:Edvard Grieg.Morning Mood.
A dajka a nevelés folyamatában
India legdrágább vonata a
Napközis hittanos tábor 2016.
Öltözettípusok jellemzői Vizuális kommunikáció 4. évfolyam
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
Határtalanul program 2018 Felvidék.
Előadás másolata:

Gundel Étterem Budapest

Szeretettel köszöntjük kedves vendégeinket!

A Gundel egy márkanév, amely magában hordozza a klasszikusságot, ezzel párhuzamosan a könnyedséget, eleganciát is.

Az Étteremben különböző rendezvényekre megtartására is lehetőség van Az Étteremben különböző rendezvényekre megtartására is lehetőség van. A termek több száz, vagy akár ezer fő befogadására is képesek. A bálterem és bankett termei ideális helyszínt nyújtanak: - üzleti reggeliknek - meghitt családi ünnepeknek - esküvőknek - elegáns gálavacsoráknak egyaránt

Erzsébet királyné bálterem: Rendezvénytermeink Erzsébet királyné bálterem: rokokó-hangulatú, elegáns, hófehér falú terem. Kiválóan alkalmas esküvő, bankett, díszvacsora, konferenciák megrendezésére is. Családi szoba: Ebből a szobából kilátás nyílik a Városligeti tóra és a Vajdahunyad várra. Andrássy terem: A terem a korra jellemző gazdag szövet- és rojtdíszítésű. A terem bármilyen összejövetelhez tökéletes helyszín.

Zene szoba: Kristály terem: Könyvtár: Zeneszerzők, kották teremtenek hangulatos környezetet ebben a szobába. Fogadások, díszétkezésekhez kiváló helyszín. Kristály terem: Gyönyörű metszett ablakok, kristály csillár díszíti e termet. Kisebb fogadások, díszétkezésekhez alkalmas helyszín. Könyvtár: A Könyvtár polcait megtöltő könyvek Gundel Károly hajdani dolgozó szobájának hangulatát idézik.

A rokokó stílusban berendezett szoba falát Andrea arcképe díszíti. Andrea szoba: A rokokó stílusban berendezett szoba falát Andrea arcképe díszíti. Emeleti terasz: Alkalmas díszétkezések, ebédek, vacsorák, fogadások lebonyolítására. Összekapcsolható az Erzsébet királyné teremmel, a Télikerttel és az Andrea szobával is. Télikert és szalon: A Télikertből az Étterem kertjére esik a tekintet, ahol virágok, lombos fák, télen a hófödte park látványa gyönyörködteti a vendégeket.

Szent Orbán és Zsuzsanna borospincék: Kert: A hely különösen alkalmas fogadások, koktél party-k, műsoros vacsorák rendezésére. Befogadóképessége étkezés esetén 400 fő, fogadásnál akár 1000fő is lehet. Szent Orbán és Zsuzsanna borospincék: A két borospince bármilyen összejövetel hangulatához kiválóan alkalmazkodik. A vendégeket nemcsak a finom borok, hanem az ételek és a kellemes hangulat is várja.

Saját termékeink: Gundel Torta Gundel Bonbonok Gundel Borok Gundel Pálinkák Gundel Libamájpástétomok Gundel Kalocsai Fűszerpaprika Ajándékozza meg szeretteit egy doboz bonbonnal, egy üveg borral vagy egy vacsorával!

További szép napot kívánunk! Köszönjük a figyelmet! További szép napot kívánunk!