VÉGTELEN Online PénzVonzó Bőség-Kurzus

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mosolyogj 12. Winston Churchill.
Advertisements

Gyönyörű napot kívánok!
TEREMTŐ FIGYELEM Online Testsúlyszabályzó Kurzus
“Nincs semmi, ami oly mértékben pusztítaná a testet, mint az aggodalom, és ha valaki hisz Istenben, akkor szégyellheti magát, ha bármi miatt aggodalmaskodik.”
LEONARDO DA VINCI - ARÁNYOK
A pontos idő: 14:2714:2714:2714:2714:27 ORHIDEÁK ORHIDEÁK Zene: Autumn Rose Kattints.
Az angyalmentők száma: 333. Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal,
A legszebb Szív.
A VALÓSÁG ILLÚZIÓ.
TURIYAM Téma: Önmagunk mibenléte
Szemiot i ka.
A pillangó és a virág.
Képzeld el az esőt nedvességét a bőrödön, átfolyik a bőrödön és összekeveredik a tested vizeivel.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
ÉLET Click to advance slides.
Sokan csak azért beszélnek, mert azt hiszik
Nagyböjt első vasárnapja
Néha úgy érzed, hogy az árral szemben úszol?
(Klikkelj nyugodtan tetszés szerint)
Készítette: a Dalai Láma
Először megtűrnek téged, később nevetnek rajtad, később harcolnak ellened, megtűrnek téged, később nevetnek rajtad, később harcolnak ellened, majd győzöl.
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
A párbeszéd (egy valódi megtörtént eset)
William Wordsworth Zene: O Mio Babbino Caro From „Gianni Schicchi” igyósi Moni.
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Isten?.
A KOZMIKUS SZÖVEDÉK TULAJDONSÁGAI:
A bőr színe…..
Ádventi ráhangoló gondolatok
ANTOINE DE SAINT- EXUPERY Gondolatok „A kis herceg” című könyvből.
Bármit elérhetsz amit szeretnél, csak tudnod kell, hogyan formálj öntőmintát hozzá saját gondolataidból.
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
Csernus doktor 10 aranyszabálya
Amint fent, úgy lent. Amint belül, úgy kívül.
1 1 1.
Napra Valentin.
A szomatikus marker feltevés
Olvasd lassan és csendben!.
A víz.
Ahogy engem elküldtél a világba, én is elküldtem őket a világba” (János 17:18) Töltsd be a küldetésed.
MESÉLJ APU (Muhi János) Zene: Fiam (Komár László).
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Michal Snunit A lélekmadár
SZÍVEKET GYÜJTÖK !! Mácz István:.
AZ ATEISTA FILOZÓFUS.
Az Élet Igéje május Aki szeret engem, azt Atyám is szeretni fogja. S én is szeretni fogom, és kinyilatkoztatom magam neki. ( Jn 14,21)
A metafizika és a természettudomány. Különböző érzékszervi ingereket érzünk, melyeket alkalmi mondatokkal fejezhetünk ki. Pl.: a tej látványára a „Tej.
Miért nem valóságos az idő?
Csendben és bölcsen...
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
Hiszek egy Istenben, mindenható Atyában, mennynek és földnek Teremtőjében.
2009. március Az Élet Igéje „Bármit kértek az Atyától a nevemben, megadja nektek.” (Jn 16,23)
A pontos idő: 18:58.
Barát Müller Péter.
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
AZ PÉNZÜGYI SZABADSÁG MEGTEREMTÉSÉNEK ÚTJA
Olvasd lassan és csendben!
Meg tudod különböztetni a színeket?! OK, Akkor nézd meg ezt a képet...
Személyiségteszt.
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
1.János 2:17 „ A világ pedig elmúlik, és annak kívánsága is de aki Isten akaratát cselekszi, megmarad örökké.”
Miért aggódsz?.
Valószínűleg nem jön elhinni, de 100%-ig igaz.
Miért aggódsz?.
Sokan csak azért beszélnek, mert azt hiszik a hanggal könnyebb bánni, mint a csönddel.
A matematika drámája – A két Bolyai
Imádkozz az Észak-Koreában élő gyermekekért!
Előadás másolata:

VÉGTELEN Online PénzVonzó Bőség-Kurzus Vezeti: Veres Kriszta, Avalon Papnője www.vereskriszta.com Minden jog fenntartva – copyright:Veres Kriszta

Végtelen. A mennyiség, aminek nincsen vége, határa. Végtelen Végtelen? A mennyiség, aminek nincsen vége, határa. Végtelen? Azt jelenti nincs semmi, ezért bármi lehet 

A Végtelen Szimbóluma

A fektetett 8-as a Forrásból kiáradó életenergia hullámzását írja le! Miért a fektetett 8-as? Több magyarázat létezik. Mondják azt, hogy mivel ebben a geometriai formában benne van az „Ahogy fenn, úgy lent”. Bárhonnan indulsz el ugyanoda érsz vissza (erre később még visszatérünk ). Saját magyarázatom tapasztalásból származik. A Lélekfelismerő Utazásokon való részvétel, illetve az Utazások vezetése sajátos változást indított el a testemben. A testem folyamatosan hullámzik, ha lerajzolnánk a hullámzást ugyanezt a formát kapnánk. Miért hullámzik a testem? Mert a Lélekben megnyílva áthangolódott az Életenergia bennünk és körülöttünk hullámzó végtelenjére. A fektetett 8-as a Forrásból kiáradó életenergia hullámzását írja le! Ott van körülötted és benned ez a végtelen energia, ha ráhangolódsz és vele együtt mozogsz az életed kinyílik. Az Életenergián és a Lelkeden keresztül a Lélekre hangolódsz, és a Bőségbe érkezel!

Miért nem érzékeljük a Végtelent?

Miért nem mindig érzékeljük a Végtelent? Ha elhiszed, hogy pusztán a fizikai tested vagy, akkor kockába zártnak érezheted magad. Ott hullámzik körülötted a Végtelen szabadsága, tágassága, a BŐSÉG, és te hiába nyújtózkodsz nem éred el, nem tudsz kitörni a kockából. A tested – mint minden más – valójában energia, rezgés. És igazából nem is a tested az, ami kockába zár, hanem az elméd. Miért? Mert az esetek többségében elhiszed, hogy csak a tested vagy! Az elméd, mert elhiszed a korlátokat!

Az ATOM

„Az atom csak akkor jelenik meg egy bizonyos helyen, ha megméred „Az atom csak akkor jelenik meg egy bizonyos helyen, ha megméred. Más szavakkal kifejezve ez azt jelenti, hogy az atom szerte-szét terjedt állapotban van, mindenhol, amíg valaki a tudatos figyelmével úgy nem határoz, hogy észreveszi. Így az atom megmérése, vagy megfigyelése teremti a teljes Univerzumot”

ÁLLJ MEG! És gondolkozz el, az előbbi kijelentésen! Tudod mit jelent ez? Azt jelenti, hogy az létezik számodra, amit nézel! Érted? Ha az üres pénztárcádat, a számlák halmait nézed, és egyre többet nézed - mert az aggodalommal, félelemmel, görcsös tenni akarással is azt nézed -, ezért egyre szilárdabb valóság lesz. Illetve csak úgy tűnik! Ha meghozod a döntést, hogy másfelé néz az atomok máshol jelennek meg! Például: ha azt nézed, hogy múlt hónapban is kifizetted a számláidat, és örülsz neki (mert ez is figyelem irányítás) akkor az lesz a valóság, hogy könnyedén ki tudod fizetni a számláidat.

Mit látsz ezen a képen?

Valaki a csontot látja. Mások észreveszik a naplementét is Valaki a csontot látja. Mások észreveszik a naplementét is. A gyönyörű színeket az égen! Van olyan, aki megborzong a csontoktól, mert a halált és elmúlást kapcsolja hozzá. Én az újjászületést, igaz önvalónkból építkező új lehetőségeket kapcsolok a csontokhoz, mert az általános hitrendszer helyett magamévá tettem egy másikat, az ősökét. Tudod mit jelent ez? Nincsen olyan, hogy valóság! Nincsen kocka! Semmi sem szilárd! Minden át tud alakulni! Hogyan? A gondolataid megváltoztatásával!

Mit látsz ezen a képen?

Ez is CSONT! Csak mikroszkóp alatt!

„ Az, amit szilárd anyagnak hittünk, annál kevésbé lesz szilárd, minél inkább a részleteiben szemléljük.”

Bárhonnan közelítesz, ugyanoda jutsz! ÉRTED? Bárhonnan közelítesz, ugyanoda jutsz! Ha figyelmeddel a csillagokat szemléled az anyagi gondok helyett akkor megérkezel a Végtelenbe. Hiszen kiválasztottál egyet a végtelen figyelnivalóból. Ha a kifizetetlen számla helyett a kifizetetted nézed azzal is egy másik valóságba kerülsz a végtelen valóság-lehetőség közül. Ha apró részleteiben kezded el szemlélni azt, ami rossz érzést okozott akkor a rossz érzés elmúlik, mert a számla tűhegynyi darabja nem is számla már! És miért fontos ez? Mert a figyelmed segítségével az energia átrendeződik. Ha jó érzésbe érkezel akkor a valóság átalakul! A jóérzésed összekapcsol a végtelennel!

„Mi a valóság? Hogyan határozod meg a valóságot?

Erre a kérdésre sokszor azt válaszolják: amit tapasztalok.

A valóság előbb egy kocka volt, és lám a kocka folyik A valóság előbb egy kocka volt, és lám a kocka folyik. KÉRDÉS: Mi volt előbb a tapasztalás vagy a gondolat? (vigyázz! A gondolat sokszor olyan rejtetten van jelen, hogy észre sem veszed)

„Ha arról beszélsz, ami érzékelsz, szagolsz, ízlelsz, látsz, akkor a valóság az agyad által értelmezett elektromos jelek sorozata”

Morpheus szavai a Mátrixból felébredt Neohoz

A VALÓSÁGODAT az öt érzékszerved határozza meg!

És ez sem igaz! Mit látsz a képen?

Rózsa Ez az első válaszod valószínűleg Rózsa Ez az első válaszod valószínűleg! De ha tovább nézed még rengeteg válasz érkezik. Játszva-Teremtő Csoportomban ilyen válaszokat kaptam: Szerelem, Szeretet, Lágyság Finomság, Természet, Szépség, Törékenység, Nyár, Vénusz incselkedése, Szerelem kezdete, Készülődés a megnyílásra, Női szoknya libbenő

„Az agyunk feldolgozza az információt és a forma, amit kap az nem a kívül létező kép, hanem az a belső kép, amihez a tudatos és tudattalan hitrendszereinkkel ragaszkodunk.”

Amikor elveszel a gondolataidban, szomorú vagy, észreveszed-e a harmatcseppet a fűszálakon?

Amikor a számlákon aggódsz beengeded-e a váratlan pénzforrásokat?

Te vagy a forrása, egy másik gondolattal megváltoztathatod! ÁLLJ MEG! Gondolkozz el! Látod a számlát. De nem azt látod. Nem a papírdarabot, rajta számjegyekkel. Elindul az impulzus az agyad felé, és ott aktiválódnak a gondolatok, amik a számlához és a kifizetéshez kapcsolódnak. Megjelenik a félelem, és ez ad formát a külső képnek. Te vagy a forrása, egy másik gondolattal megváltoztathatod!

Mi ez?

„Az agya úgy működik, mint az autópályák rendszere.” „…A tapasztalat azt mutatja, hogy minden pikk fekete és minden kőr piros. Mert az alakjuk olyan hasonló az elméjének könnyebb a múltbéli tapasztalathoz igazodni, mint elfogadni, hogy netán eltérőek. Azt látjuk, amit látni akarunk és nem feltétlenül azt, ami tényleg ott van. A gyerek, aki sohasem kártyázott mindig átmegy ezen a vizsgán. Nem üt szöget a fejében, hogy vajon hány olyan dolog van még ön előtt, látvány, szag, nesz, amit nem tapasztalhat, mert a kondicionálás nem engedi. Az agya úgy működik, mint az autópályák rendszere. Könnyebb egy bejáratott helyről eljutni egy másikra, de azok a helyek melyek köztük terülnek el, az autópályán túl léteznek, és legtöbben elmennek mellettük. Egész jó játék – mondja a fiú, - de nincsen olyan kártya, amiben piros a pikk! Honnan tudja? – kérdezi az orvosnak álcázott fura alak és eltűnik.”

Életed nagy részét szűk folyosóban töltöd Életed nagy részét szűk folyosóban töltöd! A kondicionálással, hitrendszereiddel elválasztod magad a VÉGTELEN lehetőségtől!

Kiléphetsz a folyosóból!

Létezheszt a Végtelen tágasságban!

„Egy világot szabályok és kontrol nélkül, egy világot határok nélkül „Egy világot szabályok és kontrol nélkül, egy világot határok nélkül. Egy világot, ahol minden lehetséges…” Mondja Neo a Mátrixban! Vedd észre a Végtelent! Irányítsd a figyelmed oda, ahová jólesik nézni és kinyílik a Világ, ahol minden lehetséges!

„A nevetéssel töltött idő, az Istenekkel töltött idő” A JÁTÉK ÉS A NEVETÉS A LEGKÖNNYEBB ÚT A VÉGTELENBE!