Táplálkozz tudatosan! program Bemutató prezentáció
Mottó „ A nézőpont teremti meg az érzékelést, az érzékelés pedig a tapasztalatot. Te azt a tapasztalatot nevezed „igazságnak”, amelyet az érzékelésed megteremtett. A tárgyilagos megfigyelés lehetetlen. A megfigyelő mindenre hatással van, amit megfigyel. Minden olyan, amilyennek látod. A látszat az érzékelésen alapul. Az érzékelés pedig a nézőponton és nem objektív, hanem szubjektív. Nem tapasztalati tény, hanem a Te választásod eredménye.” (Neal Donald Walsch)
Programok cégeknek I. Ha a vállalat finanszírozza a programot •Csapatépítés főzéssel egybekötve (verseny csapatok között, pl: nők-férfiak, vagy egy célcsoportnak főznek, pl: óvoda, iskola) •Csapatépítés előadásokkal és főzéssel (1-2 napos) A főzőcske lehet outdoor, vagy indoor (igényektől és időjárástól függően) •Családi napon vagy egészségnapon előadások •Előadások munkaidőn kívül 2-3 órában akár havonta több alkalommal
Programok cégeknek II. Ha a munkatársak/jelentkezők finanszírozzák a programot •Előadások hétköznap, munkaidő után(2-3 óra/alkalom) •1 napos „Táplálkozz tudatosan!” program hétvégén (előadások és főzőcske relaxációval egybekötve) •1 napos program előadásokkal, meghívott szakemberekkel •Főzőtanfolyam hagyományos - és bio alapanyagokból (kezdő-haladó)
Programok cégeknek •Az előadások, programok a Megrendelő által megadott városban, helyszínen kerülnek megrendezésre Előnye: •vidéken is elérhető •Lehet indoor vagy outdoor a program, így könnyen beépíthető egy megbeszélés, vagy tréning részeként •Az előadások témakörei szabadon kombinálhatóak •Már azzal is segíthet munkatársainak, ha meghirdeti a programot, de a részvételi díjat a jelentkezők fizetik.
Nyílt programok •A nyílt programokon szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. A nyílt programok 1 naposak, nem céghez kötöttek •Bölcsődék, óvodák, iskolák munkatársainak és a gyerekek szüleinek is szervezünk előadásokat, főzőcskét, relaxációt •Módszer: nem csupán előadások hangzanak el, ez több annál: tudásmegosztás, beszélgetések, relaxáció •Minden program végén jegyzetet és receptfüzetet adunk a résztvevőknek
Az előadások témakörei •Bio, avagy ökológiai •Szépség, háztartás bio módra •A folyadékfogyasztás szerepe (víz, tej /tejhelyettesítők, tea, kávé, gyümölcslevek) •Allergiák, E-számok •Gabonák, kenyérfélék, lisztérzékenység •Édességek, rágcsálnivalók a bio világából •Cukrok, szénhidrátok, cukorpótlók, cukorbetegség •Receptek, főzőcske
Elérhetőség Sélei Annamária programvezető Telefon: