Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kattintással előre Nőnek lenni A zene: Vangélisz: Glorianna (Himnusz a nőkről)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kattintással előre Nőnek lenni A zene: Vangélisz: Glorianna (Himnusz a nőkről)"— Előadás másolata:

1

2 Kattintással előre

3 Nőnek lenni A zene: Vangélisz: Glorianna (Himnusz a nőkről)

4 Elismerjük a nőket koruktól és nemzetiségüktől függetlenül, különösen azokat, akik a nehézségek ellenére rendületlenül kitartanak, szeretnek, álmodnak és küzdenek egy jobb világért.

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33 A nők energiája csodálatba ejti a férfiakat. Szembenéznek a nehézségekkel és komoly problémákat oldanak meg, miközben mosolyognak, szeretetteljesek és vidámak. Mosolyognak, mikor legszívesebben zokognának, énekelnek, mikor sírhatnékjuk van, sírnak, mikor boldogok és nevetnek, mikor izgatottak.

34 Kiállnak a hitük mellett, harcolnak az igazságért, minden helyzetben megtalálják a lehető legjobb megoldást. Feláldozzák magukat a családjukért, elmennek az orvoshoz egy aggódó barátjukkal. Feltétel nélkül szeretnek.

35 Sírva fakadnak, mikor a gyerekeik sikeresek és örvendeznek a barátaik sikerén. Boldogok, mikor házasságról, vagy gyerekek születéséről hallanak.

36 Szívük sajog, ha szeretteik közül valaki eltávozik. Még akkor is erősek, mikor úgy érzik: kifogytak energiájukból. Tisztában vannak azzal, hogy egy csók és egy ölelés sok mindent meggyógyít.

37 A nőknek egy nagy hibájuk van: elfelejtik, hogy milyen értékesek!

38 Küldd el ezt a nő ismerőseidnek, hogy emlékeztetsd őket arra, hogy milyen nagyszerűek! A férfiaknak pedig azért, hogy emlékezzenek ezekre a Tényekre. Angolról magyarra fordította: Petz Teri NőErőmű honlap nőknek nőkről nőtől http://www.noeromu.com http://www.noeromu.com


Letölteni ppt "Kattintással előre Nőnek lenni A zene: Vangélisz: Glorianna (Himnusz a nőkről)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések