Könyvtárunk előfizetett adatbázisai. •Pressdok-Hundok (Sajtófigyelő) (évi 2 lemez) •Jogtár Plusz (havi frissítés) •Céghírek (havi frissítés) •Gazdasági.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
CompLex CD Önkormányzat BEVEZETŐ
Advertisements

Keresés a számítógépes katalógusokban
Iratmintatár CompLex CD BEJELENTKEZŐ
A könyvtár és az Internet mindenkié A világ a könyvtárban, a könyvtár a világban.
A magyar államiság millenniumi évfordulójának tiszteletére megjelentetett egyedülálló jogtörténeti összeállítás alapja az ban, honfoglalásunk ezeréves.
A CD ADÓ-TB MINT „JOGTÁR PLUSZ” ADATBÁZIS
CRM a médiában, specialitások a hírügynökségben Szabó Eszter kereskedelmi igazgató.
Számítógép és Internet szabályozása a könyvtárakban Olvasószolgálatos műhely Dunakeszi Fülöp Attiláné
J O G T Á R CompLex CD JOGTÁR DEMO TÉMAKÖRÖK Adatbázis Online
Bevezető Kattintson ide a bemutató leállításához Stop A CompLex CD Munkaügy a három nagy területet, a Munka Törvénykönyvét, a Közalkalmazotti és Köztisztviselői.
Kattintson ide a bemutató leállításához Stop MIT KÍNÁL A Comp Lex CD CÉGHÍREK ÖNNEK? Comp Lex CD Céghírek Cégadatok hivatalos forrásból Gyors keresés Naprakész.
A lions hazai szervezetének megújulása a Civil törvény kapcsán.
Szlovákiai Magyar Adatbank
Az olvasástól az információig Az OSZK szolgáltatásai a könyvtári rendszer számára Tóth Ferenc Tibor OSZK Köszöntöm a megjelenteket!
Monor, október 12. Paulovits Erika
Céginformáció Június 6. Értékesítési és kockázatkezelési technikák a pénzintézeti gyakorlatban Szalkai Éva.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai.
ZENEI ADATBÁZISOK. The Music Index Online A Music Index a zenei időszaki kiadványok legátfogóbb bibliográfiai és részben teljes szöveges adatbázisa több.
Bevallás kitöltés és ellenőrzés Cégek adatainak nyilvántartása Programfunkciók: Mérleg, eredmény kimutatás, társasági adó belső és külső összefüggéseinek.
Adóalanyok listái Áfaalanyok Evaalanyok Egyéb szervezetek
Saját önkormányzati rendelettár építése SDB szoftver és szolgáltatás.
Jövedéki Igazgatóság Excise Directorate e-jövedék konferencia A KÉV rendszer előnyei előadó:
Üzleti információforrások Céginformáció 2. rész Készítette: Cselleng Dávid.
Információ feldolgozása
Jogszabálytan.
Cégnyilvántartás.
Tájékoztató- levelező képzés LGM_AK002 LGM_AK004.
Könyvtárhasználat.
Műszaki tudományok az interneten
MATARKA szakmai nap Miskolci Egyetem Könyvtár, Levéltár, Múzeum március 24. KÖSZÖNTJÜK A RÉSZTVEVŐKET!
ÖNKORMÁNYZATI SZAKMAI NAP
Sajtódigitalizálás a könyvtárban Czupi Gyula Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa A Magyar Elektronikus Könyvtárért Egyesület rendezvénye június.
Magyar Szó Lapkiadó, Újvidék DÉLVIDÉKI KÖZÉLETI NAPILAP
Ezúton is szeretnénk felhívni a figyelmeteket a legújabb, a pedagógiai munkátok során is felhasználható Internetes oldalakra és szolgáltatásokra! Ezúton.
Aktualitások, változások, újdonságok az agrár-szakképzésben Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium VIDÉKFEJLESZTÉSI, KÉPZÉSI ÉS SZAKTANÁCSADÁSI.
EURÓPAI ÜZEMI TANÁCSOK KONFERENCIÁJA 2009 Budapest, november 17. ÜZEMI TANÁCSOK TÁRSASÁGI SZINTŰ EGYÜTTMŰKÖDÉSI FÓRUMA.
Online adatbázisok a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtárában május 28. Téchy Tünde.
Ebsco adatbázisok Koltay Klára 2006/ félév.
„Az Integritás Kérdőív kitöltésével összefüggő tudnivalók” Az adatfelvételi célcsoport, az Integritás Kérdőív és az adatfelvétel február Dr. Benkő.
EQF TEAM „WORKSHOP” SC MEETING. EQF Minden partner bemutatta a saját képzési rendszerét Megegyezés: EQF csapatvezetők tartják ezek után a kapcsolatot.
Mit kínál a CompLex CD Tűzvédelem a gyakorlatban?
CD JOGTÁR KIEGÉSZÍTÉS Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Comp Lex CD Közlönytár.
OPTEN Informatikai Kft. cég és jogi információs szolgáltatások Csőd-, és felszámolási eljárás adatokkal naponta többször frissülő cégadatbázis CÉGTÁR
KÖZBESZERZÉSEK ELLENŐRZÉSE
Tanácsadást, szakmai tudást fejlesztő, segítő szolgáltatások, adatbázisok * Perényi Zsófia, Tudatos Vásárlók Egyesülete.
A II. félévi tematika Büntető eljárásjog. A tervezett előadások Az eljárás ügyészi szakasza A tárgyalás előkészítése Az első fokú tárgyalás Vád- és védőbeszédek.
GE Consumer Finance – Budapest Bank Knowledge Center – Tudásközpont Missziónk: az információval és a tudással a kollégák kompetenciáját növelni és az üzleti.
Időközi adatszolgáltatások teljesítése
Szakirodalomkeresési lehetőségek Sporttudomány és határterületei.
Prof. Dr. Neményi Miklós tudományos és külügyi rektorhelyettes A doktori és publikációs adatbázis kialakításának elvei és megvalósítása Nyugat-magyarországi.
Könyvtár- és informatikai alapismeretek kurzus október 1.
IKTA-FÓRUM Fehér Éva Projektmenedzser Budapest IKTA-2000 Négyrétegű Regionális Információs Rendszer tervezése és fejlesztése DARFT Informatikai.
Kovács Beatrix Közérdekű adatok az egészségügy területén közfeladatot ellátó szervek honlapjain A könyvtárak szerepe az elektronikus információszabadságról.
Új Jogtár Jogi információs adatbázis. Miről lesz szó? Mi ez? Az Új Jogtár rövid története Felhasználási lehetőségei Hogyan érhetjük el, mit tartalmaz?
Külkereskedelem és EU jog Dr. Marosi Zoltán Rein és Társai Freshfields Bruckhaus Deringer Iroda október 18.
Könyvtár- és informatikai alapismeretek kurzus október 7.
Guzli László  Alakulás időpontja:2011. május 5.  Működés kezdete:2011. október 1.  Alapító tagok: 13 vállalkozás 1 felsőoktatási intézmény.
KERESÉS ELEKTRONIKUS KÖNYVTÁRI KATALÓGUSOKBAN Kiss Annamária Semmelweis Egyetem Központi Könyvtár 2013.
Önkormányzati Egészségügyi Holding Zrt. Lehetünk-e ártatlanok ?
Adatbázisok használata a tájékoztatási gyakorlatban Dr. Nagy Enikő Csomád,
A KÖZBESZERZÉSEKRŐL KÖZÉRTHETŐEN
TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZATOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE Roadshow
Magyar Orvosi Bibliográfia (MOB)
Hogyan tájékozódjunk a magyar orvosi szakirodalomban?
Elérhető magyar irodalom – olvasás? digitalizálás?
Időközi adatszolgáltatások teljesítése
Magyar Orvosi Bibliográfia (MOB) és Magyar Tudományos Művek Tára (MTMT) Áncsán Gizella Központi Könyvtár, 2014.
Megjelent a végrehajtási rendelet!
Jogszabálykeresés a CompLexben
Kötelezettségvállalás nyilvántartása, számvitele
Előadás másolata:

Könyvtárunk előfizetett adatbázisai

•Pressdok-Hundok (Sajtófigyelő) (évi 2 lemez) •Jogtár Plusz (havi frissítés) •Céghírek (havi frissítés) •Gazdasági események a gyakorlatban (negyedévente)

Jogtár Plusz DVD-ROM •Hatályos Jogtár •Több mint 30 ezer, jogterületek és jogi tárgyszavak szerint is csoportosított, végrehajtási rendeletekkel, beállítás szerint jogegységi határozatokkal, APEH irány-mutatásokkal, kommentárokkal, verseny- tanácsi és bírósági határozatokkal egységes szerkezetbe foglalt időgépes jogszabályt és egyéb normát tartalmaz. Sokfajta keresés, átlátható szövegkapcsolatok és - hasonlítás, szabadon választható hatályossági időpontok. •Online Jogtár, •Naprakész lekérdezési lehetőség van interneten keresztül az új és változott jogszabályokról és közbeszerzési hirdetményekről. •Közlönytár •Helyesbített, eredeti közlönyszöveg. A Magyar Közlönyön kívül valamennyi tárca-közlöny anyagait tartalmazza. Az egyes közlönyök tartalma külön is kigyűjthető. •Döntvénytár •Közel 15 ezer eseti bírósági határozat, ügyszak szerinti bontási lehetőséggel. •Önkormányzati normák •Budapest főváros önkormányzatának hatályosított rendeleteit és az önkormányzatok közzétett pénzügyi beszámolóit tartalmazza. •Vámtarifa + KSH •Egységes szerkezetű vámtarifa és magyarázata, áruosztályozási döntések; TEÁOR, BTO, ITJ, METJ, SZJ, ÉJ, FEOR, területi és más statisztikai számjelrendszerek •Törvényjavaslatok, Törvények indokolása (1988–2001) •Jogi bibliográfia •Szerző, tárgyszó és forrás szűkítési feltételekkel csoportosítható •Iratmintatár •Szövegszerkesztőbe exportálható szabályzatok, nyomtatványok, szerződések, a kitöltést és rendezést segítő külön szoftver.

Pressdok-Hundok adatbázis CD-ROM-on PRESSDOK A hazai politikai, jogi valamint gazdasági sajtóban (150 napi- és hetilap, folyóirat) megjelent cikkek forrásadatbázisa. A cikkek megjelenési forrás adataik, szerzőik, a címük illetve a cikkek tartalmára utaló rövid szövegek bármely szava valamint témakódok szerint is kereshetők. Az adatbázis kezdő éve: 1989 HUNDOK 50 újságban (kelet-közép- és nyugat-európai, ill. az USA-ban, Kanadában kiadott napi- és hetilapokban) Magyarországról, a magyarságról valamint a Kelet- és Középeurópai régióról megjelent válogatott cikkek, hírek forrásadatbázisa.

Céghírek DVD-ROM •A DVD- lemez, havonta frissített cégadatbázis. •A lemez tartalmazza az 1945 után bejegyzett és 1989-ben még működő, és az 1989 óta bejegyzett cégek adatait, valamint az 1989 óta bekövetkezett változásokat. •A cégjegyzékbe bejegyzett alapadatokon kívül a rendszerben rögzítésre kerülnek a Magyar Közlönyben és a Cégközlönyben megjelent, cégekre vonatkozó hirdetmények és közlemények.

Gazdasági események a gyakorlatban CD-ROM A CD-ROM egy komplex könyvviteli, adózási és társadalombiztosítási tanácsadó. (negyedéves frissítés)