Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

CD JOGTÁR KIEGÉSZÍTÉS Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Comp Lex CD Közlönytár.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "CD JOGTÁR KIEGÉSZÍTÉS Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Comp Lex CD Közlönytár."— Előadás másolata:

1 CD JOGTÁR KIEGÉSZÍTÉS Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Comp Lex CD Közlönytár

2 Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Comp Lex CD Közlönytár SOKKAL TÖBB ADAT! A Közlönytár egyedi CD, önmagában nem futtatható. A Jogtár adatait és néhány adatbázisát egészíti ki a felhasználó winchestere segítségével. A telepítést követően „egységes szerkezetben”, sokkal több adat között kereshetünk. Azt a technikai korlátot léphetjük így át, hogy a CD-re csak meghatározott mennyiségű adat fér fel. A lemezeket nem kell cserélgetni, az „alapok” a háttérben, a gépen vannak.

3 Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Comp Lex CD Közlönytár ISTVÁN KIRÁLYTÓL AZ UNIÓIG A Jogtár Közlöny adatbázisa a Közlönytár CD nélkül csak a 2000- ben és azóta megjelent anyagokat tartalmazza. A Közlönytár CD-vel együtt az összes többi pillanatnyilag meglevőt, a legfontosabb jogszabályok, a törvények és a kormányrendeletek esetében 1949-től hiánytalanul valamennyit. Ezzel teljes az ív. Régmúlt: 1000-1949. Corpus Juris Hungarici CD. Közelmúlt: 1949-1999. CompLex CD Közlönytár. Jelen: CompLex CD Jogtár.

4 Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Comp Lex CD Közlönytár INDOKOLÁSOK, BÍRÓSÁGI DÖNTÉSEK TÁRA A Közlönytár CD a Jogtár Törvények indokolása adatbázisban is sok új adatot tartalmaz. A Döntvénytár adatbázist pedig olyan polgári és gazdasági jogi megyei bírósági határozatokkal egészíti ki, amelyek a Bírósági Döntések Tára című szakfolyóiratban jelentek meg.

5 Tisztelt ügyfeleink és leendő ügyfeleink! Köszönjük, hogy ezt a rövid bemutatót megtekintették. Felhívjuk figyelmüket további elektronikus kiadványainkra: CompLex CD Jogtár CompLex CD Adó-TB Jogtár Plusz, CompLex CD Önkormányzat Jogtár Plusz, CompLex CD EU Jogtár, CompLex CD Iratmintatár, CompLex CD HMJ, CompLex CD Munkaügy, CompLex CD Tűzvédelem, CompLex CD Céghírek. Kilépés


Letölteni ppt "CD JOGTÁR KIEGÉSZÍTÉS Kattintson ide a bemutató leállításához Stop Comp Lex CD Közlönytár."

Hasonló előadás


Google Hirdetések