Ria Slides Ebben az áruházban a nők kedvükre való férjet vásárolhatnak…

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

Készítette: Ötvös Zsolt 13DK. Oktober.6.án indultunk 6-an Németországba gyakorlatra Márton Zsuzsanna tanárnővel. Hosszú út után megérkeztünk észak-németországba.
A HÁROM FA.
Feltehetek egy kérdést?
A HÁROM FA.
Best of Westend információ Valós esetek, írta az élet… Mottó: Látogató: Információ? Infós: Igen. Látogató: Ja, nem! Infós: De. Látogató: Kár.
Síkos pályán Az ebédidő – az ebédidő. Lássuk a sajtószabadságot…
Jer Mert ezt mondja a Seregek URa, Izráel Istene: Majd meglátjátok, hogy még a ti időtökben véget vetek ezen a helyen a hangos, vidám örvendezésnek,
A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este -.
A nőkről.
Ria Slides Ebben a bevásárlóközpontban a hölgyek különböző „Férfi – Típusok” közül választhatnak...
47 év.
ADVENT ANGYALAI.
Most egy kis teszt következik
Az anyós Egy anyósnak van 3 veje. Egy szép napon elhatározza, hogy próbára teszi őket, mert látni akarja mennyire tisztelik és szeretik őt.
KOMPETENCIA- FEJLESZTÉS. 1. Milyen programra hív a plakát? 2. Melyik napon lesz? 3. Mi lesz óra között? 4. Hol lesz a nagy versmondás? 5.
UTAZÁS A HÁZASSÁG KÖRÜL
Női önbizalom....
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Wiesbaden, Mainz és Limburg városokban röviddel ezelőtt férj-szaküzletek nyíltak, melyekben az asszonyok kiválaszthatják a megfelelő férjet maguknak.
Modern mese A békák királya Egyszer egy nö golfozott, amikor a golflabda begurult az erdöbe és ott elveszett. Bement az erdöbe, de a labda helyett egy.
Élt egyszer egy dombtetőn három fa
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Első törvény:Az elsőség törvénye Charles Lindberg volt az első, aki átrepülte az Atlanti Óceánt. Ki volt a második? Bert Hinkler Jobb elsőnek lenni, mint.
Három nõ egy balesetben meghal és felmennek a mennyországba.
B é k a m e s e PéPéeS Volt egyszer egy férfi, aki nem volt megelégedve 50cm hosszú nemi szerszámának méretével. Miután nem tudott.
A férfiak életkor változásai. Tudósok kiderítették hogyan változnak a férfiak elvárásai ahogy öregednek. Íme az eredmény:
Társkereső Hölgy keres urat
A három fa. Egy magas hegy tetején volt három fa. Egy szép napon beszélgetni kezdtek vágyaikról, reményeikről, álmaikról.
Életige 2008 június Szöveg: Chiara Lubich.
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
„Aki megtartja parancsait, Istenben él és Isten őbenne.” (1Jn 3, 24).
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
A fény Királya Õ, fenségbe öltözött
Későre jár, Elég volt már a napnak terhét hordani,
Hogyan választ egy férfi feleséget magának?
ZENE: Love Me With All Your History Irónia a szellemes emberek gorombáskodása.
SEBÉSZEK Vitatkoznak a sebészek... Kik a legjobb páciensek a műtőben?
A FÉRFIAKról Zene: „Az igazi férfi”.
A négy gyertya.
A BOLDOGSÁG TITKA.
Egy ismerősünk egy elhagyott mexikói strandon sétált napkeltekor. Ahogy ment, egy férfit pillantott meg a távolban. Közelebb ment és ráismert egy helyi.
Tízből négy férfit zavarna, ha női főnöke lenne
Gyermekeinket érő hatások keresztény szemmel. Milyen irányba hathat a gyermekeinket körülvevő környezet? Kiszolgálja veleszületett önzésre hajló ter-
Egy hatvanas éveiben lév ő házaspár éppen házasságkötésük 35-ik évfordulóját ünnepelte egy kicsi, hangulatos vendégl ő ben. Hirtelen egy pici, csinos tündér.
egy ici-picikét (Bokrétás András) Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Modern mese A békák királya Egyszer egy nő golfozott, amikor a golflabda begurult az erdőbe és ott elveszett. Bement az erdőbe, de a labda helyett egy.
Modern mese ABÉKAKIRÁLY A tehetős asszony egy nap elment golfozni. Játék közben a labda berepült az erdőbe. Utána ment, és meg is találta egy hálóba.
Miklós valószínűleg 270 és 286 között született Patara kisvárosban, Kis-Ázsiában. 19 éves volt, amikor nagybátyja (szintén Miklós myrai püspök) pappá.
Sapientino A minket körülvevő tér Miket találsz Aladdin szőnyegén? Kattints a megfelelőkre! Rajta van …
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Szikra Dorottya, PhD MTA Társadalomtudományi Kutatóközpont
Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Kertvárosi Általános Iskolája
Egy nap három férfi kirándulni indult. Egyszercsak egy erős sodrású folyóhoz értek. Mindenképpen át kellett jutniuk a folyó másik partjára, ám semmi ötletük.
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS A férfi és női agy különbségei Mottó: „Férfi és nő, hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar- a férfi a nőt, a nő.
A világ teremtése. Isten az első napon megteremtette az eget és a földet. Első nap.
Wiesbaden, Mainz és Limburg városokban röviddel ezelőtt férj-szaküzletek nyíltak, melyekben az asszonyok kiválaszthatják a megfelelő férjet maguknak.
Négy katolikus anyuka.
I-124.
Cím elrendezés Alcím.
A fény Királya Ő, fenségbe öltözött, örüljön a Föld, örüljön a Föld
Most egy kis teszt következik:-)
Az ülő Buddha okos gondolatai:
A történet régen esett meg
Három nõ egy balesetben meghal és felmennek a mennyországba.
Tizenegy ember lógott egy helikopter kötelén, tíz férfi és egy nő.
Négy katolikus anyuka.
Női önbizalom....
Cím elrendezés Alcím.
Előadás másolata:

Ria Slides Ebben az áruházban a nők kedvükre való férjet vásárolhatnak…

Ria Slides Az áruház ötemeletes, és minél feljebb mész, annál jobb férjet találsz.

Ria Slides De az a szabály, ha felmentél az egyikre, nem mehetsz vissza egy alacsonyabbra. Vagy megveszed ott a férfit, vagy eggyel feljebb mész… Visszaút nincs.

Ria Slides Két barátnő elhatározta, hogy ebben az áruházban keres férjet.

Ria Slides Az első emeleten a fenti felirat olvasható: Munka- és gyermekszerető férfiak

Ria Slides „Hát rosszabb lenne, ha munkakerülők lennének, és nem szeretnék a gyerekeket, de.... „Kíváncsi vagyok, mi lehet a következő emeleten.” – szólt az egyik, és a barátnők feljebb mentek.

Ria Slides A második emeleten a fenti felirat olvasható: Nagy jövedelmű, jó modorú, munka- és gyermekszerető férfiak.

Ria Slides „Látod ezt?” – kérdezte az egyik lány. „Kíváncsi vagyok, milyenek lehetnek a következő emeleten” - És gyorsan felmentek a harmadik emeletre.

Ria Slides A harmadik emeleten a fenti felirat olvasható: Nagyjövedelmű, jó modorú, munka- és gyermekszerető férfiak, és szívesen segítenek a házimunkában..

Ria Slides „Remek!!!” – mondta az egyik lány – „ez nagyon csábító, de kíváncsi vagyok, milyen férfiak lehetnek a negyedik emeleten...” És ismét elhatározták, hogy feljebb mennek.

Ria Slides Vágytól égve olvasták a fenti feliratot: Nagyjövedelmű, jó modorú, munka- és gyermekszerető férfiak, és nagyon jók az ágyban.

Ria Slides „Istenem, vajon mi vár ránk az ötödik emeleten?” És habozás nélkül feljebb mentek.

Ria Slides Az üres emeleten a következő feliratot olvasták:

Ria Slides Ez az emelet azt bizonyítja, hogy lehetetlen kielégíteni a nők vágyait. Irány a kijárat, és jó napot kívánunk.