Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Társkereső Hölgy keres urat

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Társkereső Hölgy keres urat"— Előadás másolata:

1 Társkereső Hölgy keres urat
(Új szolgáltatásunk: a már megjelent hirdetésekhez utólag képeket is bekértünk és most újra megjelentetjük őket!)

2 Mária, 17 éves lány vagyok. Csöndes vidéki életről álmodom, több gyereket szeretnék. Hobbijaim: az ablakon kinézés és a macskaetetés. Jelenleg egy szolid katonai kiképzőtáborban élek.

3 Renáta, 23 éves szőke, jó megjelenésű hölgy vagyok
Renáta, 23 éves szőke, jó megjelenésű hölgy vagyok. Ha szereted a zenét (Queen), az állatokat (4 macskám van) és a fekete ruhákat, írj!. Hobbim: a hajmosás és a sminkelés.

4 Gizellának hívnak, 28 éves vagyok, frissen a műtét után
Gizellának hívnak, 28 éves vagyok, frissen a műtét után. Hobbim a korai középkor néptáncainak tanítása. Csak akkor keress, ha muzikális vagy és nem akarsz gyereket!

5 Na szia, én 34 éves vagyok és gyorsan férjhez akarok menni
Na szia, én 34 éves vagyok és gyorsan férjhez akarok menni. Nem eszek sokat és szeretem a fúvószenét, na érted ugye? Ja, és Ritának hínak.

6 Katalin, 26 éves lány vagyok, 3 évvel a műtét után. Hobbim a kuglizás
Katalin, 26 éves lány vagyok, 3 évvel a műtét után. Hobbim a kuglizás. Írj vagy hívj és elmegyünk együtt kuglizni!

7 Csinosnak mondott, fiatalos hölgy keresi párját. Hobbim a kecskeápolás
Csinosnak mondott, fiatalos hölgy keresi párját. Hobbim a kecskeápolás. Jól főzök!

8 Csilla vagyok, egy 18 éves sportos fekete párduc
Csilla vagyok, egy 18 éves sportos fekete párduc! Ha igényes vagy és szereted a forró kényeztetést gyere mielőbb! Hobbim nincs.

9 Fiatalos, karcsú harmincas szöszke keres táncot kedvelő fiatalembert közös programokhoz (házibuli, mozi, fagyinyalás és egyebek). Leveledhez mellékelj fotót és keresetigazolást!

10 Edina, 21 éves barna lány vagyok (műtét 1999-ben)
Edina, 21 éves barna lány vagyok (műtét 1999-ben). Romantikus társamat keresem, lehettek többen is. Hobbim: kosztümök tervezése és varrása. S/M játék is lehet, ahhoz is van ruhám!

11 Natasa Oroszországból keresek pár
Natasa Oroszországból keresek pár! Nagyon takarékos, csinálja ruhája magának. 40 évig volt Párt tag. Nem dohányozik, nem iszik (Vodka), jól bír hideget. Hobbi: rőzsegyűjtés és Orosz néptánc.

12 Erzsi, fotómodell fürdőruhák bemutatásához keres férjet vagy hölgyfodrászt, utóbbit mestervizsgával. Hobbijaim: hajformázás, ruhapróba, fogyókúra. Hívj, mert levélre nem válaszolok!

13 Karolina, 20-as évei második felében, nagy csalódással a háta mögött keresi a feledést. Házias és igen dekoratív, remek reprezentációs tehetséggel. Te is hozhatsz egy gyereket! Szociális segéllyel már rendelkezők előnyben!

14 Liza, 26 éves, 46 kg, vidám, humoros lány keresek egy férfit smárolás és szeretkezés céljaira. Megismered az élet szebbik oldalát! Egy gyerek nem akadály, ugye Neked sem?

15 Michelle, 30-as SWF aranyos kislány, azelőtt aranyos kisfiú
Michelle, 30-as SWF aranyos kislány, azelőtt aranyos kisfiú. Mindkét nembeli fiataloktól várok leveleket! Hobbijaim: az éneklés és a tánc. Színesbőrűek kíméljenek!

16 Katinka, 22 éves, Minusgradból (Szibéria) férjhez szeretne menni Magyarországra. Nagyon jólelkű, a gyerekekkel jól tud játszani. Ha tudsz kicsit oroszul, az jó, de ha nem az is jó.


Letölteni ppt "Társkereső Hölgy keres urat"

Hasonló előadás


Google Hirdetések