Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Most egy kis teszt következik:-)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Most egy kis teszt következik:-)"— Előadás másolata:

1 Most egy kis teszt következik:-)
Nem ér sok időt rágódni a dolgokon! Egyből válaszolni kell a kérdésekre! Lássuk, mennyire vagy okos:-) Készen állsz? Hát akkor gyerünk! Nyomj 1 ENTER-t!

2 100 méteres futóversenyen veszel részt...
Lehagyod a másodikat! Hányadik helyen végzel? Nyomj 1 ENTER-t, hogy lásd a választ Ha aszontad, hogy első Elcseszted: Ha lehagyod a második helyezetted, akkor te veszed át az ő helyét! Mehetsz a következő kérdésre! NE gondolkodj sokat a válaszon!!! Nyomj 1 ENTER-t!

3 Ha azt válaszoltad, hogy utolsó előtti . . . . . .
Egy futóversenyen lehagyod az utolsót... Hányadik helyre érkezel? Nyomj 1 ENTER-t, hogy lásd a választ Ha azt válaszoltad, hogy utolsó előtti Még 1szer elrontottad!!! Gondolkozz… Hogy tudnád mán lehagyni az utsót?!? Ha mögötte voltál, nem lehet az utolsó!!! Ez 1 lehetetlen kérdés! Nem megy mostanában a fejtörés, mi? OK! Próbáljuk meg még 1szer:-) Emlékezz . . . Gondolkozz és gyorsan válaszolj! Próbáld meg! Nyomj 1 ENTER-t!

4 Összesen mennyi jött ki?
Van 1000-ed... Adj hozzá 40-et! Még et! Oszt 30-at! Még 1000-et! Most 20-at! Adj hozzá még 1000-et! Végül 10-et! Összesen mennyi jött ki? Nyomj 1 ENTER-t, hogy lásd a választ! 5000 jött ki? Márpedig a jó válasz 4100!!! Most próbáld meg nyugodtan és számológéppel:-) Nyomj 1 ENTER-t!

5 Renata apjának 5 lánya van:
1.- Kach 2.- Kech 3.- Kich 4.- ??? 5.- Kuch Hogy hívják a negyedik leányzót? Gyorsan gondolkodj! Nyomj 1 ENTER-t, hogy lásd a választ! RENATA 1 é r t e l m ű ! ! ! O l v a s d e l ú j b ó l a k é r d é s t ! Nyomj 1 ENTER-t!

6 Küldd el a haveroknak ezt a tesztet! Ha nem teszed,
nem történik veled semmi:-) Nem rúgnak ki a melóból... Nem csesznek rád 1 WOODOOO átkot sem... De legalább több emberrel tudatod, hogy ma nem fog az agyuk! (-:-)


Letölteni ppt "Most egy kis teszt következik:-)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések