Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Best of Westend információ Valós esetek, írta az élet… Mottó: Látogató: Információ? Infós: Igen. Látogató: Ja, nem! Infós: De. Látogató: Kár.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Best of Westend információ Valós esetek, írta az élet… Mottó: Látogató: Információ? Infós: Igen. Látogató: Ja, nem! Infós: De. Látogató: Kár."— Előadás másolata:

1 Best of Westend információ Valós esetek, írta az élet… Mottó: Látogató: Információ? Infós: Igen. Látogató: Ja, nem! Infós: De. Látogató: Kár.

2 Látogató: Elnézést, megnézné, hogy milyen adatokat tart nyilván rólam az APEH? Infós: ??? Látogató: Hát a gépbe' nem tudja megnézni? Telefonáló: Te csak telefonos információ vagy, vagy pedig el is tudsz mondani valamit? Látogató: Egy aranyboltot keresek, a földszinten van, a művesés mellett. Infós: Művesés? Nem vízesés? Látogató: Háááát... Látogató: Hol van mobiltelefonos üzlet? Nem fogja tudni! (elviharzik) Infós: ???

3 Látogató: Elnézést, most fújtam ki az orrom. Megnéznéd, hogy nem ragadt-e valami az arcomra? Látogató: Van gyógyszertár az épületben? Infós: Sajnos nincs. Látogató: És patika?? Látogató: Hol van a Humanic áruház? Infós: Sajnos nincs nálunk Humanic. Látogató: De van! Látogató: Merre van a WESTEND Union? Infós: Ezen a szinten, ebben az irányban, a jobb oldalon. Látogató: Erre? De ez a bal kezem! Infós: Nem, uram, az a jobb keze.

4 Látogató: Elfelejtettem, mit akartam kérdezni. Infós: Sebaj, majd legközelebb. Látogató: Hello, szia. Itt hagyhatnám neked ezt a szál rózsát, mert a barátnőm, az a kurva, nem jött el. Látogató: Hol van a Mini Miszter? Infós: Ön biztosan a Mister Minitre gondol. Látogató: Hol van a Marx&Engels üzlet? Infós: És van elég Tőkéje, hogy ott vásároljon? Látogató: Hol van az a mer' hülye azért nem vagyok? Látogató: Elnézést, az egy szinttel lejjebb az ezen a szinten van?


Letölteni ppt "Best of Westend információ Valós esetek, írta az élet… Mottó: Látogató: Információ? Infós: Igen. Látogató: Ja, nem! Infós: De. Látogató: Kár."

Hasonló előadás


Google Hirdetések