Az Egyesületről •Az egyesületet Magyar magánszemélyek azzal a célzattal alapították, hogy a mindennapi életünkben megjelenő veszélyhelyzetek és kisebb.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A gazdaságos közlekedésért... Budapest, FORENSIS Autóklub.
Advertisements

Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
Üdvözlünk!. Az internetezők 90% - a vásárlás előtt a neten gyűjt információt 1998-ban 70 millió internetező volt a világon, ma kb. 2 milliárd.
A Magyar Telekom e-health víziója és megoldásai
Kérem válassza ki azt a pozíciót, ami Önt érdekli, ha a pozíció nevére kattint megjelenik a leírása (munkakör célja, munkaköri követelmények, konkrét feladatok).
Copiright by Y. Kinek jó a több biztosító? Ön benne van a szerencsés 0,5%-ban? Programunk segítségével ellenőrizheti!
BPS Web 2.0 Felhasználói kézikönyv. A szerkesztő főoldala A bejelentkezett felhasználóA szerkesztő főmenürendszere Stílusformázások Nyelv- és nézetváltás.
AEGON Baleset- és betegségbiztosítási program
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
legszimpatikusabb maileknek,
Kommunikáció fejlesztési koncepció Készítette: Juraszkó Péter, Oláh István, Szücs Mónika, Varga Tamás.
Szakmai alaptréning 3. fejezet Készítette: Balázs Zoltán.
Soproni Polgárőr Egyesület1 KOrszerű Megelőzési Program = KOMP, amely „egy biztonságosabb jövőbe visz". Tájékoztató.
„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” 1 Emlékszel rá? 1. Hogyan megy a regisztráció? 2. Mire való a regisztráció?
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
Biztosítók. Bevezetés  Biztonság  A biztosítások célja, hogy előre nem látható, esetleg- vagy biztosan bekövetkező, anyagi következményekkel is járó.
Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) Oktatás 2008.
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
A szociális biztonság koordinációja az Európai Unióban
Használata Készítette: Medve Tamás.
Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)
AlertPay Internetes Számlához Bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP. -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
Új flotta előfizetés rendelése a Vodafone Online Shopban
Volt-e már Ön vagy ismerőse SZEMÉLYI SÉRÜLÉSSEL járó közlekedési baleset vétlen résztvevője?
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
ILBK451, 2013/2014. I. félév, ea: Kovács Zita 2.Az adatok osztályozása AZ INFORMATIKAI BIZTONSÁG ALAPJAI.
A villamos áram élettani hatása
Etikai alapelvek az ápolásban
EISZ Elektronikus Információszolgáltatás melléklet a Bevezetés a pedagógiai tájékozódásba című ELTE jegyzethez.
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA
Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)
Kárenyhítési esetek tapasztalatai és gyakorlati problémái dr. Tóth Zsófia áldozatsegítő szakreferens Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal június.
Az Ást április 15-i módosításának bemutatása dr. Veisz Gábor áldozatsegítési osztályvezető Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal áldozatsegítési.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
Falusi szálláshelyek Napraforgós Nemzeti Tanúsító Védjegy rendszere
1 A CO 2 KIBOCSÁTÁSI EGYSÉG ÜGYLETEK ELSZÁMOLÁSA - tájékoztató a befektetési szolgáltatók részére október 15.
Elektronikus banki ügyintézés Készítette: Hollósy Szabolcs eTanácsadó Ma a pénzintézetek elektronikusan vezetik az ügyfelek bankszámláit. Ez lehetővé tette.
Kormányszóvivői tájékoztató T ö b b e n, j o b b a n, t o v á b b Zöld könyv az egészségügyről.
Szociális regiszter publikus felület használata
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
AutoSOS „A gondtalan utazásért!” Budapest, november 10. Előadó: Kalmár László ügyvezető igazgató Europ Assistance Magyarország Kft.
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Gondolkodjunk el ! Zene A változások már léteznek!
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
LÉPÉSELŐNY EGYESÜLET. LEGYEN JOB(B) A NŐKNEK! LEGYEN MUNKA A NŐKNEK !
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
KÖBE. Ahol a balesetmegelőzés is KÖTELEZŐ. Tudatos Vezetők Klubja.
Subject, Venue, MM, DD, YY Vitál Speciális célcsoport: cégvezetők.
Balesetbiztosítás. Milliós segítség Választható csomagok, fix díjtételek Nem kell tarifálni! Nincs egészségügyi kockázatelbírálás!
Zöld út Bemutatkozik a Groupama Garancia Biztosító
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Pécs, 2015.március 12. A kapcsolatok hálójában. Magyarország – 1 millió vállalkozás országa EVA-sok, betéti társaságok, Kft-k és Rt-k vesznek körül bennünket.
E-egészségügyi keretrendszer a lakosság szolgálatában
A Mozilla magyar nyelvű szerkesztőjének használata
Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!
…az élet forrása! Hévíz.hu hirdetési tarifák 2015 A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldala, melyen minden Hévízről szóló információ megtalálható.
1 Szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatások, intézmények ágazati azonosítója, országos nyilvántartási rendszere Szociális regiszter publikus.
KBSZ ÚJ BEJELENTŐ FELÜLETÉNEK BEMUTATÁSA
ILBK451, 2016/2017. I. félév, ea: Kovács Zita
Szociális regiszter publikus felület használata
CONNECTRA rendszer bevezetése
Adómentes juttatás 2019-ben? Igenis létezik!
Előadás másolata:

Az Egyesületről •Az egyesületet Magyar magánszemélyek azzal a célzattal alapították, hogy a mindennapi életünkben megjelenő veszélyhelyzetek és kisebb nagyobb balesetek kezelését, mentését elősegítsék. Az egyesület tagsága a lehető legnagyobb biztonságot kaphassa a baj első pillanatától kezdve.

A tagság előnyei •Fényképes Vészhelyzeti kártya a mentési feladatok elősegítésére. •Orvosi vizsgálat a jelenlegi egészségi állapot felmérésére. •A honlap a világ összes jelentős nyelvére lefordítva a gyógyulás biztosításáért. •Kis éves díj ellenében magas biztosítási tartalom. •Jogi segítség a baj esetére. •Ajánló programunkkal partnerünkön keresztül (számla ellenében) tisztes jövedelem elérése.

A fikció (ami mindig mással történik) •Képzeljük el, hogy egy ember elutazik Thaiföldre, és ott két hetet akar eltölteni üdüléssel. •A harmadik napon azonban a bérelt autója karambolozik egy másik autóval. •A mentők és a tűzoltók is hamar a helyszínre érnek, és a roncsból kiszabadítják a szereplőnket. •Az emberünk eszméletlen állapotban van és sok vért veszített. •A mentők nem ismerik a vércsoportját, így sóoldatot és 0-ás vért adnak neki. FIGGYELEM! Az információk tájékoztató jellegűek. A változtatás jogát fenntartjuk.

A fikció (ami mindig mással történik) •A kórházba érve már súlyos az állapota, de nem tudnak addig segíteni neki, amíg nem tudják van-e gyógyszerérzékenysége, allergiája? •A kezelőorvos laborvizsgálatot kér, és jó esetben 4 órával később, rossz esetben 3 héttel később megkezdhetik a kockázatmentes kezelést. •És,hogy jót is tegyünk hősünkkel,3 héttel később saját lábán távozhat, persze csak akkor, ha kifizette a $, azaz Ft kórházi költséget. FIGGYELEM! Az információk tájékoztató jellegűek. A változtatás jogát fenntartjuk.

A fikció (ami mindig mással történik) •Az utasbiztosítása, amiből nem épp a legjobbat kötötte részint fedezné a kiadásokat, de a kórház nem ismeri a Magyar biztosítót, így azonnal kéri az ellátás költségeinek átutalását. •A biztosító jó esetben 2 hét alatt jóváhagyja az összeget, ami azonban azóta jelentősen megnőtt, a családnak a saját pénze már elfogyott, illetve a rokonok is már küldtek pénzt. •Kell a konzuli segítség. •Végre itthon! FIGGYELEM! Az információk tájékoztató jellegűek. A változtatás jogát fenntartjuk.

A fikció (ami mindig mással történik) •A konzuli szolgálat 3200 $ gyorssegélyt adott. •A család további 1500 $ -t küldött. •A kölcsönző pedig, mivel nem volt nemzetközi jogosítványa, és nem vezethette volna az autót, kéri Öntől, hogy fizesse vissza a bérautóban okozott kárt. •Ez nem ott, és nem így de megtörtént! •Egy ember megsérült. •Egy nyaralás balul sült el. •Egy család tönkrement. FIGGYELEM! Az információk tájékoztató jellegűek. A változtatás jogát fenntartjuk.

A belépés •Hősünk egy ismerősétől hallott az egyesületről. •Tetszett neki és belépett. •Elment az orvosához, aki megvizsgálta és kikérdezte a korábbi kórelőzményeiről, betegségeiről, érzékenységéről, allergiáról. •Feltöltötte a honlapra és titkosította az információt. •Hősünk két héttel a vizsgálat és a fényképe beküldése után megkapja a fényképes tagsági kártyáját. FIGGYELEM! Az információk tájékoztató jellegűek. A változtatás jogát fenntartjuk.

Az utazás előtt •Emberünk a weboldalon lévő, csak a tagoknak elérhető térképről kiválasztja az utazásának helyszínét, kinyomtatja a szűrt információkat: –Főváros –Pénznem –Időjárás –Közérdekű telefonszámok (nagykövetség, konzulátus stb.) –Sebesség határok –Adatok (jogosítvány, vízum, stb.) FIGGYELEM! Az információk tájékoztató jellegűek. A változtatás jogát fenntartjuk.

Az utazás előtt és alatt •Beállítja az utazása előtt a weboldalon a biztosítását. Utazás és várható visszaérkezés napját. •Elutazik •Megtörténik a baj. •A mentők és a tűzoltók is hamar a helyszínre érnek, és a roncsból kiszabadítják a szereplőnket. •Megtalálják nála a kártyát. A mentő orvos minden adatát tudja, ami a mentéshez elengedhetetlen. (vércsoport, allergia, gyógyszerérzékenység) FIGGYELEM! Az információk tájékoztató jellegűek. A változtatás jogát fenntartjuk.

Epilógus •Az orvos a kórházban a kártyán lévő azonosító kóddal megnézheti a hősünk orvosa által felvitt adatokat, ráadásul a saját nyelvén. •Értesítik az Egyesületet a családtagok. Mi itt azonnal intézzük a biztosítót. •Amennyiben a helyzet megkívánja az ügyvédünk azonnal repülőre ül, és a helyszínen segít intézkedni. •Az esetleges per költségét az Egyesület fizetheti. •Nincs tragédia, nincs tönkrement család. És jövőre majd máshová utazhatnak. FIGGYELEM! Az információk tájékoztató jellegűek. A változtatás jogát fenntartjuk.

A kártya tartalma •Fénykép •Név •Értesítendő •Egyesületi ügyelet •Vércsoport •Allergiák •Gyógyszerérzékenysége k •Honlap elérése •Állampolgárság •Beszélt nyelvek •Az EU és Magyarország címere •Titkos kód és felhasználó azonosító FIGGYELEM! Az információk tájékoztató jellegűek. A változtatás jogát fenntartjuk.

A kártyatok tartalma •A vészhelyzeti nemzetközi telefonszámok jegyzéke. •Országzászlók alá rendelt utasítási terv a kártya és a weboldal használatához. •Az Egyesülettel együttműködő nemzetközi mentési szervezetek elérhetőségei. •Országokban lévő konzulátusok és nagykövetségek elérhetőségei. FIGGYELEM! Az információk tájékoztató jellegűek. A változtatás jogát fenntartjuk.

A honlap •A honlapokkal az a baj, hogy egy-két nyelvet használnak, általában angolt, de a világ jelentős részén nem, vagy csak alig beszélnek angolul. •Az EMVME minden lényeges nyelvre lefordíttatja a honlapját, ezzel a föld 90 %-át lefedi. •Természetesen később az Egyesületi tagok segítségével az összes nyelvre szeretnénk lefordítani. •Ha a tagság eléri a főt, állandó 24 órás angol nyelvű ügyeletet fogunk fenntartani. •Nemzetközi kapcsolatokkal a föld minden országára szeretnénk kiterjeszteni szolgáltatásainkat. FIGGYELEM! Az információk tájékoztató jellegűek. A változtatás jogát fenntartjuk.

A honlap •A belépés után nyelvet kell választani •Átlátható felület a céljainkkal, bemutatásunkkal. •Rövid leírás az együttműködő partnereinkről. •Támogatók honlapjai. •Bejelentkezés a saját web irodába –Személyes adatok (lakcím, születés, stb.) –Értesítendők adatai –Extra szolgáltatások beállításai (utasbiztosítás, jogi, stb.) FIGGYELEM! Az információk tájékoztató jellegűek. A változtatás jogát fenntartjuk.

A honlap •Vészhelyzeti bejelentkezés •Informálva van az Egyesület megbízott tagja, és sms-t kapnak az értesítendő személyek is. •A kártyán lévő kód beütése után felugrik egy ablak, ahonnan elérhetőek lesznek az orvos által feltöltött adatok, információk. •A rendszer rögzíti a IP címet, így megállapítható a használat helye és ideje is. •A későbbiekben az ügyeletes adhat engedélyt a belépésre. (a kártyát ezután ki kell cserélni) FIGGYELEM! Az információk tájékoztató jellegűek. A változtatás jogát fenntartjuk.