Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Soproni Polgárőr Egyesület1 KOrszerű Megelőzési Program = KOMP, amely „egy biztonságosabb jövőbe visz". Tájékoztató.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Soproni Polgárőr Egyesület1 KOrszerű Megelőzési Program = KOMP, amely „egy biztonságosabb jövőbe visz". Tájékoztató."— Előadás másolata:

1

2 Soproni Polgárőr Egyesület1 KOrszerű Megelőzési Program = KOMP, amely „egy biztonságosabb jövőbe visz". Tájékoztató

3 Soproni Polgárőr Egyesület2 KOMP Szegeden 2003-ban indult útjára a pogram. A program lényege, hogy különböző fórumokon és módokon (filmekkel, előadásokkal, szóróanyagokkal, felvilágo- sító munkával) felhívja a lakosság figyelmét arra, mi mindent tehetnek az állampolgárok annak érdekében, hogy ne váljanak bűncselekmény áldozatává.

4 Soproni Polgárőr Egyesület3 KOMP A program keretében elkészített kisfilmek korunk jellemzően elkerülhető bűncselek- ményeinek megelőzésére szolgálnak. A projekt neve: „Prevenciós médiatár".

5 Soproni Polgárőr Egyesület4 KOMP A projekt számos magyarországi civil szervezetnek, bűnmegelőzéssel foglalkozó szakembernek könnyíti meg mindennapi munkáját, hiszen a kisfilmek a mai kor problémáit dolgozzák fel. Jelenleg hasonló modern bűnmegelőzési filmes anyag az országban nincs. A médiatár bővülése minden csatlakozó számára hatalmas előnyt jelent, hiszen újabb csatlakozók esetén, a médiatár folyamatosan bővül.

6 Soproni Polgárőr Egyesület5 KOMP A médiatár működési mechanizmusa röviden a következő: az új együttműködő a belépésekor egy új film finanszírozását vállalja, és az együttműködési megállapodás aláírásával jogosulttá válik a médiatár összes filmjének felhasználói szintű használatára kizárólag bűnmegelőzési célzattal.

7 Soproni Polgárőr Egyesület6 KOMP A későbbi belépők filmjeit a korábban társulók is természetesen megkapják és jogosan használhatják. A megállapodás alapján a belépő 1 jogos példányt kap, amely internetre nem tehető fel, nem másolható, és kereskedelmi forgalomba nem hozható! A minél szélesebb körű oktatás biztosítása érdekében azonban a csatlakozó a saját jogos példányát kölcsön adhatja bárkinek.

8 Soproni Polgárőr Egyesület7 KOMP Sikeres NCA pályázattal nyílt lehetőségünk csatlakozni a médiatárhoz. A program iskolák, közintézmények, klubok számára ingyenesen elérhető. Érdeklődni lehet: Soproni Polgárőr Egyesület Héger Anna 0620/550-8335


Letölteni ppt "Soproni Polgárőr Egyesület1 KOrszerű Megelőzési Program = KOMP, amely „egy biztonságosabb jövőbe visz". Tájékoztató."

Hasonló előadás


Google Hirdetések