Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS 2012-13 MOTTÓ: „ Mindenki láthatatlan drágakövet rejt magában, akármilyennek született, s ezt csiszolni, formálni kell. „ “Tanulj.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS 2012-13 MOTTÓ: „ Mindenki láthatatlan drágakövet rejt magában, akármilyennek született, s ezt csiszolni, formálni kell. „ “Tanulj."— Előadás másolata:

1 EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS 2012-13 MOTTÓ: „ Mindenki láthatatlan drágakövet rejt magában, akármilyennek született, s ezt csiszolni, formálni kell. „ “Tanulj a tegnapból, élj a mának és reménykedj a holnapban. A legfontosabb azonban, hogy ne hagyd abba a kérdezést.”

2 EZ ÉVBEN IS MEGERŐSÍTÉSRE KERÜLT AZ ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI HELYSZÍN KÖZÖTT A MEGÁLLAPODÁS KIZÁRÓLAG A JÖVŐ SZAKKEMBER KÉPZÉSE ÉRDEKÉBEN

3 MUNKAVÉDELMI OKTATÁS

4 HORVÁTH LÁSZLÓ A BERECZKI MÁTÉ SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS SPORTISKOLA IGAZGATÓJA KIEMELTE AZ ELMÉLETI KÉPZÉS SIKERESSÉGE, GYAKORLATI HÁTTÉR NÉLKÜL LEHETETLEN. AZ ORSZÁGBAN EGYIK LEG MEGHATÁROZÓBB KFT SEGÍTSÉGÉVEL A TEHETSÉGES FIATALOK LEHETŐSÉGET KAPNAK A MODERN MEZŐGAZDASÁGI GÉPEK KARBANTARTÁSÁRA, HIBAFELVÉTELEZÉSÉRE, JAVÍTÁSÁRA, ÜZEMELTETÉSÉRE

5 HARSÁNYI ZSOLT A KFT TULAJDONOSA KIEMELTE AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSBEN KÉPZETT TANULÓKNAK LEHETŐSÉGE NYÍLIK A MODERN TECHNIKA MEGISMERÉSÉRE MELLYEL KIVÁLÓ SZAKEMBEREK LEHETNEK, EZZEL MEGALAPOZHATJÁK A BIZTOS JÖVŐT.

6 AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS 20 MG.GÉPÉSZTECHNIKUS ÉS 44 NÖVÉNYTERMESZTÉSI GÉPÜZEMELTETŐ GÉPKARBANTARTÓ TANULÓ GYAKORLATI KÉPZÉSÉNEK NYÚJT KIVÁLÓ HÁTTERET.

7 Mottó: „Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” Oprah Winfrey


Letölteni ppt "EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS 2012-13 MOTTÓ: „ Mindenki láthatatlan drágakövet rejt magában, akármilyennek született, s ezt csiszolni, formálni kell. „ “Tanulj."

Hasonló előadás


Google Hirdetések