F R E E S T Y L E E N T E R T A I N M E N T P R E S S 1037 BUDAPEST, ZÚZMARA U.5. ◆ Telefon : 436-7140 Fax: 436-7180 EGYÜTTMŰKÖDÉSI AJÁNLATA A 2006-OS.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Major József IRONMAN bajnok 3,8 km úszás 180 km kerékpározás 42,2 km futás Portfolió 2010.
Advertisements

Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
A LEADER+ Pályáztatási feltételek. Kik pályázhatnak?  A pályázónak meg kell felelni a helyi szintű pályázati felhívásban rögzített jogosultsági kritériumoknak.
ÁROP /C/A A leghátrányosabb helyzetű kistérségek fejlesztési és együttműködési kapacitásainak megerősítése.
„Gördülékeny kommunikáció” formabontó járműreklám
Szponzoráció.
Többnapos „sportfesztivál” a magyarországi illetve határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.
I. KISTARCSAI NYÍLT TRIATLON VERSENY
Elérhetőségek: Elérhetőségek: Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Tel.: +36/ , +36/ , +36/
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
EURAMA TOURS Eurama Travel Agency
Eurosport Média ajánlat 2014.
Alkossuk meg együtt a jövőt! Üzleti játék innovatív, sikerorientált hallgatók részére.
Exkluzív hirdetési felület az Október 23. utca és Fehérvári út kereszteződésénél – Jelenjen meg négyzetméteren! Tájékoztató információ a Hirdető.
Savaria Dance Festival (Szombathely). Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos.
SzponzorációSzponzoráció. MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI A BSI Magyarország piacvezető sportrendezvény szervező cége. Évente eseményt szervezünk,
Nyilvánossági és tájékoztatási kötelezettségek Ékes Gyula, Váti Nonprofit Kft. Mátészalkai Területi Iroda Információs nap magyar partnerek részére, Békéscsaba.
KISALFÖLD VÁGTA A KISTÉRSÉG ÖSSZEFOGÁSÁÉRT KISALFÖLD VÁGTA A NEMZETI VÁGTA ELŐFUTAMA SZPONZORI CSOMAGOK - MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK.
Rendezvényszervezés Csapatépítés Hajókirándulások T Flotta Kft
KUCSERA GÁBOR Szponzori kiajánlása 2006
Haszon rendezvények médiaajánlat Célcsoport éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns.
eTwinning – Az európai iskolák közössége
Banor Tréning Központ Bt. Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 15. Tel/fax: Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
LUDUS … latinul “ játék ”. | Mik azok a komoly játékok? A komoly játékok elektronikus alkalmazások, amelyek.
Előzmények - Világ szerte évek óta rendeznek tésztahídépítő versenyeket, amelyek nagy hagyománnyal bírnak. - Magyarországon a 90-es évek elején rendeztek.
Kedves SPE és MMSZ tagok! Áprilisban immár ötödik alkalommal ismét megrendezésre kerül az SPE 2008 évi amatőr teniszversenye. A verseny férfi egyéni, férfi.
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
NAPI NAPI ÖSSZEFOGLALÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT „Minden egy helyen, ha csak egyet kattint, ez legyen.” Érvényes: január 1-től.
I. ALBA REGIA RÖPLABDA GÁLA
S z o b a s z e r v í z L A K Á S M A G A Z I N. p o r t á lp o r t á l Szobaszervíz lakásmagazin internetes portál Az internetes Szobaszervíz lakásmagazin.
Az Axon Lízing és Pénzügyi Zrt. arculatának elemzése
Az Axon Lízing és Pénzügyi Zrt. arculatának elemzése
AZ ÚJ MAGYARORSZÁG VIDÉKFEJLESZTÉSI PROGRAM KOMMUNIKÁCIÓJA.
„ Átszűrődő üzenetek'‘ Liliom programok Paplanos Péter PR Manager Lilly Hungária Kft.
Az eseményszervezés formái, eszközei
Gazdaság KKV felmérés szponzorációs ajánlat augusztus 2.
A helyi média, mint hatékony reklám felület – Fehérvár Médiacentrum
„Nemzeti Vágta Bikali Vágta a Nemzeti Vágta Előfutama.”
Vállalati tanácsadás pályázatainak értékelése
 Azon kedvezményezettek, akik az ÚMVP intézkedéseinek támogatásával olyan infrastrukturális beruházást hajtanak végre, melynek teljes költsége meghaladja.
Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület. Új Magyarország Vidékfejlesztési Program III. tengely intézkedései 1. Mikrovállalkozások létrehozásának.
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
Kedves SPE tagok!    Idén májusban ismét megrendezésre kerül az SPE 2006 évi teniszversenye  – férfi egyéniben és párosban - melyre várjuk jelentkezéseteket.
Férjek Jótékonysági Golf Versenye szeptember 14. Old Lake Golf Club Anno 2008.
Haszon rendezvények médiaajánlat Célcsoport éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns.
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont Rendezvény fővédnöke: Dr. Réthelyi Miklós Nemzeti Erőforrás Miniszter.
ügyvivő szakértő, országos versenyszervező
TÁMOP /09 Az önkéntesség elterjesztése Az elszámolhatóság feltételei.
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont.
Hallgatói kommunikációs csatornák, a hallgatók mozgósításának eszközei a sportszervezésben Debrecen, szeptember 3.Készítette: Barota László.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
szolgáltatástervezés Dr. Gazsi Adrienn, Kézenfogva Alapítvány
„HÓFEHÉR OSZTRÁK HÉTVÉGÉK” február 13 - március 23. Promóciós ajánlat az AGIP Hungária Kft. részére
Okos Jövő Fórum 2015 Smart Future Fórum 2015 Győr A Széchenyi István Egyetem és az Okos Jövő Innovációs Klaszter közös rendezvénye.
…az élet forrása! Hévíz.hu hirdetési tarifák 2015 A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldala, melyen minden Hévízről szóló információ megtalálható.
MESZ Utánpótlás Bizottságának évi beszámolója Készítette: Nagy Gábor Bizottság vezetője.
Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Döntők.
A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.
Futás a Jövőért. Futás a Jövőért? A társadalom jövője nagymértékben függ tagjainak egészségi, lelki és fizikai állapotától! Üzenetünk: Mozogj rendszeresen!
Pedagógiai Könyvtár és Múzeum Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny __________________________________________________________________________________________________________.
Pedagógiai Könyvtár és Múzeum Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny __________________________________________________________________________________________________________.
Haszon rendezvények médiaajánlat
A DANONE és az MLSZ együttműködésében
Szakmai versenyek a hálózati informatikában
A tartalommarketing lehetőségei és korlátai a gyógyszergyártók szemével szeptember 29.
Felvételi előkészítő ! Újra indítjuk rajz felvételi előkészítő tanfolyamunkat A tanfolyam helye : A Céh székhelye Szeged, Szél u. 3. (térkép a honlapon)

Programjaink fizikából a es tanévben
Duális képzés a Széchenyi István Egyetemen
13th UNION SCIPT TABLE TENNIS CHAMPIONSHIP 2006 MÁLTA
Előadás másolata:

F R E E S T Y L E E N T E R T A I N M E N T P R E S S 1037 BUDAPEST, ZÚZMARA U.5. ◆ Telefon : Fax: EGYÜTTMŰKÖDÉSI AJÁNLATA A 2006-OS ÉVRE oldal:1 MiSTER REGATTA ® ben negyedik alkalommal rendeztük meg vitorlás túraversenyünket az Adrián. A verseny fővédnöke Gál József földkörüli vitorlázó volt aki Wossala Györggyel az MVSZ elnökével adta át a kupákat a záró vacsorán. Társaságunkban vitorláztak híres olimpikonok és médiaszemélyek (Kovács Kata, Pesuth Rita, Bessenyei Péter, Bóta Kinga, Wiski Erzsébet, Koós János, Demcsák Zsuzsa…) és immár hagyományosan partnermédiumok is indítottak hajókat. A 2005-es MiSTER REGATTA ® -t a KVAZAR MICRO nyerte, második a X-TRAME-SPORT1, harmadik a TRODAT csapata lett ban a rendezvény helyszínét az Adriáról az Égei tengerre helyezzük át és a túra ideje alatt bejárjuk a csodálatos görög szigetvilág egy részét, valamint élvezhetjük a görögök vendégszeretetét és konyhájuk ízeit. A MiSTER REGATTA ® egy "open" kategóriájú vitorlás túraverseny. Nevezhetnek rá profik és amatőrök, műkedvelők és abszolút kezdők. A hagyományokat követve 2006-ben is egyforma hajókat bocsátunk az induló csapatok részére, ezzel kívánjuk biztosítani az esélyegyenlőséget. Az indulók létszámát 20 csapatban maximáljuk. MiSTER REGATTA ® -ra maximum 8 fős csapatokat (cégeket) várunk a minden kényelmi és biztonsági elvárásnak megfelelő vitorlásokon. A vitorlástudás és tapasztalat nem feltétel, szükség esetén profi kormányosokat biztosítunk (ez esetben a létszám max 7 fő+ a kormányos akinek az ellátásáról a csapat gondoskodik!) Az egyhetes regatta futamai külön-külön, illetve összetettben is kiértékelésre kerülnek. A zsűri hajókon természetesen helyet foglalnak a Görög Vitorlás Szövetség, az MVSZ és a szervezők delegáltjai. A legjobb csapatok kiemelten értékes tárgyi díjazásban részesülnek. A vitorlástúra minden napján közös vacsorával egybekötött napi díjkiosztót tartunk. Az egy hét alatt egy sportnapot is beiktatunk, így az induló csapatok a vitorlázáson kívül más sportágakban is összemérhetik tudásukat (tenisz, asztalitenisz, teke, fallabda). A MiSTER REGATTA ® Budapesten indul egy hajósorsolással és sajtótájékoztatóval egybekötött nyitó rendezvénnyel. A Regatta záró akkordja az útfilm levetítésével egybekötve szintén Budapesten kerül megrendezésre. A rendezvény weboldalán online beszámolunk a verseny programjáról/ állásáról, ahol a csapatok logóval/fényképpel jelennek meg.

F R E E S T Y L E E N T E R T A I N M E N T P R E S S 1037 BUDAPEST, ZÚZMARA U.5. ◆ Telefon : Fax: EGYÜTTMŰKÖDÉSI AJÁNLATA A 2006-OS ÉVRE oldal:2 HAJÓ SZPONZORÁCIÓ Az induló csapat/hajó neve: a CÉGNÉV (így kerül be a csapat minden, a versennyel kapcsolatos kommunikációba) •A hajón, a kötelező szponzori molinón és rajtszámon kívül (szervezők költsége) megjelenhet a cég molinója, logója, zászlója, matricája, valamint a csapat brandingelt egyenruhában versenyezhet (ezek előállítási költsége a csapatot terheli,) •A hajó vitorláján (matrica formájában) megjelenhet a cég logója a MiSTER REGATTA ® felirattal együtt •A csapat, helyezés esetén, garantáltan bekerül a MiSTER REGATTA ® verseny szerződött médiapartnereinek beszámolójába •a MiSTER REGATTA ® verseny médiapartnereinek beszámolóiban véletlenszerűen szerepelhet a csapat •A rendezvény weboldalán ( és a nevezés után már felkerülnek a csapatnevek (logóval), melyre kattintva egy rövid bemutatkozási lehetőség van a csapatoknak, linkelési lehetőséggelwww.euphorie.hu A MiSTER REGATTA ® -n kizárólag szponzorált (céges) csapatok indulhatnak. A nevezési díj 2,5 Mft+áfa mely tartalmazza: a hajó szponzoráció díját (1,5 Mft+Áfa) •hajók bérleti díját •versenyen való részvételt max. 8 fő részére •budapesti nyitó és záró rendezvény díját •minden este éttermi vacsora és díjkiosztót •kikötői díjakat •ágyneműket •amennyiben igénylik a szkiper díját (ekkor 7 fő+ szkiper) •Oda-visszautazás (repülővel) Nem tartalmazza (egyénileg fizetendő): Reptéri illetékek, Egyéb étkezések költségeit, Hajók üzemanyagköltségeit, Hajók kaucióját (a hajó átvételekor fizetendő), Felszerelések szállítását, őrzését, Hajók végtakarítási díját, helyi idegenforgalmi adókat, Biztosítások költségeit (személy, poggyász stb), hajó és a ruházat brandingelését és egyéb „csapat” megjelenések előállításának költségeit (molinó, zászló, matrica stb) MiSTER REGATTA ®

F R E E S T Y L E E N T E R T A I N M E N T P R E S S 1037 BUDAPEST, ZÚZMARA U.5. ◆ Telefon : Fax: EGYÜTTMŰKÖDÉSI AJÁNLATA A 2006-OS ÉVRE oldal:3 Az eddigi versenyek média-megjelenéseiről, külön anyagot állítottunk össze, melyben megtekinthetők az összes sajtó és televíziós megjelenés, valamint az eseményről és az azon résztvevőkről készült fotó- és videó anyagok is. Ide kattintva a médiaajánlattal együtt megnézhetők!Ide NÉVADÓ SZPONZOR A verseny megnevezésében megjelenik a következő formában : MiSTER–xy REGATTA. A szponzor megjelenik az összes versennyel kapcsolatos felületen / kommunikációkban: hirdetéseken, partner médiumok beszámolóiban, rádiós-TV interjúkban (a médiatörvény figyelembevételével), helyszínen a hajókon, szponzormolinón, a kupákon, regatta-polón, website-on, a hivatalos filmben stb. Természetesen kap egy hajót, hajó szponzorációval. A szponzori díj: Ft+ Áfa FŐSZPONZOR A rendezvény nevében és a kupákon történő megjelenésen, kívül a fenti megjelenések mindegyike beletartozik ebbe a kategóriába is. Természetesen kap egy hajót, hajó szponzorációval A szponzori díj: Ft+ Áfa SZPONZOR A print kommunikációkban (hirdetések, beszámolók, molinó, + website) megjelenik logóval. Természetesen kap egy hajót, hajó szponzorációval. A szponzori díj: Ft+ Áfa NYEREMÉNY / SZPONZOR Ez a támogató biztosíthatja a nyereményeket az egyes szakaszokra (8 fő részére!), különös tekintettel a bruttó díjakra, melyek előzetesen kalkulált mértékét közösen határozzuk meg. Külön felhívjuk a szponzor figyelmét arra, hogy a szponzori díjon felül a nyeremények biztosítása, valamint az ezekhez tartozó nyereményadók is a szponzort terhelik. A szponzori díj: Ft+ Áfa SZAKASZ / SPORTNAP SZPONZOR Ez a támogató biztosíthatja a nyereményeket (8 fő részére!) egy szakaszra, az aznapi szakasz/nap neve a Szponzor neve, A szponzori díjon felül a nyeremények biztosítása, valamint az ezekhez tartozó nyereményadók is a szponzort terhelik. A szponzori díj: Ft+ Áfa MiSTER REGATTA ®