Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A DANONE és az MLSZ együttműködésében

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A DANONE és az MLSZ együttműködésében"— Előadás másolata:

1 A DANONE és az MLSZ együttműködésében
DANONE NATIONS CUP A DANONE és az MLSZ együttműködésében

2 1. Az együttműködés tárgya és előzményei
Az MLSZ Grassroots Programja április és május folyamán országos gyermek labdarúgó tornát szervez, 12 magyarországi régióban, régiónként 6 csapat részvételével, az U12-es korosztály számára. A Danone Magyarország Kft. a Danone Nations Cup U12-es, nemzetközi gyermek labdarúgó torna magyarországi szervezője, amely egy regionális elődöntőkre épülő, országos döntő nyertesének kíván lehetőséget biztosítani arra, hogy Magyarországot képviselje a Danone Nations Cup 32 ország részvételével, 2017 októberében, New Jersey-ben (USA) megrendezésre kerülő nemzetközi döntőjében.

3 2. Az együttműködés tartalma
A DANONE és az MLSZ együttműködnek egy regionális és országos, U12-es korosztály számára kiírt, gyermek labdarúgó torna megvalósításában. A labdarúgó torna 2017-ben a Danone Nations Cup szabályainak megfelelően, „Danone Focikupa a Gyermekekért - Higgy az Álmaidban!” elnevezéssel kerül megrendezésre. A torna regionális döntői az MLSZ Grassroots Programja szervezésében, míg a torna országos döntője és nemzetközi döntőjére való kiutazás a Danone szervezésében és finanszírozásában valósul meg.

4 3. Az MLSZ feladatai Az együttműködés során az MLSZ a következőket vállalja: előkészíti a labdarúgó torna szakmai koncepcióját, versenynaptárát és DNC szabályainak megfelelő versenykiírását, a tornán csak a január 1. és december 31. között született gyermekek vehetnek részt meghívja a csapatokat a labdarúgó torna regionális fordulóira előkészíti és megvalósítja a regionális tornák lebonyolítását a következők szerint: 12 régióban, régiónként 6 csapat, csapatonként 12 gyermek részvételével,

5 3. Az MLSZ feladatai a 12 regionális tornából 1-1 a következő városokban kerüljön megrendezésre: Miskolc – április 22. Debrecen – május 20. Szeged - – május 20. Pécs – május 27. Szombathely – május 27. Budapest biztosítja a 12 regionális győztes csapat részvételét a labdarúgó torna, június 10-i országos döntőjén.

6 4. DANONE vállalásai Az együttműködés során a Danone a következőket vállalja: előkészíti a labdarúgó torna országos döntőjének koncepcióját, meghívja a 12 regionális győztes csapatot az országos döntőre, előkészíti, megvalósítja és finanszírozza a labdarúgó torna országos döntőjét: biztosítja a torna lebonyolításához szükséges létesítményt, bírókat, jegyzőkönyvezetőt, orvost, a gyermekek ellátását, a torna díjait: oklevelet minden gyermek számára, érmeket és trófeákat a 3 győztes csapat tagjai számára, biztosítja az országos döntő győztesének kiutazását a labdarúgó torna nemzetközi döntőjére, aminek keretében finanszírozza a gyermekek: New Jersey-i kiutazásának és kint tartózkodásának költségeit, teljes ellátásának költségeit, utazási és poggyász biztosításának költségeit.

7 KÖSZÖNÖM A FIGYELMET! A tornával kapcsolatos kommunikációs tevékenységek során a következő tartalmat kommunikáljuk közösen: „Danone Focikupa a Gyermekekért 2017-ben az MLSZ Grassroots program és a Danone közös szervezésében valósul meg.”

8

9 A DANONE és az MLSZ együttműködésében
DANONE NATIONS CUP A DANONE és az MLSZ együttműködésében


Letölteni ppt "A DANONE és az MLSZ együttműködésében"

Hasonló előadás


Google Hirdetések