Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

S z o b a s z e r v í z L A K Á S M A G A Z I N. p o r t á lp o r t á l Szobaszervíz lakásmagazin internetes portál Az internetes Szobaszervíz lakásmagazin.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "S z o b a s z e r v í z L A K Á S M A G A Z I N. p o r t á lp o r t á l Szobaszervíz lakásmagazin internetes portál Az internetes Szobaszervíz lakásmagazin."— Előadás másolata:

1 s z o b a s z e r v í z L A K Á S M A G A Z I N

2 p o r t á lp o r t á l Szobaszervíz lakásmagazin internetes portál Az internetes Szobaszervíz lakásmagazin a Viasat3 televíziós csatornán sugárzott műsor szakmai-kreatív csapata online változatot dolgozott ki, amely igényes lakberendezéssel, belsőépítészettel, bútor- és tárgykultúrával foglalkozik.

3 A magazin három fő tartalmi egységből épül fel az első rész célja az üzleti partnerek bemutatkozása, egymásra találása egy- egy saját maguk által összeállított prezentációs cikk segítségével. a második rész esettanulmányokat közöl a szakma, illetve a szakmai érdeklődésű közönség részére, míg a harmadik tartalmi kör egy nívós nemzetközi lakberendezési és design magazin. p r o f i l

4 m e g j e l e n é s Az Ön választása, hogy cégét, referenciáit, termékeit egy saját maga által összeállított oldalon kívánja bemutatni, vagy hirdetésével kíván megjelenni, amit második vagy harmadik tartalmi körben tudunk elhelyezni aszerint, hogy az Ön célközönsége inkább a szakma, vagy a lakosság. Fontos megemlítenünk hogy, a Web-magazin nézettségét a havonta megjelenő hírlevelünk is biztosítja.

5 k a p c s o l a t Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdései lennének, vagy az anyag összeállításához segítségre van szüksége kérem, keressen minket az info@szlm.hu címen.

6 m é d i a a j á n l a t


Letölteni ppt "S z o b a s z e r v í z L A K Á S M A G A Z I N. p o r t á lp o r t á l Szobaszervíz lakásmagazin internetes portál Az internetes Szobaszervíz lakásmagazin."

Hasonló előadás


Google Hirdetések