Téli ajánlat GOLD MÉDIA ART KFT Budapest Pf. 126.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Téli ajánlat családok, gyermekek, baráti társaságok, cégek részére
Advertisements

Ha a karácsonyi vásárlásban ellopták a hitelkártyád,…
Ó JAJ!” hátul is van ám szemem! SZUPER EZ A ZENE, CSAK NE LENNÉK ILYEN FÁRADT… NEM TALÁLOM A TÉMÁT, HOL LEHET, AZ ABLAK MELYIK SARKÁBAN? JA,
Nemesvitai Karácsony „Igazi Karácsonyi csodára várva”
Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
Gyere velem! Sétáljuk végig együtt az iskolámat!
Országos Tini Könyvtári Napok Szolnok, június 23. Illés Julianna,
„Hull a pelyhes fehér hó…”
© Contakter Iroda Kft Minden jog fenntartva! VV. ( Névadó szponzor neve) Balaton- Átrepülő Nemzetközi Hőlégballon Verseny és Fieszta Média, és szponzorációs.
Animációs ajánlat Fürdők, Szállodák és egyéb ügyfelek részére 2010
Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
KARÁCSONYI KONCERT as év rendezvényei BeeSmarter
T Á J É K O Z T A T Ó Marik Péter produkciós vezető Merlin Communications.
Szülői elégedettség mérés eredménye
Honlap: Budapest Pf Tel.: 06-1/ Fax.:06-1/ Mobil: 06-30/ Honlap:
FOGLALKOZÁSOK ÉS RENDEZVÉNYEK EGY MAGÁNÁLLATKERTBEN TROPICARIUM ÉS ÓCEANÁRIUM Készítette: Veres Kinga.
Siófok, ahol a FESTŐ műterme áll. Első tájképe is itt készült,
Egészség Nap szervezése Fürd ő k, Szállodák részére Gold Media Art Kft 1704 Budapest Pf Mobil: 0630/ Tel: 061/ Fax: 061/
Téli ajánlatunk Szállodák részére GOLD LEMON KFT.
Napos Oldal A Sérült Emberekért Alapítvány Programjai Képekben
Erzsébet királyné a 21. században Blogok, interaktív oldalak, filmek. Gödöll ő i tapasztalatok egy olvasóvetélked ő tükrében.
Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás
Gundel Étterem Budapest.
December 1. Címzett: Cégünk minden dolgozója Örömmel tudatom Önökkel, hogy vállalatunk karácsonyi ünnepsége december 12.-én lesz az Argentina Steakhous-ban.
Feltűnt nekem, milyen zavarba ejtő tud lenni ez a kérdés: „Mit jelent: szeretni?”.
Téli ajánlataink GOLD LEMON KFT Budapest Pf. 126.
Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 1 ENERGETIKAI SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS KOLLÉGIUM „ESZI”
Előadó: Mecséri Annamária
Húsvéti kutak.
A FONTOS SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNYBENA FONTOS SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNYBEN.
Talentum tábor Kulturális és Oktatási Minisztérium főtámogatásával.
Hunyadi János Alapítvány Célunk: iskolánkba járó gyermekek feltételeinek,körülményeinek javítása.
Esélyegyenlőségen alapuló tehetség- felismerés, tehetséggondozás egy innovatív Észak-Pest megyei gimnáziumban (TÁMOP 3.4.4/B-08/2/KMR) Az Európai Unió.
Fényképalbum Karácsony a felső tagozaton december 20. Forrás: Kécskei Krónika.
Ilyenek vagyunk mi A NAGYPELESEKEI ÁLTALÁNOS ISKOLA II. OSZÁLYA.
Játék.... KISISKOLÁSOK KÖZÖTTI KOMMUNIKÁCIÓ Készítette: Nagy Erzsébet Mátis Katalin Bóné Orsolya.
Mesés Mesék Élvezd a mesék csodálatos világát!
GOLDEN GLOBE Kft. Bearanyozzuk az életét! Szeptemberében vettük át a már jól bejáratott és megfelel ő vev ő körrel rendelkez ő céget a Golden Globe.
A mesék világa Tudnivalók a mesékről.
Sajnálatos módon december 24-én este nem tudom szétosztani ajándékaimat. Idős korom egyre inkább észrevehető... Úgy döntöttem, hogy ez évben kivételesen.
A vendégek befogadásáról és gyámolításáról „A vendégek s a jövevények akkora hasznot hajtanak, hogy állhatnak a királyi méltóság hatodik helyén… Mert.
Ashley Tisdale Bakó Lídia. Életrajza Ashley Michelle Tisdale a teljes neve. Monmouth County, július 2.-ben született. A haj színe szőke, de eredetileg.
Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítvány gondozottai nevében szeretetben gazdag szép Karácsonyt és örömteli boldog Új Évet kívánunk! Köszönjük,hogy.
 Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Európai Integrációs Alap 2012.
GOLD MÉDIA ART KFT Budapest Pf Tel.: 06-1/ Fax.:06-1/
A karácsony Készítette: ….
MegaService Europe Kft
Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskola és AMI
K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja.
Before 4th Surány song contest american tour :-D Avagy Szanyi „Gaga” Ádám amerikai útja ahogy én gondolom :-D.
Elgondolkoztatok már azon, hogy vajon ki/mi miatt faragnak minden Halloweenkor tököt az Amerikaiak? Most elmondom nektek!
Támogatói tájékoztató. A Magyar Ügyvédi Kamara november 15-én hetedik alkalommal rendezi meg a Magyar Ügyvédek Napját. Az egész napos rendezvény.
Távközlési tanácsadás Egy lehetőség a költségcsökkentésre.
Új hálaének áldja Istent
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
Tehetséggondozás színesen
Mikulás, Karácsony, Szilveszter GOLD MÉDIA ART KFT Budapest Pf Tel.: 06-1/ Fax.:06-1/ Mobil: 06-20/
A néphagyományok, jeles napok, ünnepi szokások szerepe az óvodai nevelésben
Ta Parole une lampe sur mes pas Ps 119, 105 Mentsd meg a Karácsonyt ! Paul Roth: Ima.
Mikulás Készítette: Zsanett 5.e. Szent M iklós Szent Miklós egy valódi személy volt, Kr.u. 271 környékén született, és 342. december 6-án hunyt el Myra-ban,
Budapesti Nyári Fesztivál 2011 Céges rendezvények, csapatépítő programok ajánlat.
Ránk ömlik a rózsaszín m ű anyag? A hagyományos és az elektromos játékipar hasonlóságairól és különbségeiről.
Próbáld ki! Csináld meg! Ismerd meg! SZAKMÁK ÉJSZAKÁJA AZ ORSZÁG 44 CENTRUMÁBAN.
EGYÜTT NEKÉZSENYÉRT EGYESÜLET Éves beszámoló.
A magyarországi vállalatok rendezvényszervezési szokásai - üzleti körben végzett online piackutatás fő eredményei - Készítette: Nagy Péter Támogatóink.
Rozmisné Árpádföldi Zsuzsanna
Mi is az a Vitamintorna és ki az a T-Vitamin?
Lovagi tábor angol nyelvű foglalkozásokkal is
Határtalan Egészségnevelés Lehetőségei Program
Előadás másolata:

Téli ajánlat GOLD MÉDIA ART KFT. 1704 Budapest Pf. 126. Tel.: 06-1/290-0630 Fax.:06-1/297-4107 Mobil: 06-30/352-5330 www.ceges-rendezvenyek.hu www.goldmediaart.hu Ez a bemutató a Gold Media Art Kft szellemi tulajdona, annak felhasználása részben és egészben is tilos.

Beltéri és kültéri fénydekoráció Mikulásra és Karácsonyra A sikeres rendezvény egyik legfontosabb tényezője a dekoráció. Cégünk foglalkozik virág, lufi,fény dekorációval, jégszobrászattal, vagy akár nyomdai úton előállítható dekorációk elkészítésével is.

MIKULÁS Mikulás, Krampusz, Hó tündér, Zúzmara fiú, Hópihécske rendelés Görkoris mikulás show Bohóc Mikulás show Ismerd meg a Mikulás birodalmát: a produkcióban krampuszok és hó tündérek szerepelnek zenével és tánccal. A Mikulás bemutatja, hogy milyen állatok veszik körül az Északi- sarkon a rénszarvason kívül. Zenés táncos program.

MIKULÁS Télapó meséi, régről , messzi tájakról szólva Mikulás show: egész napos zenés táncos kavalkád, kiegészülve kézműves foglalkozással és játékos sportvetélkedőkkel. A végén megérkezik a Mikulás. Mikulásszínház

Mikulás a mesék és játékok birodalmával érkezik Idei kiemelt Mikulás ajánlatunk Sportcsarnokok és Művelődési házak részére. Ezt a programot kiemelt városi rendezvényekre javasoljuk, lehetőleg nagyméretű helyszínekre. A rendezvény többek között ismert és szeretett Disney-filmek köré épül. A rendezvény főszínpadán a filmekhez kapcsolódó színpadi program várja az érdeklődőket. „Film- szigetek”: az egyes filmekhez külön „szigeteket” állítunk fel, amelyek körül a filmhez kapcsolódó ügyességi és logikai játékokkal, érdekes programokkal, valamint előadásokkal várjuk a gyerekeket. A szigetet a filmből ismert figurákkal és helyszínekkel dekoráljuk. Mese- Manufaktúra: a helyszínen asztalokat állítunk fel, ahol animátorok segítségével a gyerekek különböző, az egyes filmekből megismert ajándéktárgyakat készíthetnek, amelyeket ezután elvihetnek magukkal. Ezen kívül a gyerekek az egyes filmekhez kapcsolódóan makett- asztalokat állítanak fel, amit közösen díszítenek.

Mikulás a mesék és játékok birodalmával érkezik Kiegészítő program: Több játékcég utazik a produkcióval, akik játéksarkokat állítanak fel. A gyerekek kipróbálhatják az új játékokat, amelyeket a szülők karácsonyra megvásárolhatnak. Kérés szerint játékvásárt is csinálhatunk.

Mikulás vonat-Mikulás járgány Ajánljuk november- december hónapokban az ünnepek alatt. A Mikulás igény szerinti útvonalon keresi fel a gyerekeket bármelyik magyarországi városban hangulatos, egyedi vonatával. A vonat karácsonyi girlandokkal és fényfűzérekkel díszíthető. A Mikulás érkezhet egy előre feldíszített járgányon is és körbejárhatja a várost. Ajándékot oszt a krampuszaival és hó tündéreivel együtt.

A felnőttek Mikulása!!! Vetkőző Mikulás- Mi lapul a zsákjában??? Koktélkeverő Mikulás Görkoris Mikulás Krampuszcirkusz Télanyók extázisban Rock & Roll Mikulás Latin-amerikai Mikulás, csinos krampusz lányokkal Akrobatikus Mikulás Show

KARÁCSONY Furfangos népi játékok Zenés mesejáték Betlehemes programok Karácsonyi kézműves ház Karácsonyi koncert: különböző stílusú előadók igény szerint (egyházi zene, hangszeres előadók, hazai énekesek). Világ karácsonya: ezen a csodás estén az Ön által választott ország ünnepi szokásait, ételeit, hangulatát idézzük meg. Gyertyaláng: önálló előadói est neves színészek, énekesek közreműködésével.

KÜLÖNÖS SZILVESZTER Szilveszteri koncert Gyerek karaoke Tűzijáték Szilveszteri álarcos bál Tűz zsonglőr show Különös szilveszter gyermekprogram: a gyerekek átélhetik amit a felnőttek szilveszter éjszakáján. A programban fellépők, játékok és nagyon sok zene van. A két ünnep között december 27.-től 31.-ig javasoljuk 3 órás időtartamban.

Előadói listánkat megtalálják honlapunkon www.ceges-rendezvenyek.hu www.goldmediaart.hu

Ajándékozza meg szeretteit, munkatársait! Egyedi plüss figurák Usb – karkötők cégeknek Exkluzív céges ajándékok Díszdobozok Csokoládé különlegességek Ajándék csomagok Borok egyedi címkékkel Mikulás csomagok

A Gold Media Art Kft csapata Köszönjük a megtisztelő figyelmet, reméljük a közeljövőben sikeresen fogunk tudni együttműködni! A Gold Media Art Kft csapata