A Nu Skin® küldetése “ Küldetésünk, hogy jobbító erő legyünk világszerte, lehetőséget nyújtva az embereknek életük jobbá tételére kifizetődő üzleti lehetőségekkel,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ellentétek közöttünk. Földünk népessége 100 évvel ezelőtt 1.6 milliárd fő volt. Ez mára több, mint 6,7 milliárd. Ebből 1,2 milliárdan élnek szegénységben,
Advertisements

VitaMeal ™ Gyártás és Szétosztás Lumbadzi, Malawi Fotók és szöveg: Marcus Westberg.
A munkahelyi egészségfejlesztés lehetőségei, nemzetközi tapasztalatok
ÖKO-Pack Nonprofit Kft.
Copiright by Y. Kinek jó a több biztosító? Ön benne van a szerencsés 0,5%-ban? Programunk segítségével ellenőrizheti!
KÖZÖSSÉGI HÁZ KISVASZAR 2012.
Béres Egészség Hungarikum Program Átfogó egészségmegőrző és betegségmegelőző nemzeti program Programindító sajtótájékoztató március 29.
Gondolkodj Egészségesen! Program OSZMK baleset-megelőzési konferencia szeptember 30.
Automatikus szállítási hűségprogram
A világ 2004-ben Egy Norwég diplomatát, Charung Gollart, arra kértek, hogy az ENSZ-nek egy rajzos prezentáción keresztül mutassa be 2004-ben a világ fő.
A társadalmi felzárkóztatás és az életen át tartó tanulás (LLL)
1 Vállalkozónők lehetőségei a civil szférában Előadó: Elekes Zsuzsa Civil Szervezetek Regionális Szövetség, elnök.
Nemzetközi körkép az Élelmiszer Önrendelkezésről
A szénhidrogén bányászat magyar gazdaságban betöltött szerepe
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
A Kiválóság Útja ‪ „Ha kis változást akarsz elérni, változtass a cselekedeteiden, ha ugrásszerű változásra vágysz, változtass a paradigmáidon!” ‪ /Stephen.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
A nemzetközi üzleti élet etikája
A „TRUEFOOD” projektről  Az Integrált projekt teljes címe: Hagyományos európai élelmiszerek fejlesztése innovatív módszerekkel  Tematikus prioritás:
„G A Z D A S Á G P O L I T I K A” SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM GAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR ELŐADÁS SOROZAT 10 x 10 makrogazdasági trendek Szeged, február.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
Észak Dél ellen.
Kulturális tőke (Capital cultural). A kulturális tőke halmozódása, a kultúra (magas kultúra) kialakulása már az ókorban elsősorban városi jellegű, erősen.
Első rész – Mi a Nourish the Children?
Az amerikai (USA) kommunikáció
FOGÓDZÓ Gyermek Segélyezési Egyesület. A kezdetek … Úgy gondoltuk, hogy szeretnénk anyagi és érzelmi segítséget nyújtani azoknak a gyerekeknek, akik a.
Hol a határ a pr és a valódi felelősségvállalás között?
NŐ az ESÉLY! Esélyegyenlőségi program Zala megyében A projekt az Európai Unió és a Magyar Köztársaság támogatásával valósul meg.
Kedvező hatásai: Központi szerepet játszik a csontfejlődésben. Ha a kicsi gyermekek szervezetében alacsony a D-vitamin szintje, nem megfelelően fejlődik.
Electricity network in Europe Berlin, március 21.
UNICEF PROJEKT: GYERMEKBARÁT ISKOLA 2011/2012
A nyomdaipar évi teljesítménye a papírkereskedelem tükrében.
Biztos Kezdet gyerekházak hálózata
Építs egy falut!...ami egy nemzetet épít!. A malawi emberek 90%-a megélhetési gazdálkodást folytat. Étrendjük 80-90%-át a kukorica teszi ki. Mivel ebből.
Nemzetközi szolidaritás. Gazdagok kontra szegények Életszínvonal.
Gondoljunk másokra is!. Milleniumi fejlesztési célok 2000 szeptemberében az ENSZ kibocsátotta milleniumi nyilatkozatát. A nyilatkozat alapján, nyolc Milleniumi.
TÁMOP 5.5.1/A-10/ “Jó pályán! Jó gyakorlatok továbbfejlesztése és alkalmazása a munkaerő-piaci integrációért és esélyegyenlőségért” Foglalkoztatási.
Önkéntesség az Észak-Magyarországi Régióban. A Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) története A Demokratikus Ifjúságért Alapítványt 1999-ben hozta.
A jövő válsága a vízhiány Készítette: Lőrincz Bea – 10.A.
Elemezze cége innovációs potenciálját! ‘800 európai vállalkozás mint összehasonlítási alap’
„Egészséges étel az egészséges életért”
Gondolkodjunk el ! Zene A változások már léteznek!
Üdvözölöm a Herbalife-nál! „Ha megálmodta, meg is tudja valósítani!” Walt Disney.
TUDTAD?Ha Kínában egymillió közül sem találni nálad jobbat……akkor csak egy vagy az 1300-ból!Hamarosan Kínában beszélnek majd legtöbben angolul.India lakosságának.
Esélyek a piramis alján
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
Szlovénia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program
LENDÜLETBEN AZ ORSZÁG A Magyar Köztársaság kormánya.
A háztartások nagyobb szennyezők az iparnál A háztartások szennyezőanyag-kibocsátása már nagyobb, mint az iparé - állapították meg kutatók. A prágai Károly.
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
HELYI GAZDASÁGFEJLESZTÉS. A nyíregyházi élelmiszer piac számokban Nyíregyháza lakosainak száma: Fő​ Napi élelmiszerre költött összeg: 1000 Ft/fő​
Világjárványok az emberiség életében
9. Partnerség, érdekérvényesítés, kormányzati-közösségi kapcsolatok.
Rászoruló személyeket támogató operatív program RSZTOP
„Küldetésünk az, hogy jobbító erő legyünk világszerte – lehetőséget nyújtva az embereknek életük jobbá tételére kifizetődő üzleti lehetőségekkel, innovatív.
A tudatos fogyasztói magatartás kultúrájának terjesztése, a civil kezdeményezések fontossága Boczné Lakatos Vanda Pécsi Zöld Kör Egyesület – egyesületi.
Csapó Benő SZTE Neveléstudományi Intézet MTA-SZTE Képességfejlesztés Kutatócsoport A PISA céljai, tudományos alapjai.
A Közösségi Alapítványokról Lekeny Hajnal Kárpátok Nemzetközi Alapítvány
HOZZA KI A LEGTÖBBET A SZKENNER ÜZLETBŐL. PÁRATLAN ÜZLETI LEHETŐSÉG Növekedés Szkenner Operátorok száma az EMEA régióban % Szkennelések.
Éhező kontinens Készítette:Turcsányi Kristóf. Afrika A világmásodik legnagyobb kontinense Több mint egy milliárdan élnek itt Országai a legszegényebbek.
Éhező Afrika Mayer Marcell 7. osztály. Éhínség a világban Afrikában a legnagyobb az éhínség.
DI DDIV DIVERSITY SPECTRUM LYNN GARDNER HEFFRON
Biyovis a mi üzletünk.
TAPASZTALATAINK Az egészségügyi világszervezet (WHO) KÜLDETÉSÜNK Az egészségügyi világszervezet (WHO) definíciója szerint:
Balázsi Ildikó Oktatási Hivatal
Előadás másolata:

A Nu Skin® küldetése “ Küldetésünk, hogy jobbító erő legyünk világszerte, lehetőséget nyújtva az embereknek életük jobbá tételére kifizetődő üzleti lehetőségekkel, innovatív termékekkel valamint gazdagító, felemelő kultúrával.” A Nourish the Children® (NTC) (Tápláld a Gyermekeket!) kezdeményezés a világ éhes gyermekeinek táplálása érdekében egyesíti a Nu Skin®-t és a kiterjedt üzletépítői hálózatot.

Gyermekeket menteni egy egyedülálló ötlettel 2002-ben az éhezés világszerte jelenlévő járványszerű problémájának enyhítésére a Nu Skin® útnak indította a NTC kezdeményezést. Az NTC a Nu Skin Enterprises profitorientált vállalat egyik humanitárius kezdeményezése, valamint bizonyos közszolgálatokkal együtt működtetett társvállalkozása. Maga az NTC nem egy jótékonysági intézmény. Innovatív koncepció: Az NTC kiemelkedően tápláló élelmet árusít – VitaMeal –, majd a megvásárolt ételt eljuttatja egy harmadik közreműködőnek, egy non-profit szervezetnek, amely kifejezetten arra specializálódott, hogy az alultápláltságtól és éhínségtől leginkább sújtottaknak ossza azt szét.

Világszerte elismert A Nu Skin® egyedülálló Nourish the Children® kezdeményezésének elismerése a 2007-es év American Business Awardja (Amerikai Üzleti Díj) a következő kategóriában: Legjobb Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás Program Az American Business Awards vagy másnéven a Stevie-díjak minden típusú és méretű vállalatot díjaznak, ill. kitüntetik a háttérben dolgozókat is. A Stevie-díjak elismeréssel adóznak a kiemelkedő munkahelyi teljesítmények előtt világszerte.

Ez évente 5 000 000 gyermek halálát jelenti. Miért Mi teszünk érte? Minden 6. másodpercben egy gyermek meghal az alultápláltság következtében. Ez évente 5 000 000 gyermek halálát jelenti. A Nu Skin Enterprises megadja a lehetőséget az Üzletépítőknek és a Vásárlóknak, hogy bizonyítsák a valódi különbséget a szenvedő gyermekek életében.

Bizonyítsa a különbséget! A VitaMeallel megtörhető a Szegénység körforgása, és többmillió gyermek megmenthető az éhezéstől.

A szegénység-körforgás Tápláló élelem hiánya Szegénység és analfabétizmus csapdája Vitaminhiány Fertőzések és hasmenés> Tápanyagok nem tudnak felszívódni Tanulás / munkaképtelenség Növekvő alultápláltság

VitaMeal - Több mint egy étel A VitaMealt kifejezetten alultáplált gyermekek számára fejlesztették ki a Pharmanex ® tudósai, valamint a harmadik világ országaiban jelenlévő gyermekéhínség egy szakértője. Megfelelő egyensúlyban tartalmazza a szükséges kalóriát fehérjével, zsírokkal, szénhidráttal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, melyekre az alultáplált gyermekeknek elengedhetetlenül szükségesek a növekedéshez és a teljes élethez. A VitaMealt elismert jótékonysági szervezeteken keresztül osztjuk szét, akik rendelkeznek a szükséges infrastruktúrával a kiszállítás hatékonysága érdekében.

VitaMeal - Megtöri a Szegénység-körforgást 25-féle vitamin és tápanyag Kitörés a szegénység-körforgásból Munkalehetőségek Egészséges lélek és test Oktatás az iskolai étkeztetésen keresztül

Iskolai Étkeztetés Programok Az iskolai étkeztetés eszközei a VitaMeal adományok: a gyermekeket az iskolába vonzza a meleg étel táplálja a szellemet és a testet jelentősen növelte az iskolába járó lányok számát. A lányok oktatásában rejlő erő: az iskolázott lányok körében ritkább a kamaszkori szülés az iskolázott anyák beiskolázzák gyermekeiket is az iskolázott anyák kitörnek az analfabétizmus és a szegénység ördögi köréből az iskolázott anyák megmentik a társadalmat.

Partner – Feed the Children®–Etesd a Gyermekeket! az NTC elsőszámú globális partnere egy nemzetközi, non-profit, nem felekezeti keresztény segélyszervezet a 3. legnagyobb jótékonysági szervezet az Egyesült Államokban (USA) évente többmillió kilogramm élelmet juttatnak el családoknak több mint 60 országban.

Az NTC működése Az NTC a híd az Ön adománya és a rászorulók között. A VitaMealt a Feed the Children® – Etesd a Gyermekeket! és egyéb neves segélyszervezetek eljuttatják a rászorulóknak. Az NTC-n keresztül a jótékonykodók virtuálisan megvásárolják a VitaMeal csomagokat. A VitaMealt malawii és kínai gyárakban állítják elő helyi alapanyagokból, helyi munkaerő segítségével. Az éhező gyermekek életben maradnak!

Az NTC Különbség Az NTC a következőkben tér el más segélyszervezetektől: Az NTC nem jótékonysági szervezet. Ez egy profitábilis humanitárius kezdeményezés, amelyet a Nu Skin Enterprises, egy profit orientált vállalat működtet. A jótékonykodók élelmiszeri terméket adományoznak, nem pénzt. A teljes adomány a rászorulókhoz kerül. Elismert segélyszervezetekkel dolgozunk együtt. A jótékonykodókat humanitárius adományukért anyagi jutalomban részesítjük. A VitaMealt Malawiban és Kínában gyártják, hogy így is támogassuk a helyi gazdasági növekedést. Részletes információkat, fényképeket, jelentéseket és videofilmeket teszünk közzé különböző helyszínekről.

Malawi – Afrika szíve Malawi 13 900 000 lakosa közül 2 000 000 árva. A várható élettartam 44 év. A gyermekek 30%-a 5 éves koruk előtt meghal. Az okok: alultápláltság AIDS A lakosság 90%-a falusi területeken él.

Több mint egyszerű táplálék…. Nem csupán élelmet osztunk. Segítünk a malawii embereknek egy jobb jövő kialakításában saját maguk és családjuk számára mezőgazdasági fejlesztési programokon keresztül. 2004. óta az NTC és a Malawi Project közösen dolgozik, hogy hosszútávon tudjon segítséget nyújtani a részben a Nu Skin® által szponzorált fejlesztési projekteken keresztül. Európa egyetlen helyszínre koncentrálja energiáját és forrásait: Malawira.

Malawi VitaMeal előállító Üzem A malawii Lilongweban található VitaMeal Előállító üzem felépítéséhez a Nu Skin® biztosította a tőke felét. A tőke másik felét az üzem vezetője Napoleon Dzombe kölcsönként kapta. A Pharmanex® tudósai a VitaMeal összetételét a hagyományos malawii étrendhez és a helyben termelhető terményekhez igazították. Az üzemben dolgozókat pedig betanították. Az üzem malawii tulajdonban van, és állandó értéket képvisel a malawii emberek életében. Az üzem 2004-ben nyílt meg.

Malawii Partnerek Malawi Projekt Egy USA-központú jótékonysági szervezet, amely a malawii embereknek tart fent élelmiszer segélyeket, egészségügyi ellátást, oktatási és mezőgazdasági fejlesztési programokat. Napoleon Dzombe Malawiban született, majd fiatalemberként 3 dollárral és egy apjától kapott útravalóval a zsebében, miszerint segítsen a népén, elhagyta otthonát. Sikeres üzletember vált belőle, és otthonából kezdett élelmet osztani a rászorulóknak. Jelenleg a Malawi Projekten dolgozik, és a VitaMeal üzemet igazgatja, valamint felügyeli a VitaMeal csomagok szétosztását éhező gyermekek ezreinek.

Hihetetlen eredmények A VitaMeal üzem havonta több mint 2400000 ételadagot állít elő, így biztosítva a malawii árvák számára az életmentő táplálékot. A helyi gyártás közel 400 személy számára biztosít munkalehetőséget. A helyi gazdálkodók terményének pedig így megvan a piaca. Az iskolák VitaMeallel való ellátása az intézményekbe vonzza a gyermekeket, akiknek máskülönben dolgozniuk kellene, hogy családjukat támogassák. A helyi gyártás minimális szállítási költséget jelent, így a fennmaradó tőke egyéb segélyező tevékenységre fordítható.

VitaMeal osztás Az ételosztás árvaházakon, gyermek központokon, kórházakon és iskolákon, stb. keresztül történik. Közvetlen szétosztás a faluban A legtöbb esetben az árvák családjukkal maradnak a faluban Havonta egyszer a falu helyi vezetőségének segítségével VitaMeal osztást tartunk Minden rászoruló gyermek kap egy jegyet, amelyet VitaMealre válthat be, így egy hónapig minden nap meleg ételhez juthatnak.

Ön is részt vehet! Vásároljon VitaMeal csomagokat: 1-csomag adomány = 30 adag 2-csomag adomány = 60 adag 5-csomag adomány = 150 adag Adományozzon az ADR programon keresztül: Hosszú távú segítség – az egyedüli megoldás a gyermekek megsegítésére Kapjon Termékpontokat – beváltható ingyenes Nu Skin® termékekre Kvalifikáljon NTC Nagykövetté

A Nu Skin® kiegészíti az Ön adományait Vonatkozó program: Ha Ön 5 csomagos VitaMeal adományt vásárol, a Nu Skin Enterprises kiegészíti azt egy hatodikkal. Bárhol a világon vásárolt, minden 8. csomag VitaMeal adomány után a Nu Skin Enterprises további egy csomagot adományoz még egy nélkülöző kisgyermek megmentésére.

Változtassa meg a malawii gazdálkodók jövőjét Adomány a Nu Skin Force For Good Foundation® (Jobbító Erő Alapítvány) Mtalimanja falu VitaMeal csomagonként 0,25 USD adomány Mezőgazdasági oktató program A gazdaságok önellátókká és függetlenekké válnak

Nu Skin® Üzletépítők bizonyítják a különbséget 2011-ben 2011-ben, NTC adományozók több mint 35 millió ételadagot juttattak el az alultáplált gyermekek részére. A Nu Skin Enterprises ehhez tartozó vállalati programjának köszönhetően az NTC további négymillió ételadagot tudott szétosztani.

Az EMEA* bizonyítja a különbséget Európa egy országra koncentrálja energiáit és forrásait: az afrikai Malawira 2011-ben az EMEA-i adományozók négy és fél millió melegételt adományoztak a dél-afrikai Malawiban és az Oroszországban élő nélkülöző gyermekeknek Norvégia adománya volt a legtöbb több mint 793 000 ételadaggal, amit Magyarország és Romániakövet. * EMEA: Európai, közel-keleti és afrikai régió

A VitaMealben részesülő országok Az NTC elindítása óta több mint 200 millió ételadagot adományoztak a leginkább rászorulóknak.

„Az NTC talán csak 5%-át teszi ki tevékenységünknek, de 95%-ban megmutatja, hogy kik is vagyunk" -- Blake Roney Elnök, Nu Skin Enterprises