Meghívásaim- és elkötelezettségeim

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Egészséges életmód Az egészség és az egészséges életmód megfogalmazása elég nehéz. Mivel minden ember különböző igényekkel, és adottságokkal, rendelkezik.
Advertisements

ÖRÖK ÉRTÉKEK Életünk döntések sorozata: Mózes példája; Zsid.11,24-26; „Hit által tiltakozott Mózes, amikor felnőtt, hogy a fáraó leánya fiának mondják.
ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
EGÉSZSÉGKULTÚRA Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
Gyermeked kérései
VIIII. Szalvéta bemutató
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet,
Gondolatok Salkaházi Sára naplójából. Kevésben hűnek lenni nagyon nehéz.A hősies nagy dolgokra mindig hajlamosabbak vagyunk... Míg a kis dolgok mellett.
A tudatos élet alapelvei
Ács Tamara – Tóth Cseperke bemutatja. “Mindannyiunknak hatalmunkban áll választani egészség és betegség, gazdagság és szegénység, szabadság és szolgaság.
TURIYAM Téma: Önmagunk mibenléte
MEGHÍVÓ Üzleti képzésre Március 26. (szombat) 10 óra. Budapest NOVOTEL hotel Rákóczi út Részvételi díj 2000 Ft/fő Hozd el azt az embert erre.
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
Az Élet Vonata.
ÉLET Click to advance slides.
Preventív kifogáskezelés
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Sok szeretettel….
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
Legyen szép napod! 1.
Világomban minden rendben van
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
Amint fent, úgy lent. Amint belül, úgy kívül.
Gabriel García Márquez
Születésnapi Versek Jókívánságok!
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Pozitív gondolatok "Megígérem magamnak... Automatikus.
Nagyböjt, az újrakezdés lehetősége!
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Mi a Szeretet… Zene: Je pense à toi Elôadja: Richard Abel Kattints.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellett szeretnénk tudni.
Olvasd lassan és csendben!.
Vajon mit gondol Rólam az Isten?
GYÉMÁNT ÉS ARANY.
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
Az élet.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Szép napot.
Pozitív gondolatok.
A gyermeki tisztaság és szeretet, minden aljasságtól mentes
A pontos idő: 18:58.
Azért, hogy az isteni kegyelem által megtaláljuk ezt az utat, nagyon segít, ha sok módon keresünk és próbálkozunk, hogy azon az úton járjunk, amely.
Barát Müller Péter.
AZ PÉNZÜGYI SZABADSÁG MEGTEREMTÉSÉNEK ÚTJA
Olvasd lassan és csendben!
Norvegija – Šiaurės pašvaistė 45 le cke az életben Nov 2009 He YanMusic: snowdream.
mint ami mások szerint szükséges!
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Oldal váltás kattintásra !
Vallomások Vallomások Az igazat mond, ne csak a valódit!
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
Tudod most új élet vár.
Milyen szép a világ Készítette: Süni.
Gazdagabb vagy bárkinél,
Árvácskák és Móricz Zsigmond
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
A szerénység a megélt szépség
Az élet.
A szerénység a megélt szépség
Előadás másolata:

Meghívásaim- és elkötelezettségeim Szívvel, lélekkel, szeretettel

Hogyan szólítom meg az embereket ? Mindig mosolygok, alázatos vagyok és szerény. Figyelek az emberekre, kihasználom a pillanatot és kérdezek, kérdezek és kérdezek. Érezze a másik fél, hogy ő a fontos. Példák: Anita Dalma Judit, a szentesi főút 2010. 9. 8.

Merre tartok ? Az emberek azzal kötnek üzletet és annak ajánlanak másokat, akit ismernek, kedvelnek és akiben megbíznak. Nógrádi Bence – „Rinocérosz üzletkötés”… A sikerhez türelemre, kitartásra és tehetségre van szükség. Hajrá! Úgy érzem, nagyon jó úton haladok, hisz az emberek napról napra keresnek, hívnak, várnak és számítanak rám. Óriási feladatom van: az ÖKONET megismertetése az emberekkel, aminek szívből örülök. 2010. 9. 8.

Ma nincs olyan ember, aki a mi programunkból valamit ne tudna alkalmazni, használni. Ha egészséges azért… Ha beteg azért… Ha tehetősebb azért… Ha szegényebb azért… Stb. 2010. 9. 8.

Minden nap egy új lehetőség Nem a korod számít, hanem a hozzáállásod! Mi van, ha… ? Ezt felejtsd el, légy magabiztos és határozott. Először is cselekedj, a sikeres emberek is ezt teszik. Mindennapjaidat becsületesség, elkötelezettség, nagy felelősség, bátorság és alázat kísérje. Ez legyen a te jellemed! 2010. 9. 8.

Az emberek felteszik a kérdést: Mivel foglalkozol mostanában ? Csak rajtad múlik, minek tartod magad. Ez az élet a befektetett energiát, nem pedig a kifogásokat jutalmazza. Az emberek felteszik a kérdést: Mivel foglalkozol mostanában ? A válaszom: Életevezetési tanácsadással. „Tessék ?!”- kérdezik az emberek 2010. 9. 8.

Ahhoz, hogy bármilyen célt elérj határozd el magad: „Megteszem, bármibe is kerül!” Én határozottan minden nap infózom. Tedd ezt te is! Megéri !!! 2010. 9. 8.

Kezedben a sorsod! Ez csodálatos. Lőrincz János – Ferenci László előadásai a kongresszusi központban Budapesten… Azzá válunk, amire gondolunk! Fogalmazd meg céljaidat ! Írd le ! Készíts terveket hónapokra, hetekre, napokra lebontva. 2010. 9. 8.

Legyél motivált! A céljaid motiváljanak Ha saját magamat nem tudom motiválni, ha ezt nem tanulom meg, másokat sem tudok majd megtanítani. Mutass példát és a jó dolgok másolódnak. Ne térj le a kitaposott ösvényről és gyorsabban célba érsz. Pl.: 6 hónap alatt 4-es szint Mindenki számít, ne szelektálj! Szólíts le bátran mindenkit! Pl.: a missziós hétvégém… Emike és Imre csatlakozása 2010. 9. 8.

Légy felkészült! Hogy válaszolni tudj. Használd az ÖKONET életmód programunkat. Ha a 8 pontról tudsz beszélni már az egy fél siker. A termékeinket használd és utána ajánld (ne csak hallomásból tedd). Úgy lépj ki az utcára, hogy legyen nálad mindig: életmód program kártya névjegy kártya Határidőnapló Toll (ami fog) inkább 2 darab… Természetes, ha autózol infócsomag.. Regisztrációs csomag ( ez fontos !!!) mert csatlakozókat veszíthetsz el 2010. 9. 8.

Elkötelezettségeim Ha érzem és tudom azt, hogy elköteleztem magam az ÖKONET üzletbe, azt vállaljam fel! Kő keményen !! Pl.: születésnap… Esküvőn tanúnak lenni, stb… Munkádat vedd komolyan ! És ne keress alibi kifogásokat ! Csak az időd telik vele ! 2010. 9. 8.

Ebben a szakmában a „megpróbálom” szót felejtsd el és az „akarom” szót vésd az eszedbe. A szavak, amelyeket használsz alakítják a jövődet, akkor vedd komolyan azokat! 2010. 9. 8.

Az én családom… Amikor végleg döntöttem és az ÖKONET üzletet választottam, nem volt könnyű a családomat meggyőzni. (mindig ez a legnagyobb feladat) Az előző vállalkozásom egy mérföldkő volt a jelenlegihez képest, mégis csodálkozva fogadták. Kész tények elé voltak állítva és én mindig határozott voltam. Sokat segített a kezdő csomagom 12 terméke, hisz azt azonnal megismertettem és a családommal is ki tudtam próbáltatni. 2010. 9. 8.

A termékek adták magukat és az én győzelmemet, így a férjem is egész mellszélességben az üzlettársam lett. Sokat együtt megyünk infózni, a rendezvényekre, ami örömmel tölt el. 2010. 9. 8.

Sikerstratégiám Lényege a pozitív gondolkodás. A pozitív gondolkodók azt képzelik el, amit el akarnak érni, nem pedig azt amitől rettegnek. Azt kapod, amire gondolsz ! Hozd a legjobb formádat ! Amikor az emberek érzik, hogy a legjobb formádat adod, akkor mindig mögéd állnak. Hihetetlen, hogy egy kis siker mennyire megváltoztathatja a hozzáállásodat. 2010. 9. 8.

Pl.: csatlakozók sorozata, elindítás, infók szervezése és lebonyolítása, megkeresések, stb… Ez mind egy sikersorozat részei. Ezek az apró sikerek a te boldogságod részei, összetevői. 2010. 9. 8.

Becsüld meg amid van, hisz minden összefügg! Minden amit teszel számít. Próbálj meg javítani az életeden, bármilyen ösvényen is indulj el. A kitaposott ösvény eredményekhez fog vezetni, hiszen minden mindennel összefügg. Pl.: a turbó booster… 2010. 9. 8.

Örülj minden csatlakozódnak! Támogasd, segítsd úgy vagy attól sokkal jobban, ahogy téged tettek indulásod napjától vezetőid. 2010. 9. 8.

Köszönöm a figyelmeteket ! „ Mindannyiunknak hatalmunkban áll választani egészség és betegség, gazdagság és szegénység, szabadság és szolgaság között. Miénk a döntés, nem pedig bárki másé.” /Richard Bach/ Köszönöm a figyelmeteket ! 2010. 9. 8.