José Sebastião Martins

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
PÁRIZS A KÖZÉPKORBAN Kattintással tovább…..
Advertisements

A világ csodái. A világ csodái Machu Picchu Machu Picchu az egykori Inka Birodalom romvárosa Peruban – a világ talán legizgalmasabb és legfestőibb.
Köves Kaba Kedves Kuruczlányai
Nana Mouskuri – Schubert / Ave Maria
Iparművészeti Múzeum A főváros egyik legszebb látnivalója a Lechner Ödön és Pártos Gyula tervezte, Zsolnay kerámiával fedett szecessziós palota. Gyűjteménye.
Pozsony 1919-től használt csehszlovák, majd szlovák elnevezéssel Bratislava) hagyományos magyar koronázó város, jelenleg az 1993-ban létrejött Szlovák.
Világörökségünk A budai vár.
Készítette: Albert Krisztina
Budapesti zsinagogák Gáj Sáchár reprezentációja. Gáj Sáchár, akadémiai előadó, turista, fényképész. Ezt a bemutatót rövid budapesti látogatása alkalmával.
Zene: Mireille Mathieu & Alain Barriere - Tu t'en vas.
Zene: John Lennon - Imagine London délkelet-Britanniában van, a legnagyobb város az Egyesült Királyságban, és évszázadokon át fővárosa a Brit Birodalomnak.
A város Katedrálisa Városnézés: Temesvár és környéke Városnézés: Temesvár és környéke.
Magyar Világörökség Kiemelkedő természeti és kulturális kincseink.
1106 Budapest, Fehér út 68. Telefonszám: + (36) 20 /
NYON 1.
Világörökség 2012 A Várnegyed bemutatása. Az örökség olyan érték, amelyet a gyermekek a szüleiktől kapnak, s megőrzik azt saját gyermekeiknek.
Magyarország természeti kincsei
BUDAPEST, MINT VILÁGVÁROS
Santorini a szigetek legszebbike... ZENE: Santorini-Vangelis, Irene Papas.
Mátyás király, az igazságos
EUROPA NAGY FOLYAMA A DUNA.
Közép-Magyarország turisztikai régió vonzerői
Eger vonzerői Készítette: Panghy Bence.
K ESZTHELY TURIZMUSA K ESZTHELY FÖLDRAJZA Balaton nyugati végén, a Keszthelyi-öböl partján, a Zala folyó torkolatától északra fekszik A környéken.
Pécs turizmusa.
Budapest.
Készítette:Szőke Gréta
Budapest turisztikai marketingje
Készítette: Kálmán Aliz.  Elhelyezkedése  Tudnivalók  Természeti képződményei  Kiránduló célpontok  Építészet  Híres szőlőfajtái  Üdülés.
KLAGENFURT MIINIMUNDUS 3. RÉSZ
F: Laci A Melki apátság Zene: Gregorian - Voyage - voyage Automatikus diaváltás.
Melki apátság Szent Benedek-rendi melki apátság, az Alsó-Ausztriai Melkben, a Duna mentén található. Wachau jelképeként az UNESCO világörökségi védelmét.
Magyarország kincsei. Amikor fényképezőgépet fogunk a kezünkbe, mindenki turistának néz bennünket.Végül valóban azzá válunk: saját magunkban teszünk utazást.
Budapest nevezetességei!
Ausztria Valacsay András.
BUDAPESTI SÉTA 6. ÉVFOLYAM.
Budapest legszebb koncertépülete, a pesti Dunakorzó mentén fekvő Vigadó től volt újra látogatható, miután az es szabadságharc során.
Készítette: Bujdosó Villő
1000 SZIGET A kanadai határnál az Ontario tó, az amerikai oldalról New York állam a határvonala annak az 1865 szigetből álló különleges, 1000 Sziget néven.
Linzi Turistaszövetség A DUNA PARTI LINZ 2009-ben Európa kulturális fővárosa.
Audio:-The White Cliffs of Dover - Jack Million Band.
(REFLEXIONES) Auto. show Caño Cristales – Kolumbia.
A BAHA’I KERT (IZRAEL) A VILÁG NYOLCADIK CSODÁJA.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédia felhasználásávavl készítettem.,a Peles –Kastélyról ezt az összeállítást. Rámánia legszebb és legnevezetesebb emlékművéről,
Lednice - vár
Retusált látképek Mennyire ismered Magyarországot?
A világ egyik legromantikusabb városa,amely a divat, és a kultúra terén talán a legtöbbet kínálja nekünk. Festőket, szobrászokat, zeneszerzőket,és írókat.
Gyömrő Írta: Farkas Gréta A mi iskolánk Városunkról Kis városunk lakói
Készítette: Szilandi Zene: Yanni: In the Mirror Madarász Tibor a Felvidéken, Kassán született 1937-ben. A kortárs magyar festőművészeket bemutató honlapon.
HAJDÚDOROG A leletek tanúsága szerint a bronzkortól kezdve lakott területen éltek szarmaták és avarok is. A hét történelmi hajdúváros egyike, a honfoglalás.
Szlovénia Készítette: Cseh Fanni.
Eger Télanyók csapata.
Készítette: Ipacs Cintia
Susann Nordströms Orkester - True Love
CSODÁLATOS DRÓN FOTÓK Kattints. CSODÁLATOS DRÓN FOTÓK Kattints.
02/10/ :56 T.B. STRASSBURG A Kis Franciaország „A Kis Franciaország“ egy nagyon kedves és bájos terület, csatornákkal, jellegzetes, múlt századbeli.
Zene:Edvard Grieg.Morning Mood.
Sao Paulo.
KAPRUN.
Retusált látképek Mennyire ismered Magyarországot?
MAGYARORSZÁG SZÉP VAGY, GYÖNYÖRŰ VAGY EGER
AUSZTRIA Az Osztrák Köztársaság (Republik Österreich)
VILÁGÖRÖKSÉGEK NAGYBRITANNIÁBAN
Határtalanul program 2018 Felvidék.
1000 SZIGET A kanadai határnál az Ontario tó, az amerikai oldalról New York állam a határvonala annak az 1865 szigetből álló különleges, 1000 Sziget néven.
1000 SZIGET A kanadai határnál az Ontario tó, az amerikai oldalról New York állam a határvonala annak az 1865 szigetből álló különleges, 1000 Sziget néven.
KAPRUN.
Magyar Világörökség Kiemelkedő természeti és kulturális kincseink.
Nagykároly-i kastély, és Nagyvárad.
Előadás másolata:

José Sebastião Martins FIORI GIGLIOTTI, Brazília egyik leghíresebb sportbemondója szokta mondani : “HÚZZUK FÉLRE A FÜGÖNYT ÉS KEZDŐDJÖN A NAGY BEMUTATÓ!” Nos, tessék: Ausztria és az Alpok Kattints José Sebastião Martins

Tirol páratlan természeti szépségét osztrák stílusú kis falvak díszítik.

A természeti szépség látványa, és a szirtek mellett kanyargó út valóban lélegzetelállító.

Az olasz-osztrák határt átlépve a tiroli autópálya a látványos Grossglockner hegyvonulat Nemzeti Parkján halad át, ahol gleccserek is láthatók.

Ebben a magasságban egy részben-befagyott tó látható...

És most ez a szépség folytatódik; itt, Tirol gyönyörű völgyében.

Ilyen egy tipikus tiroli ház.

Ez, Ausztria negyedik legnagyobb városa, valamint Szalzburg szövetségi államának a fővárosa is világhírŰ óvárosának barokk építészetével. A legjobban megôrzött német nyelvű városok egyike közé tartozik és 1997-ben az UNESCO a világörökség közé sorolta.

A város a hátérben emelkedő heggyel és a Salzach folyómenti kastélyal egy kicsit Budapestre emlékeztet.

Ez Mirabel palota kertje, ahol a “Muzsika hangja” c Ez Mirabel palota kertje, ahol a “Muzsika hangja” c. film egyes jelenetei készültek.

Ez egy sétalút - Getreidegasse – a város leghíresebb középkori negyedében.

A város nem csak a középkori építészetéről ismert, hanem azért is, mert pontosan ebben az épületben, a sétaút 9-es számú házában született Wolfgang Amadeus Mozart.

MELK MELK egy 1089-ben, a bencés apátság által épített, Duna parti város Alsó-Ausztriában. Ez ugyancsak az azonos nevŰ kerületnek a fővárosa is. Innen a Dunán nagyszerŰ hajóútra lehet indulni.

Ez egy kellemes és romantikus hajókázás a folyón Wachau völgyében, amit az UNESCO az emberiség kulturális örökségei közé sorolt.

A szépség és romantika mellett, a hajón úgy kivül mint belül, étkezni lehet és a bárban mindeféle ital kapható, beleértve a pezsgőt is.

A körúton szép reneszánsz házakat és várakat lehet látni A körúton szép reneszánsz házakat és várakat lehet látni. Ez Aggstein megerősített monostora.

Vienna Bécs az ausztriai Köztársaság fővárosa és Ausztria kilenc állama közül az egyik. A szûkebb városnak körülbelül 1.7 millió lakosa míg, a külvárosokkal együtt 2.3 millió lakosa van. A város az ország politikai, gazdasági, kulturális és szellemi központja. .

Ez a Szent Károly templom Ez a Szent Károly templom. Egy belső lift felvisz a tetőre, és onnan Bécs városának a panorámája látható.

A Stadtpark-ban Bécs egyik legszebb parkjában áll a keringők leghíresebb zeneszerzőjének Johann Strauss-nak a szobra. 1825 október 25-én Bécsben született és 1899 június 3-án itt is halt meg.

A Schloss Belvedere, a legjelentősebb barokk épületek egyike Bécsben A Schloss Belvedere, a legjelentősebb barokk épületek egyike Bécsben. Tulajdonképpen két palotából áll, a Felső- és Alsó-Belvedere (Oberes Belvedere és Belvedere Unteres).

Bécs fő látványosságai közül az egyik a Schönbrunni kastély ami egykor a császári család nyári rezidenciája volt. Ez volt Maria Terezia császárnő kedvenc lakhelye...

Ez Graben utca, híres és bájos kávéházaival és boltjaival Ez Graben utca, híres és bájos kávéházaival és boltjaival. Akik Bécsben járnak, ezt nem szabad, hogy elmulasszák!

Ez a bécsi Operaház, ami a világon az egyik lejobb akusztikával rendelkező épület.

Ez a katedrális az egyik példánya a XII század szakszerű építészeti alkotásainak. Az úgynevezett "Steffl” az egyik legjelentősebb gótikus katedrális a világon.

T Fordította Összeállította: José Sebastião Martins Képek: a szerzőtől és az internetről Másoló: José Sebastião Martins Zene: In der Nacht des Kometen - Alpentrio Tirol. Dátum: Junl/2008 A szerzô e-mail cime: jsmartins46@yahoo.com.br Kérem ne változtassanak rajta. T Fordította A kilépéshez kattints