Helyzetkép Az „ép testben ép lélek" filozófia igazságtartama épp annyira közhelyszerű, mint amennyire – egyesek szerint – naiv és patetikus minden arra.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Republikon Tolerancia-kutatások
Advertisements

Magyarországon új sportként, minél szélesebb körben megismertetni az általunk oly szeretett játékot. Olyan környezetet teremteni, ahol harmonikus közösségben.
Mit lehet tudni a célcsoportról?
Javaslat az egészségnap lebonyolítására és előzetes költségvetésére Kiss Béla alelnök.
Működhet-e hatékonyan a társadalmi ügyek piaca? Dr. Latorcai Csaba helyettes államtitkár Budapest, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért.
Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Fancsalszki Éva projektmenedzser TÁMOP-2.4.3/A-09/ Június 07.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Többnapos „sportfesztivál” a magyarországi illetve határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.
I. KISTARCSAI NYÍLT TRIATLON VERSENY
Elérhetőségek: Elérhetőségek: Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Tel.: +36/ , +36/ , +36/
OTP-MOL BOZSIK – PROGRAM Tehetségkutató és Foglalkoztató program
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
„Ön célokat fogalmaz meg, mi megoldásokat ajánlunk” Engedje meg, hogy levegyük a válláról a „rendezvényproblémát” Rendezv é nyszervez é si div í zi ó.
Alternatív Közgazdasági Gimnázium
- Nézőszámok - Stadionunk befogadóképessége összesen: fő - Tervezett átlag nézőszám a követekző 3 évben: fő - Tervezett átlag nézőszám
Utcai és lakótelepi szociális munka
Savaria Dance Festival (Szombathely). Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos.
KISALFÖLD VÁGTA A KISTÉRSÉG ÖSSZEFOGÁSÁÉRT KISALFÖLD VÁGTA A NEMZETI VÁGTA ELŐFUTAMA SZPONZORI CSOMAGOK - MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK.
Rendezvényszervezés Csapatépítés Hajókirándulások T Flotta Kft
MRGSZ Stratégiai terv Verzió: 2. RC2. JÖVŐKÉP Aktuális MRGSZ cél: Láthatóvá tenni a a rögbit Magyarországon és a Magyar rögbit Európában!
Jelentkezési határidő: április 20.
Hatékony diáktanács – minőségi diákélet – felelős állampolgárok "Bartók Béla " Elméleti Líceum diákönkormányzata.
2010. szeptember Új helyszínen: a Népligetben SzeptEmber Feszt 2010 Gasztronómiai és kulturális fesztivál.
„Nyitott kapu” a rendszeres testmozgásért és kapcsolódó egészségfejlesztési programok Vámospércsen Ménes Andrea polgármester.
A évi EMH kampány csatlakozási feltételei Hogyan szervezzünk sikeres és mégis költséghatékony városi kampányt? Szerencsi Éva Nemzeti Fejlesztési.
A Belga LSZ fejlesztési terve
Porcs Dániel MF-13K NBA ( kosárlabda).
I. ALBA REGIA RÖPLABDA GÁLA
A Z IKCS TEVÉKENYSÉGE TÁMOP integrÁLOM Kovácsné Borbély Zsuzsa.
Hogyan válhatnak a cégértékek a teljesítmény katalizátorává? A Cegos üzleti reggelije március 3.
Pszichoprofilaxis és pszichoedukáció a rehabilitációban
Előadó: LAVOTHA ILDIKÓ High-Care Cosmetics Kft. cégvezetője április 24.
Élj Tovább 5 Évvel! Egy társadalmi felelősséget vállaló program a magánegészségügyben.
BIZTONSÁGOS KARBANTARTÁS Helyszín, dátum Egészséges munkahelyek kampány
Logikai szita Pomothy Judit 9. B.
Távmunka a kárrendezésben a Generali-Providencia Biztosító Rt.-nél III. Országos Távmunka Konferencia Kiss Attiláné.
„Nemzeti Vágta Bikali Vágta a Nemzeti Vágta Előfutama.”
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
ÉRDEKEGYEZTETÉS ÉRDEKKÉPVISELET
A golf pálya 61 hektáron elterülő, gyönyörű természeti környezetben található, Debrecentől 25 km-re, 25 perc távolságra gépkocsival. 1 Boya Eagles Golf.
MegaService Europe Kft
Férjek Jótékonysági Golf Versenye szeptember 14. Old Lake Golf Club Anno 2008.
Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskola és AMI
2002. Július 10. HR CLUB. I.Alapítás:1977, North Carolina II.központ: Tampa, Florida III.5 kontinens, 15 ország, 42 call center IV.közel munkatárs.
A következőkben néhány képet láthatnak, amelyek bepillantást engednek a záró találkozó egyes eseményeibe, hangulatába, melyen 9 országból vettek részt.
Z T E F C „90 ÉV TRADÍCIÓ” „MÚLT, JELEN, JÖVŐ” „EGY SZÍV, EGY DOBBANÁS”
RIPPLN – AZ ÁTLÁTHATÓ KÖZÖSSÉG. Ripple = fodrozódás Ezt a szót használja az angol arra az esetre is, amikor egy vízbe ejtett tárgy, vagy vízcsepp maga.
Ha nem, akkor figyelj!!!.  Az egészséges életmód könnyen betartható, ha oda figyelünk arra, hogy egészségesen táplálkozunk, naponta legalább félórát.
Előadó: Tarcali Katalin
Országos Munkaerő-piaci Szolgáltató És Szakmai Támogató Hálózat.
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont.
Az egészségvédelmi program megvalósításának értékelése A program ideje: – A Béres József TIT Kisvárdai Egyesületének Egészségvédelmi.
TÁMOP A-13/ A váltóműszakosok problémája 1.
Társadalompolitikai és stratégiai célok Dr. Simicskó István.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Real Madrid.
A Labdarúgás.
Magyar Munkahelyi és Vállalati Sportszövetség Magyar Cégsport Szövetség Magyar Cégsport Szövetség H-1071 Budapest, Damjanich u. 39.
TÁMOP / A mindennapos testnevelés részét képező mozgásprogramok tapasztalatai.
Rendezvényszervezési technikák Mozgássérültek Budapesti Egyesülete október 5. Lurdy Ház.
Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Döntők.
Vállalati futócsapatok a Jó Ügyekért Cseh Balázs Civil Iránytű Alapítvány
Haszon rendezvények médiaajánlat
UEFA Grassroots Tornák szervezése
Szponzorációs ajánlat
Szponzorációs lehetőségek
Előadás másolata:

Helyzetkép Az „ép testben ép lélek" filozófia igazságtartama épp annyira közhelyszerű, mint amennyire – egyesek szerint – naiv és patetikus minden arra irányuló kísérlet, hogy ezt népszerűsítsük. Hazánk sajnálatos módon több olyan negatív mutatóban (pl. nyugati mércével alacsony átlagéletkor, magas alkohol és dohányfogyasztás, depresszióra való hajlam, a legendás örökké elégedetlen kedélyállapot, nemzeti önbecsülés hiánya, stb.) jeleskedik, amire aligha lehetünk büszkék, viszont megnyilvánuló hatásaik átjárják hétköznapjainkat, és rányomják bélyegüket mindannyiunk életére. Megítélésünk szerint - ismét egy közhely - rendszeres testmozgással nagyobb sikerrel vértezhetnénk fel magunkat az említett mutatók tárgyai ellen. A sportolás közvetlenül gyakorol pozitív hatást az azt végző egyénre, hiszen javítja annak mind fizikai, mind lelki állóképességét, ezáltal egyszersmind közvetve erősíti mind a szűkebb – családi, baráti és munkahelyi – közösségeket, mind a társadalom átfogó egészét.

Munkahely és a sport A sport közvetlen és közvetett módon is pozitív hatással bír a foglalkoztatottak termelékenységére. Az aktív korúak produktivitásának növekedését, a betegség miatti munkaerő-kiesés arányának csökkenését, valamint a munkahelyi csapatszellem erősödését eredményezhetik a sportolásnak köszönhető jobb egészségi, fizikai, szellemi és lelki kondíciójú, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó foglalkoztatottak. Az elmúlt években a cégvezetők egy csoportja már felismerte a közös sportolásban rejlő csapatépítés lehetőségét, vagyis komolyan elkezdtek foglalkozni a társadalmilag felelős viselkedés kérdésével. Ennek hozományaképpen a céges sportesemények évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

Cégek Ligája – kispályás labdarúgó torna A Cégek Ligája kispályás labdarúgó rendezvénysorozat is azzal a céllal indult útjára 2003-ban, hogy rendszeres sportolási lehetőséget biztosítson a cégeiket képviselő csapatoknak, illetve azok játékosainak. A már tíz éve zajló bajnokságok hétköznap esténként kerülnek lebonyolításra tavaszi, őszi és téli szezonokban. 2013 júniusában első alkalommal egy hétvégi torna formájában is lebonyolításra került a Cégek Ligája, melyre 75 cég adta le nevezését. Ez a lebonyolítási forma lehetőséget adott arra, hogy a foci mellett más programokkal is várjuk a résztvevőket, így rendezvényünk egy igazi családi sportnappá alakult. A torna lehetőséget biztosított: - a csapatépítéshez (kötetlenebb munkahelyi légkör kialakítása) - a reklámozáshoz (a cég termékeinek és/vagy szolgáltatásainak bemutatása) - a sportoláshoz (a torna hangulata igazi sportélményt nyújt majd a résztvevőknek) - a szórakozáshoz (kiegészítő programok a játékosok és azok családtagjainak részére)

Helyszín Az Oxygen Buda Sporttelep a II. kerületben egy gyönyörű, közel 40.000 m2 nagyságú területen helyezkedik el. A sportkomplexum remek adottságainak köszönhetően ideális helyszíne volt/lesz a Cégek Ligájának, mivel egyszerre hat műfüves pálya áll rendelkezésre a mérkőzések lebonyolítására, valamint több terület is van étkezősátrak, színpad, játszóház és pavilonok elhelyezéséhez is.

2013

2014-ben már NŐI csapatok jelentkezését is várjuk!!! Reklám spot Cégek Ligája 2014 – Több mint foci Idén második alkalommal rendezzük meg a Cégek Ligáját, melyre az üzleti élet különböző területeiről érkeznek cégek. A csapatokban megkötés nélkül szerepelhetnek a cég dolgozó, azok hozzátartozói és barátai is. Az esemény elsődleges célja a szórakozás, így nem csak a játékosok, hanem a velük kiérkező családtagok részére is szervezünk programokat. 2014-ben már NŐI csapatok jelentkezését is várjuk!!! Selejtezők: június 28. Döntő és női torna: június 29. Lebonyolítás: a selejtezők alkalmával a cégek öt fős csoportokban körmérkőznek egymással, így minden csapat négy meccset játszik. A csoportokból az első és második helyezettek jutnak be a döntőbe, ahol újabb csoportmeccsekre kerül sor, majd ezt követően egyenes kieséses rendszerben fejeződnek be a küzdelmek.

Nevezési lehetöségek Ha szeretnéd cégedet a sportpályán is képviselni, akkor szervezz csapatot kollégáidból és barátaidból! A Cégek Ligájában neves ellenfelek és jó hangulatú mérkőzések várnak Rátok. Legyetek részesei az ország legnagyobb cégek részére szervezett labdarúgó tornájának! 1. Fapados csomag Tartalma: részvétel a tornán, csapatfotó, Kipsta futball labda 2. Alap csomag Tartalma: részvétel a tornán, étkezés a csapattagok részére, csapatfotó, emlékplakett, Kipsta futball labda 3. Reklám csomag Tartalma: Alap csomag, fedett stand (3x3 m) a torna selejtező napjain, 2db molinó kihelyezése (max. 3 m2/db), logó megjelenítése a honlapon 25.000.-Ft 39.000.-Ft 70.000.-Ft Nevezési határidő: 2014. június 6.

Legyen az Ön cége is házigazda! Az alábbi csomagokat azoknak a cégeknek ajánljuk, akik üzleti partnereiket kívánják meghívni a tornára, hogy együtt sportolhassanak (B2B kommunikáció). Cél: a sportolás adta kötetlen légkörben egy újszerű kommunikációra nyílik lehetőség, ami erősíti és elmélyíti a jövőbeni kapcsolattartást, hiszen a személyes találkozás és a közös élmények túlmutatnak a kötött üzleti találkozók határain. Üzenet: A Cég az üzlet mellett figyelmet fordít a dolgozói és a partnerei egészségére. 4. Business csomag Tartalma: részvétel a tornán egy csoportban a cég által meghívott 4 partnerével, csoport elnevezése a meghívóról, Alap csomag biztosítása minden résztvevőnek, külön étkezősátor (6x3 m), 4db molinó kihelyezése (max. 5m2/db), logó megjelenítése a honlapon 5. Prémium csomag (9 vagy több partner meghívása esetén) Tartalma: külön időpont a selejtezőre, Alap csomag biztosítása minden résztvevőnek, megjelenés a Cégek Ligája támogatójaként (plakát, honlap, stb.), 6db molinó kihelyezése (max. 5m2/db), minden egyéb szolgáltatás megbeszélés szerint 250.000.-Ft Kérje ajánlatunkat március 21-ig!

vagy keressen bennünket telefonon! További információkért kérjük látogasson el honlapunkra, vagy keressen bennünket telefonon! Web: www.cegekligaja.hu Telefon: 06(20)918-23-18