Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szponzorációs ajánlat

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szponzorációs ajánlat"— Előadás másolata:

1 Szponzorációs ajánlat
A Nyírő Gyula Kórház- Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet Addiktológiai Osztálya a támogatásukat kéri Szponzorációs ajánlat

2 Előzmények „Elsöprő sikert aratott a Nyírő Gyula Kórház-OPAI addiktológiai osztályának új Facebook-oldalán egy múlt pénteki bejegyzés, amelyben arra kértek fel vállalkozó kedvű street artosokat, hogy fessék le az épület csupasz téglakerítését. A bejegyzés jelenleg tizenhatezer megosztás fölött jár, az RTL Klub is felkapta a témát, és közel hetven graffitis ajánlotta fel a segítségét. ” Index.hu ( )

3 A folytatás Júniusi kezdeményezésünk hatalmas figyelmet kapott, a Facebook-posztunkat végül közel en osztották meg, számos médium (RTL Klub, TV2, MTVA, Metropol, Index.hu, Origo.hu, Nők Lapja Café, stb) adott hírt róla, illetve ennek kapcsán a szenvedélybetegségekről. Néhány graffiti az önkéntes művészek által már el is készült; Szeptember án a Nyírő Nyár Nyílt Nap program keretében szeretnénk a teljes falfelületet kifestetni, sikeresen befejezni, amit elkezdtünk – ehhez kérjük segítségüket! Ezen a két napon emellett koncertekkel, színielőadásokkal, foglalkozásokkal, tudományos programmal is várjuk az érdeklődőket.

4 Kérünk - Adunk Amit adunk: Amit kérünk:
32, körülbelül 3x3 méteres falkocka vár kifestésre, ebből mindegyiket 1-1 cégnek ajánljuk A cég a graffitin belül elhelyezheti logóját és tábláját A „neki dedikált” falkockát szabadon használhatja marketing anyagaiban (p.l ügyfeleknek képeslap formában) A cég nevének/logójának megjelenése a sajtóközleményben és a honlapunkon Molinó/roll-up elhelyezése a 2 napos program alatt A graffitik látványterveit előre elküldjük, így lehetőség nyílik a további egyeztetésre, a cég arculatának megjelenítésére (A graffitik a gyógyulás folyamatát, az erőt, a kitartást fogják szimbolizálni egymásra épülve, egy filmkocka-sort alkotva) Amit kérünk: Nettó forint támogatás, amelyeta graffitikhez kellő eszközök és a kórház egyes elemeinek felújítására fordítunk A szeptember i eseményünknél, amely alatt a faldekorálásra is sor kerül, a korábbinál is nagyobb médiaérdeklődésre számítunk Szíves visszajelzésüket szeptember 20- ig kérnénk!

5 A Nyírő Gyula Kórház OPAI-ról
A Nyírő Gyula Kórház-Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet a pszichiátriai betegeket legrégebben gyógyító intézmények egyike hazánkban ben a város szélén épült az Ápolda. A XX. század második felében már az akkori Róbert Károly Körúti Kórház a város közepén, a XIII. kerület szívében működő kórházzá alakult június 3-án Balog Zoltán miniszter úr ünnepélyes keretek között átadta az Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet (OPAI) alapító okiratát, és ettől kezdve hivatalosan is átvettük a bezárt OPNI négy fő feladatát a pszichiátria és az addiktológia területén: országos szintű betegellátást, valamint magas színvonalú kutatási, oktatási és módszertani tevékenységet. Céljaink közé tartozik Nyírő Gyula (aki között vezette az intézményt és névadónk is lett) tevékenységének folytatása, aki a lelki betegségben szenvedők diszkriminációját kívánta megszüntetni. Gyógyító tevékenységünk mellett szeretnénk hozzájárulni a lelki elakadásokkal élők megbélyegzésének csökkentéséhez, a közösség részvételével zajló segítő munka népszerűsítéséhez.

6 Számítunk az együttműködésükre! Előre is köszönjük!
Kapcsolat: Dr. Petke Zsolt PhD– osztályvezető főorvos vagy Mobil:06-30/


Letölteni ppt "Szponzorációs ajánlat"

Hasonló előadás


Google Hirdetések