Gyker.uni-eszterhazy.hu A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása EKE  Kutatáshasznosítási Iroda Gyakorlati.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A felsőoktatási szakképzési programok
Advertisements

Közösségi pedagógiai gyakorlat
Duális felsőfokú képzés a PMMIK-n
A tanári mesterszakról és a TÁMOP 3.1.5/A pályázatról Stéger Csilla OKM Felsőoktatási Főosztály Pécs, november 18.
V. ETR konferencia április Fogalomrendszer: ETR & ETN Kodácsy Tamás etn at kodasoft.hu.
Europass dokumentumok cégeknek We mean business, október 18.
A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása „Komplex szolgáltatásfejlesztés az Eszterházy.
Dr. Nyitrai Ágnes, AVKF Paradigmaváltás a családi napközi ellátásra való felkészítésben június 1.
Mérnökképzés a XXI. század elején Jobbágy Ákos oktatási igazgató BME.
Andragógia MA Debreceni Egyetem Tudományegyetemi Karok Bölcsészettudományi Kar Neveléstudományok Intézete.
Tájékoztató a szakmai gyakorlatról
GYERMEK- ÉS IFJÚSÁGPOLITIKA – JÓ képzettséget és JÓ munkát minden gyermeknek, mire felnő! Debreceni Egyetem Szociológia és Szociálpolitika Tanszék Czibere.
Az alapképzések bevezetésének tapasztalatai
Mesterképzés az EKF-en
FELVÉTELI Előadó: Németh Péter igazgató. NEM VÁLTOZIK… …a pontos rendszer (emelt szintűért 50 többletpont, ha min 45%-os az eredmény), a.
ISKOLAI MENTOR SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAK
Tájékoztató Tájékoztató a BA/BSc képzésekben résztvevő hallgatóknak a szakirány választás, a tanári mesterképzésbe való belépés feltételeiről és lehetőségeiről.
Pedagógus oklevelek elismerése
FOGLALKOZTATÁSPOLITIKAI ÉS MUNKAÜGYI MINISZTÉRIUM I. TÁVMUNKA KONFERENCIA A REGIONÁLIS MUNKAERŐFEJLESZTŐ ÉS KÉPZŐ KÖZPONTOK FELADATAI A TÁVMUNKA PROGRAMBAN.
A „Sorsfordító – sorsformáló”munkaerő- piaci program keretében bonyolított képzések bemutatása Dömötör Csaba főigazgató, FVM Dunántúli Agrár-szakképző.
A referencia – intézmények működésének eljárásrendje Harkány, 2009.november 13.
Szupervízió formái (L. van Kessel)  - duális: vizor - vizand tapasztalati szupervízió- élő szupervízió  csoportos szupervízió: vizor – a vizand egy csoport.
A szakképzés tartalmi szabályozása - Moduláris, kompetencialapú szakképzés -
Dr. Sediviné Balassa Ildikó: A FELSŐFOKÚ SZAKKÉPZÉS ÁLTALÁNOS ÉS SPECIFIKUS JELLEMZŐI HOGYAN TANÍTSUNK EREDMÉNYESEBBEN? TANÉVNYITÓ SZOLNOK, VIII.
Disszeminációs Konferencia Budapest, december 2. dr. Sediviné Balassa Ildikó TANÁRTOVÁBBKÉPZÉS A FELSŐFOKÚ SZAKKÉPZÉSHEZ.
Az egyház társadalmi tanítása és a XXI. századi felnőttoktatás c. konferencia Esztergom dec. 1. Az andragógia szak elindulása és munkája a PPKE VJK-n.
Új elemek a szakképzési dokumentumokban Modláné Görgényi Ildikó főigazgató-helyettes október 5.
CAMPUS HUNGARY PROGRAM. A program célja A projekt a hazai felsőoktatási intézmények hallgatóinak, munkatársainak külföldi K+F, tanulmányi, operatív intézményi.
Kétciklusú képzés a műszaki felsőoktatásban Jobbágy Ákos Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, BME.
TÁMOP / „Karöltve” Integrációs közoktatási referencia intézmény kialakítása hálózati együttműködés keretében a Csertán Sándor Általános.
MINŐSÉG A SZAKFELÜGYELETBEN
A felsőoktatási képesítési keret tervezete és megvalósulása Magyarországon Derényi András.
Felsőoktatási szakmai gyakorlatok megújuló szabályozása
Szilágyi Szilvia1 A szakmai gyakorlat szabályai.
A tanárképzés szerkezete
KOMPETENCIA ALAPÚ TANÁRKÉPZÉS FÓKUSZBAN A GYAKORLATI KÉPZÉS
Felsőoktatási Szakképzés
Megújuló működési nyilvántartás
Szakképzési közfeladatok a Kamarában
Duális képzés „kecskeméti” modellje és tapasztalatai
 MoodleMOT  Duális képzés 2014  „A duális képzés célja, hogy a hallgatók a leendő szakképzettségüknek megfelelő munkahelyen, munkakörben összekapcsolják.
Németország BESZÁMOLÓ 2014 Szakmai gyakorlat Németországban.
Ki az a mentortanár? „az a pedagógiai gyakorlattal rendelkező tanár, aki tapasztalatai és a továbbképzésben szerzett speciális képzettsége eredményeként.
Gazdaságtudományi Kar Faculty of Economics Vállalati információs napok a duális felsőoktatási képzésekről Miskolc, március 25. Veresné dr. Somosi.
Duális képzés a Miskolci Egyetemen Dr. Gácsi Zoltán egyetemi tanár.
A felsőoktatási gyakorlóhelyek nyilvántartása november 27. Laczky Gabriella.
Duális képzés a társadalmi felelősségvállalás szemszögéből Rozner Gábor.
Előadó: Dr. Bujdosó Zoltán A „Vállalati információs napok a duális felsőoktatási képzésekről” c. rendezvénysorozat.
SZAKMAI GYAKORLAT Levelező tagozatos hallgatóknak SZEDMÁKNÉ DR. LAJTAI VIRÁG.
Szakmai gyakorlati tájékoztató Általános információk a évi szakmai gyakorlat letöltéséhez.
1 A SZAKMAI ÉS VIZSGAKÖVETELMÉNYEK JOGSZABÁLYI KÖRNYZETE Laczkovich Jánosné Budapest, március 13.
SZTE ÁOK Boros Mihály A szak- és továbbképzéssel kapcsolatos feladatok.
Az OEFI TÁMOP / számú ”Egészségfejlesztési szakmai hálózat létrehozása” című kiemelt projekt köznevelési alprojektje ELKÉSZÜLT SZAKMAI.
ERASMUS ROADSHOW 1. nap február 14.. ERASMUS ROADSHOW 1. nap február 14.
DUÁLIS KÉPZÉS felépítése
KOMPETENCIA ALAPÚ TANÁRKÉPZÉS FÓKUSZBAN A GYAKORLATI KÉPZÉS
Tudnivalók a szakmai gyakorlatról
Mérés-értékelési gyakorlatok tanulmányozása az európai szakképzésben
Duális logisztikai menedzsment mesterképzési program
Az osztatlan tanárképzés gyakorlati képzési rendszere
TÁMOP /2-2F FVM Dunántúli Agrár-szakképző Központ
Tudnivalók a szakmai gyakorlatról
Pápai Gazdasági Szakképző Iskola és Kollégium
Csecsemő- és kisgyermeknevelő alapképzési szak BA
Hallgatói tájékoztató a kötelező szakmai gyakorlat részleteiről
Hallgatói tájékoztató a kötelező szakmai gyakorlat részleteiről
Felsőoktatási Szakképzés
Gyker.uni-eszterhazy.hu A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása EKE  Kutatáshasznosítási Iroda Gyakorlati.
Gyker.uni-eszterhazy.hu A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása EKE  Kutatáshasznosítási Iroda Gyakorlati.
Készítette: Dóka István
Előadás másolata:

gyker.uni-eszterhazy.hu A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása EKE  Kutatáshasznosítási Iroda Gyakorlati Képzési Koordinációs Részleg

Kapcsolatok és rövidítések KHI– Kutatáshasznosítási iroda Eszterházy Károly Egyetem, Almagyardombi Kollégium (minden hallgató részére): Markót Csenge adminisztrátor; telefon: +3636 520400/4286 Kozma Dániel adminisztrátor; telefon: +3636 520400/4447 Eszterházy Károly Egyetem, B épület 217-es iroda (csak GTK-s hallgatók részére): Szilágyi Anita adminisztrátor; telefon: +3636 520400/4324 Központi e-mail cím: gyakorlat@uni-eszterhazy.hu TT– Tereptanár (a fogadó cég, intézmény szakembere) TTK – Tereptanár Koordinátor (a tanszékek által kijelölt szakmai felelős) gyker.uni-eszterhazy.hu

Definíciók Szakmai gyakorlat: a képzésnek azon része, amely a felsőoktatási szakképzés, az alapképzési, a mesterképzési szak képzési és kimeneti követelményeiben meghatározott időtartamban a szakképzettségnek megfelelő munkahelyen és munkakörben lehetőséget nyújt a megszerzett tudás és a gyakorlati készségek együttes alkalmazására, az elméleti és gyakorlati ismeretek összekapcsolására, a munkahely és munkafolyamatok megismerésére, a szakmai kompetenciák gyakorlására. Az eljárásban résztvevő tereptanár az a hatályos jogszabályoknak megfelelő szakmai és gyakorlati idővel rendelkező szakember, aki a gyakorlati képzőhelyen szakmai iránymutatással segíti a hallgató munkáját. A tereptanár-koordinátor a szakmai gyakorlat támogatója az intézmény részéről, (szakonként) aki tájékoztatja a hallgatókat a szakmai gyakorlattal kapcsolatos feladatokról, konzultációs lehetőséget biztosít a gyakorlat ideje alatt, és beszámolók, értékelések alapján minősíti a hallgató gyakorlati munkáját, aminek eredménye a szakmai gyakorlat osztályzatának meghatározása és a szakmai gyakorlati kredit odaítélése. Kutatáshasznosítási Iroda (továbbiakban: KHI) gyakorlati hely koordinációval foglalkozó részlege: a külső szakmai gyakorlati rendszer „adminisztrátora”, a szakmai gyakorlattal kapcsolatos folyamatok szervezője, kapcsolattartó a hallgatók, illetve a tereptanár és a szakfelelős felé. gyker.uni-eszterhazy.hu

Tartalom Gyakorlat elvégzése után Gyakorlat megkezdése előtt Bejelentkezés Alapadatok Adatlap létrehozása Bejegyzések 1. státusz (létrehozva) 2. státusz (jóváhagyás) 3. státusz (befogadó nyilatkozat) 4. státusz (munkaterv kitöltése) 5. státusz (gyakorlat teljesítésének igazolása) 6. státusz (szakmai beszámoló) 7. státusz (tereptanári értékelés) 8. státusz (koordinátori értékelés) gyker.uni-eszterhazy.hu

Bejelentkezés gyker.uni-eszterhazy.hu

Alapadatok gyker.uni-eszterhazy.hu

Adatlapok gyker.uni-eszterhazy.hu

Adatlap létrehozása gyker.uni-eszterhazy.hu

1. Bejegyzés - Létrehozva gyker.uni-eszterhazy.hu

2. Bejegyzés - Jóváhagyás gyker.uni-eszterhazy.hu

3. Bejegyzés – Befogadó nyilatkozat 4. Bejegyzés – Munkaterv kitöltése gyker.uni-eszterhazy.hu

5. Bejegyzés – Gyakorlat teljesítésének igazolása 6 5. Bejegyzés – Gyakorlat teljesítésének igazolása 6. Bejegyzés – Szakmai beszámoló gyker.uni-eszterhazy.hu

7. Bejegyzés – Tereptanári értékelés 8 7. Bejegyzés – Tereptanári értékelés 8. Bejegyzés – Koordinátori értékelés gyker.uni-eszterhazy.hu

Letölthető dokumentumok gyker.uni-eszterhazy.hu

Köszönöm a megtisztelő figyelmet! gyker.uni-eszterhazy.hu