A HŰSÉGES MUNKAERŐ ARANYAT ÉR

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Olasz Nap Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Március 20. “Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE): Promóciós tevékenység és szolgáltatások.
Advertisements

CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS Nem várt terhesség. NEM VÁRT TERHESSÉG Pánikba essünk? -Megtartsuk vagy elvétessük? -Kitől kérjünk tanácsot? -Hová forduljunk?
DSC TÁMOP Munkahelymegőrző támogatás munkaidő csökkentéssel és képzéssel kombinálva 2009.
GINOP / „Út a munkaerőpiacra" GINOP Ifjúsági Garancia program A Veszprém Megyei Kormányhivatal részprojektjei 2016.
MMIK – „a befogadó intézmény” tradicionális múlt tradicionális múlt felkészült szakember gárda (humán erőforrás) felkészült szakember gárda (humán erőforrás)
Nagyprezentáció Társaság a Lakásépítésért Egyesület lobby tevékenység a magyarországi lakásépítések élénkítése érdekében Előadó:
A Szociális Szövetkezeti forma bemutatása Tanai Tünde Rehabilítációs tanácsadó.
 A Magyar Értelmező Kéziszótár szerint: a mentor atyai barát, pártfogó, nevelő.  A személyzetfejlesztés egyik módja, melynek célja a beilleszkedés és.
A kifizetési kérelem összeállítása TÁMOP-3.2.9/B-08 Audiovizuális emlékgyűjtés.
A Mi Házunk Határtalan Szív Alapítvány (Esztergom)
European Commission Enterprise and Industry Az INNO-Way program bemutatása Székesfehérvár november 05.
Az akkreditáció szerepe a megváltozott munkaképességű munkavállaló személyének társadalmi reintegrációjában Készítette: Dézsi Gabriella Melinda Budapest,
TÁMOP program a Dél-alföldi Régióban Dél-alföldi Regionális Munkaügyi Központ.
Bemutatkozás Fodor Noémi Gépészmérnök – mérnöktanár Környezetirányítási szakértő TAR-ZERT Auditor Minőségirányítási vezető.
A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat „Első munkahely garancia” programja.
Intézmények közötti egyéni átvezetést segítő programok.
A Képzési Csoport tevékenysége Budapest Esély Nonprofit Kft
BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( )
Dr. Szűcs Erzsébet Egészségfejlesztési Igazgatóság Igazgató Budapest, szeptember 29. ÚJ EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI HÁLÓZATOK KIALAKÍTÁSA ÉS MŰKÖDTETÉSE.
AZ ELEKTRONIKUS KÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSA INFORMATIKA A FELSŐOKTATÁSBAN DEBRECEN DR. ZÁRDA SAROLTA GÁBOR DÉNES FŐISKOLA.
John Sheridan BVetMed CVPM DMS MRCVS A Te praxisod, a Te karriered, a Te életed – gond van?
NSZFI SZFP Programkoordinációs Iroda Minőségfejlesztési Terület NSZFI SZFP Programkoordinációs Iroda Minőségfejlesztési Terület Teljesítményértékelési.
EU pályázati programok A szervezet / változások 1.A pályázók adminisztrációs terheinek csökkentése a projektfejlesztési, pályázati szakaszban.
Új irányok az emberi erőforrás gazdálkodásban Fiatal regionalisták VIII. országos konferencia Győr, október Szűcs Ágnes Nyíregyházi Főiskola.
Az Európai Unió fogyatékosügyi stratégiája Szombathely, június 22.
BEST-INVEST Független Biztosításközvetítő Kft.. Összes biztosítási díjbevétel 2004 (600 Mrd Ft)
Beszerzési specialista Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
időskorban felmerülő Problémák és megoldásmódok
A Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely munkája – EFOP VEKOP/15 TÁRS PROJEKT bemutatása EFOP VEKOP
Work-based Learning in CVET Az ALFA KISOSZ Érdekvédő és Képző Egyesület szerepe a projekt megvalósításában Előadó: Czibula Zoltán igazgató ALFAKÉPZŐ.
Dobrik-Lupták Sára szeptember 19.
Tanulószerződés-kötés
DIGITÁLIS VÁSÁRLÁSOK, GENERÁCIÓS KÜLÖNBSÉGEK
Az „első lépés” TÁMOP
TÁMOP / „A hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása (Decentralizált programok a konvergencia régiókban)”
Adottságok tényszerű megfogalmazása 4.6. előadás
Trade Marketing Specialista Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
Muraközy Balázs: Mely vállalatok válnak gazellává?
Munkavállalás az EU/EGT tagállamokban
Teljesítményértékelési rendszer
Kereskedelmi Eszközök Specialista
Útmutatások a jövedelmező Biyovis vállalkozásod felépítéséhez és fejlesztéséhez Farkas Attila.
Válasszon úticélt, a többit bízza ránk!
Szociális ellátást igénybevevők szükségletei – és szolgáltatásai
Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet
Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola
Kognitív viselkedés-tréning cukorbetegek és veszélyeztetettek számára
Készítette: Dézsi Gabriella Melinda Budapest, december 18.
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése – Életpálya-tanácsadás Csanádi Nikolett Hényel Anett.
Munkahelyi stressz HR-es szemmel
Munkagazdaságtani feladatok
Compliance és Corporate Governance
Környezeti Kontrolling
Új pályainformációs eszközök - filmek
Zanáné Haleczky Katalin október 09.
A csoportok tanulása, mint a szervezeti tanulás alapja
Készletek transzformációja
I. HELYZETFELMÉRÉSI SZINT FOLYAMATA 3. FEJLESZTÉSI FÁZIS 10. előadás
Foglalkoztatási és Szociális Hivatal
HIRING 101: BEVEZETÉS A TOBORZÁS-KIVÁLASZTÁSBA
Munkagazdaságtani feladatok
SOTER-LINE Soter-Line Oktatási, Továbbképző és Szolgáltató Kft.
Szülőként mi foglalkoztatja ÖNT leginkább gyermekével kapcsolatban?
Az AE Szövetség szervezet fejlesztése
Munkagazdaságtani feladatok
Iskolai szociális segítő
SCC Rendszer Bevezetése
Az „Egyetlen PPG” vagyunk
Foglalkoztatási és Szociális Hivatal
Az ELTE Fogyatékosügyi Központ bemutatása
Előadás másolata:

A HŰSÉGES MUNKAERŐ ARANYAT ÉR A legjobb munkaerő megtalálása és megtartása még sosem volt ennél kritikusabb, mint most. Rengeteg költséggel (hirdetés, kiválasztási folyamat, interjúk, tesztek, adminisztráció, stb.) jár egy új munkavállaló felvétele. Nem csak a pénzt, az időt is emészti a munkatársak pótlása Magyarországon munkaerőhiány van. A munkaképes korú népesség évente 40-50 ezer fővel lesz kevesebb hazánkban, A magyar tehetségek tömegesen vándorolnak külföldre. A jó munkaerőt egyre nehezebb, és csupán béremeléssel ma már nem is lehet megtartani. A fluktuáció mértéke átlagosan közel 30 százalék. A frissen kiválasztott munkatársak 24 százaléka rövid időn belül elhagyja a céget, így az alkalmazásukba befektetett költség és energia esetükben sosem térül meg. A munkaerő-utánpótlás igen költséges Arra is több hónapra van szükség, hogy az új munkatárs önállóan, teljes hatékonysággal dolgozzon. Ez még korántsem a teljes költség, hiszen az új munkatársat be is kell tanítani

A GONDOSKODÓ VÁLLALATOK TÉRNYERÉSE - EGY KIFIZETŐDŐ MODEL A munkaerő megtartásban egyre nagyobb szerepet kap a vállalati gondoskodás, a „Company Care” Company Care Míg az egészségtudatosság nő, a közegészségügy állapota romlik hazánkban. A munkahelyi stressz és leterheltség miatt sokaknak nincs idejük arra, hogy saját egészségükért tegyenek, pedig a legtöbb betegség megelőzhető rendszeres szűrővizsgálatokkal. A szűrővizsgálatok leszervezése a dolgozóknak nehézségekbe ütközik. A munkáltató ezért kiemelten gondoskodik dolgozói egészségéről a magán-egészségügyi szolgáltatókon keresztül. A magasabb juttatást kapó és nagyobb vállalati gondoskodásban részesülő dolgozók: 98%-a úgy érzi, hogy egy év múlva is a mostani cégüknél szeretnének dolgozni. 88%-a érzi magát a vállalat felé elkötelezettnek 99%-a munkahelyéről nagyszerű helyként nyilatkozik, pozitív színben tűnteti fel munkáltatóját és másoknak is ajánlja.

A LOVE YOUR BODY GROUP AJÁNLATA AZ ÖNÖK CÉGÉNEK Bevezető Ajánlat Most ingyenesen próbálhatja ki alapszolgáltatásunkat Professzionális kiegészítő szolgáltatások a még teljesebb gondoskodásért      Egyénre szabott szűrőcsomag ajánlatot teszünk, figyelembe véve a dolgozók nemét, korát, munkakörét, beosztását, munka jellegét. Segítünk kiválasztani a cég és munkavállalói igényeinek legmegfelelőbb szolgáltatót a piacról. E2E: intézzük a szolgáltatókkal a kommunikációt, ajánlatok bekérését, kiértékelését, és a vállalat döntése után a szerződést is. Elősegítjük a gördülékeny adminisztrációt és kommunikációt a munkavállalóknak a kiválasztott cég felé. Monitorozzuk a szerződött szolgáltató által nyújtott szolgáltatás minőségét, és visszajelzést kérünk a munkavállalóktól is. Mindezt professzionális keretek között, gördülékenyen és költséghatékonyan szállítjuk az Önök cégének. Hosszú távú megbízható partner nyernek maguknak, akik segítik Önöket céljaik elérésében. Egy dinamikusan növekvő klaszter részei lesznek, ami elősegíti, hogy minél jobb ajánlatokat tudjunk kialkudni Önöknek is. Az alapszolgáltatásokon felül további kiegészítő szolgáltatások megszervezését is szívesen vállaljuk: Személyi coach, és pszichológus szakembereinkkel előre foglalt időpontban online, vagy személyes beszélgetés Gerinctorna és masszázs, akár az iroda területén is. Dietetikus tanácsadás Gyógyszerfelírás Egészségügyi előadások, egészségnap szervezése Alvástréning Work-life balance, azaz munka és magánélet egyensúlya és tudatos összehangolása előadás  e2e         %