Elektronikus ügyintézés

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Elektronikus ügyintézés e-ügyfelek részére
Advertisements

Bankszámla és bankkártya
Lépj be az AlertPay oldaladra:
IKT = információs és kommunikációs technológia
Elektronikus Ügyfélkapu – kapcsolat az ügyfél és a közigazgatás között
ÁLLAM AZ INTERNETEN ÁLLAMI ,SZOCIÁLIS ÉS EGYÉB KÖZHASZNÚ E-SZOLGÁLTATÁSOK Lőrincz Róbert.
Internetes banki szolgáltatások, elektronikus ügyintézés
Elektronikus kereskedelem
Elektronikus ügyintézés
Pénzügyi kultúra fejlesztése
LogControl Raktármenedzsment
E-ügyintézés.
44.Közgazdász Vándorgyűlés Nyíregyháza Szeptember 1.
DIGITÁLIS PÉNZ.
A biztonságos netes bankolás Pap Gyula Gyermekmentő szolgálat, Médiakonferencia szeptember 26.
INTERNET BANK A FEJLŐDÉS ÚTJÁN Juhász Róbert Elektronikus Banki Igazgatóság.
HOGYAN CSÖKKENTHETŐ A FORGALOMBA KERÜLŐ KÉSZPÉNZ MENNYISÉGE? IIR Cash Management konferencia október 1. Homa Péter, Bankkártya.hu.
Az internet veszélyei KÉSZÍTETTE: Román Róbert
Fogalmak  Az elektronikus kereskedelem (e-kereskedelem) nem más, mint az árucikkek interneten való reklámozása, eladása, vásárlása, illetve cseréje.
„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” 1 Emlékszel rá? 1. Hogyan megy a regisztráció? 2. Mire való a regisztráció?
Készítette: Schiszler Anett Szekeres Kornél H7T9UZ IQCPCZ
Kedvezményes ajánlatunk
Használata Készítette: Medve Tamás.
Pénzügyi munkakör a tanirodai gyakorlatban
Elektronikus számlabemutatási és fizetési szolgáltatások Tapasztó Balázs, alprojektvezető, T-Systems VI. E-Banking / M-Banking konferencia
Magyarország sokáig lemaradt az elektronikus közigazgatás alkalmazásában, de ma már minden hatósági eljárást el lehet intézni az interneten. A hatóság.
AlertPay Internetes Számlához Bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP. -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
PÉNZPIACI SZABÁLYOZÁS 1.
Egyszerű, gyors, biztonságos A háromból kettőt választhat Kutatási eredmények az eBanking szolgáltatásokról május 12.
Az Ügyfélkapu TÁMOP /2-2F A projekt neve: A Berettyó-Körös Térségi Integrált Szakképző Központ modell létrehozása.
Legyen Ön is InnerLight Törzsvásárló! dr. Tihanyi László tel:
Új flotta előfizetés rendelése a Vodafone Online Shopban
A magyar háztartások fizetési szokásai
A külkereskedelmi gyakorlatban alkalmazott átutalások, beszedvények
AZ ÜGYFÉLKAPU ÉS AZ ÜGYFÉLKAPU REGISZTRÁCIÓ FOLYAMATA
Tájékoztató az OTP Bank Partnerei részére
Az e-kereskedelem (e-business)
E-beszerzés Bravo csoport.
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
2010. Június 4. – MNB Konferencia „Fókuszban a lakossági megtakarítások” Személyes pénzügyek Lehetőségek és kihívások.
A LÁTHATATLAN PÉNZ TITKAI
Elektronikus bankolás Gyors, hatékony és biztonságos módja a kommunikációnak és az üzleti kapcsolatnak a Bankal. Tranzakciókat a saját irodából vagy otthonról.
2008. Június 3. F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n „Családi Kasszasikerek” Öngondoskodás Program 2009.
EME Zrt. 2007/Fürst György/ EME mobilfizetés – bankszámláról?! Füst György Igazgatóság elnöke EME Zrt november 20. EME mobilfizetés - Bankszámláról?!
A készpénz és más eszközök használata
Elektronikus banki ügyintézés Készítette: Hollósy Szabolcs eTanácsadó Ma a pénzintézetek elektronikusan vezetik az ügyfelek bankszámláit. Ez lehetővé tette.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Internet, Böngészők, Elektronikus levelezés
A bankok.
Fizetési művelet, fizetési számla, pénzforgalmi számla, fizető fél
A StoreWizard webáruház bemutatása
A Digitális Pénz Kállay Petra Zsirkai Noémi.
Az elektronikus szolgáltatások előnyei és veszélyei
Modern megtakarítási formák kezelése e-banking felületeken
Mítosz vagy valóság? Közműdíj-fizetés mobilról. 2 / Turny Ákos - Közműdíj-fizetés mobilon / 4/1/2015 Dinamikus fejlődés minden területen 1998 – 1999Az.
Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!
Pénzforgalom a bankszámlán
Google Confidential and Proprietary Kampány a kisvállalkozások sikerességéért március 30.
A bankok reagálása a válság okozta intézkedésekre, kontra ügyfelek Lábos Nikolett Gabriella Konzulens: Csányi Tamás Nemzeti Tehetség Program Tehetségútlevél.
Abaqoos Banki virtuális pénztárca. Bankkártya vs. E-Banking alapú átutalás.
Webáruház rendszerek Reisz Péter G-3S
Intelligens Készpénzmentes Fizetési Megoldások
Felső tagozatos tanárok képzése
Információ és kommunikáció
Bankszámlanyitás, bankkártyaválasztás Készpénzzel, vagy anélkül?
KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST.
Korszerű pénzkezelés.
Vásárlás az interneten
Internet-szolgáltatások I/13. évfolyam
Előadás másolata:

Elektronikus ügyintézés A hétköznapok emberének és az informatikai technológiát tartalmazó eszközöknek, szolgáltatásoknak a bemutatása (e-bolt, home banking...). Elektronikus ügyintézés. Elektronikus kereskedelem, virtuális bevásárlókosár. 2007.04.02 Készítette: Virág Mihály

E-Bolt, webáruház Az elektronikus kereskedelem (e-kereskedelem) nem más, mint az árucikkek interneten való eladása, vásárlása, illetve cseréje. Azokat a website-okat, amelyek fő profilja bizonyos árucikkek értékesítése, webáruháznak nevezzük.

E-Bolt, webáruház II. Jellemzők Adatbázis alapú rendszer Dinamikusan generált oldalak A termékekről képeket és leírásokat tartalmaznak Olcsóbbak lehetnek, mint a hagyományos áruházak, mivel nincs annyi költség (nincs eladótér, kisebb személyzet, stb… ) Összetett keresési lehetőség Regisztráció szükséges a megrendeléshez Bizonyos esetekben titkosított kapcsolat a személyi adatok védelmében (https használata)

E-Bolt, webáruház III. Fizetés Netkártyával (A kártya mögött egy olyan számla áll, amelyre mindig csak azt az összeget tesszük rá, amennyiért vásárolunk – biztonságos!) Dombornyomott bankkártyákkal (a teljes számla mögötte áll, veszélyesebb) Utánvétellel a futárnál – jelenleg még ebben bíznak a legjobban az emberek Készpénzzel Mobil kapcsolattal rendelkező bankkártya terminált visz magával a futár (nem igazán elterjedt Magyarországon) Átutalással – főleg cégeknél jellemző (speciális fajtája, az előre utalás, amikor előre kell a pénzt küldeni és csak később kapjuk meg a rendelést.)

Praktiker: www.praktiker.hu

ebolt: www.ebolt.hu

Bookline: www.bookline.hu

E-bank Korábban speciális programot telepítettek az ügyfeleknek, majd telefonos kapcsolatot létesített az ügyfél a bank szerverével és a szoftver segítségével átutalásokat indíthatott, számla egyenleget nézhetett. Megbízásokat adhatott a banknak. Ma Internetes portálokon keresztül, különböző biztonsági elemek által védett oldalakon érhetjük el a bankok szolgáltatásait

E-bank II. - Biztonság Nagyon fontos a biztonság!!! Chipkártyás azonosítás kártyaolvasóval (K&H) SMS azonosítással (K&H) Többszintű és tranzakciónkénti azonosítás-OTP Külön program telepítésével, amely biztonságos kapcsolaton keresztül kommunikál a bankkal.

E-bank III. - Előnyei Nem kell bankfiókba menni, sorban állni Kedvezőbb kondíciók A nap 24 órájában intézhető hétvégén is Nincs annyi papírmunka, elektronikus adminisztráció Külföldről, vagy bárhonnan elérhető, ha van Internet kapcsolat

E-bank szolgáltatások Bankszámla egyenleg lekérdezés Számlatörténet visszamenőleg Bankkártya műveletek Limitmódosítás, kártya igénylés, hosszabbítás Átutalás indítása Devizaátutalás indítása Csekk (készpénzátutalási megbízás) teljesítése Betétlekötés, felbontás, átvezetés számlára Csoportos beszedési megbízások kezelése (számlák)

E-bank egyéb szolgáltatások Mobiltelefon egyenlegfeltöltés Deviza, valuta árfolyam lekérdezés Bejelentett személyes adatok módosítása Értékpapír kezelés Hitelkártya kezelés Gyakran használt számlaszámok rendezése Autópálya matrica, parkolási díj fizetés …

K&H e-bank: https://ebank.khb.hu

K&H e-bank: https://ebank.khb.hu

E-ügyintézés Okmányirodai ügyintézés Interneten Időpont foglalás – hogy ne kelljen sorba állni Lakcím és egyéb adatok megadása, ügymenetek előkészítése, beküldése Internet keresztül Anyakönyvi, lakcím, gépjármű, adózás, útlevél, stb… ügyek intézése Használat előtt regisztrálni kell a kijelölt okmányirodákban – felh. Név, jelszó, e-mail

Ügyfélkapu: www.magyarorszag.hu

Biztonság Hitelesítő intézetek által hitelesített oldalak Https használat a weboldal címében Személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályozás megjelenése az oldalon A böngésző programunk előzményinek és tárolt adatainak törlése