Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
B ízd Ú jra É leted K risztusra !. Kicsiny kis fényemmel, világítani fogok! 3x Áldom Őt minden nap és mindenhol! Elrejtsem-e fényemet? nem! Világítani.
Advertisements

Kezdő Ének Mialatt mély csend borult mindenre, és az éjszaka sietôs útja közepén tartott, mindenható Igéd, Urunk, királyi trónjáról eljött közénk. (Bölcs.
74. Királyom, Jézusom: Szívem, íme megnyitom. A gonosztól óvj Te meg, Meg ne rontson engemet! Dicséretek 74/1.
Jöjj Izráel, ne félj, bízzál Istenedben, mert Ő téged vár. 2x Nem mond le rólad, vissza fogad téged és karjába zár. 2x.
46. Ó halld, te zaklatott szív, A menny Királya itt! A zúgó vésznek osztja Kemény parancsait. A kétség s bűn vad árja Szelíden elpihen, Az Úr parancsszavára:
Induljunk, érkezünk, adj nekünk társakat! (2×) Ének újtain nyissad meg titkaid! (2×) Induljunk… Hála útjain nyissad meg titkaid! (2×) Induljunk… Hitnek.
239. A lelkem vágyva vár Kegyelmes, hű Uram. Pajzsom a Te neved, Üdvöm véredbe' van. Csak téged, csakis téged, Jézus csakis téged, Csak téged kíván lelkem.
83. Ó segíts Jézus, Te fény vagy és élet! Nézd, jön az éjszaka, nő a sötét! Felvonul ellenem, bármerre térek, Rámhozza félelmes, nagy seregét. Nézd, hogyan.
Ó szép Jézus. Ez új esztendőben légy híveidben. Ó Mária
Évközi 4. vasárnap Január 29. – „A” év.
XXI Évközi Vasárnap B- év.
Advent 2015 Jn12,20-36.
Nagyböjt első hete 2016.
REFORMÁCIÓI ISTENTISZTELET
Évközi 8. vasárnap Február 26. – „A” év.
Évközi 7. vasárnap Február 19. – „A” év.
Mindig értünk harcolsz Jézus, körülötted angyalhad.
Hinni taníts Uram, kérni taníts, Gyermeki nagy hitet kérni taníts!
a nehéz napokat rád bízom. Rád bízom, rád bízom a fényes napokat is.
a királyok felett Ő a Király. Megadom magam,
JÓ REGGELT!.
Évközi 6. vasárnap Február 12. – „A” év.
Református istentisztelet
Rád bízom magam Uram, a szívem csak Tiéd
JÓ REGGELT! MA JÓ NAPUNK LESZ !.
Alleluja, ébredj ember Ifjúsági énekek.
JÓ REGGELT !.
Kitárom szívem ajtaját,
JÓ REGGELT ! 4.
398.
Ó, meg ne vesd hívó szavunk! Ha nem segítsz, mi meghalunk,
JÓ REGGELT!.
Gyereknevelési axiómák a Bibliában
Szolgálj, vigyázz, menj el! Felszólító igék Máté evangéliumában
TANÉVZÁRÓ ISTENTISZTELET
„16„Egy kis idő még, és nem láttok engem, de ismét egy kis idő, és megláttok engem.” 17A tanítványai közül egyesek ezt kérdezték egymástól: „Mi az, amit.
160.
16.
53.
Nagy Király, Fenséges Úr, Király Isten Fia,
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
JÓ REGGELT! Ma jó napunk lesz, hidd el !.
PÜNKÖSDI ISTENTISZTELET
I-057.
395.
Most keljetek fel még ti csendesek mind,  és együtt örvendjünk boldogan, Egy újszülött kisgyermek reánk tekint,  az égi béke közöttünk van.
JÓ REGGELT !.
I-113.
JÓ REGGELT ! 5.
Szentlélek, jöjj… Ifjúsági énekek.
JÓ REGGELT! Isten hozott! KRISZTUS FELTÁMADT- Valóban feltámadt!
Nyitva áll a mennyei hely, ahol jelenléted vár rám.
Hadd látlak Téged, mint Szívem Urát Rajtad kívül nekem nem számít más
JÓ REGGELT! BÖJT- ÚTON JÉZUSSAL 2016.
Akarj többet! Efézus 1:
Bús, sötét éjből, börtönömből, Jézus, jövök, Jézus, jövök;
…Kezdjük el együtt nagyböjt szent Idejét!
ZSOLTÁR Készítette: Pintérné Éva.
Az én Miatyánkom Dr. Papp Lajos szívsebész verse
258.
Bűnös néped Népénekek.
36. Zsoltár.

♫ A diák automatikusan váltanak, csak nézd…
Az én Miatyánkom Dr. Papp Lajos szívsebész verse
75.
Kegyes szemmel Népénekek – SzVU227.

Az én Miatyánkom Dr. Papp Lajos szívsebész verse
EKE énekeskönyv
Előadás másolata:

Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, JÓ REGGELT ! Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság fia. Köszönöm, hogy vagy és hogy megteremtettél engem is.

Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett, mit az Úr szerzett! 2x   Örvendjünk, vígadjunk e napon! Örvendjünk, vígadjunk e napon! Mert ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett!

akit szolgálunk, akit szolgálunk. 2x Jézus az Úr, Jézus az Úr, akit szolgálunk, akit szolgálunk. 2x Szolgáljuk hűséggel szent nevét! Szolgáljuk hűséggel szent nevét! Mert Jézus az Úr, Jézus az Úr, akit szolgálunk!

Eljön az Úr, eljön az Úr, akit úgy várunk, akit úgy várunk. 2x Egy szívvel mondjuk, hogy jöjj vissza már! Egy szívvel mondjuk, hogy jöjj vissza már! ó,  jövel Uram, jövel Uram, jövel Úr Jézus!

mert te vagy az én sziklaváram. Istenem, ments meg a bűnösök kezéből, Hozzád menekülök, URam, ne szégyenüljek meg soha! Ments meg, szabadíts meg irgalmasan! Fordítsd felém füledet, és segíts meg! Légy erős kősziklám, ahova mindig mehetek, melyet segítségemre rendeltél, mert te vagy az én sziklaváram. Istenem, ments meg a bűnösök kezéből, az álnok és erőszakos emberek markából! Mert te vagy, Uram, reménységem,te vagy, URam,bizodalmam ifjúkorom óta. Te voltál támaszom születésem óta, te hoztál ki anyám méhéből, téged dicsérlek szüntelen. Sokan csodálkoznak rajtam, mert te vagy erős oltalmam. Szám dicséreteddel van tele, dicsőítlek mindennap. 71.zsoltár

Őrizz meg minket, óvd meg népedet. Légy velünk az úton Úristen Őrizz meg minket, óvd meg népedet! Légy velünk az úton Úristen! Forrásvíz, kenyér, az ínség nem ér! Légy minékünk áldás és élet! Őrizz meg minket, óvd meg népedet! Légy velünk minden szenvedésben! Tekinteteddel, meleg fényeddel, Légy közel az ólomidőkben!

Őrizz meg minket, óvd meg népedet. Légy áldásaiddal mivélünk Őrizz meg minket, óvd meg népedet! Légy áldásaiddal mivélünk! Te Szentlelkeddel, élő igéddel, Légy jelzőtűz az úton nékünk. Őrizz meg minket, óvd meg népedet! Légy velünk a gonosszal harcban! Akarat s erő - légy békeszerző, Jöjj el szabadításod hozva!

Szent, örök Isten, nincsen hova lennem. Bárhova futnék, te utolérsz engem. Egy menekvés van: hozzád térni, Szívem kitárni, irgalmat kérni. Mélységes mélyből kiáltok tehozzád. Forduljon ismét felém fényes orcád! Nálad bocsánat vár és élet. Lázadó szívem újra cseréled.

Elmúlt a régi. Kezdhetem az újat. Adj erőt nékem, hogy bátran induljak. Új úton, mindig teutánad. Véled új élet hajnala támad. Szálljon szívemből hálaadó ének! Irgalmasságod áldom, amíg élek. Mert nem nézhetted örök vesztem: Szent Fiad értem halt a kereszten.