EZ AZ ÉN MŰVEM Facebook oldal.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bemutatjuk Önnek SlidePlayer.hu oldalt
Advertisements

A prezentáció művészete
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Vizuális képességek fejlődése
Facebook az osztályban Cseh Gabriella Budapest 2013 Szeptember 27.
Keresőoptimalizálás Fizetett hirdetések a keresőkön Fizetett hirdetések tartalmi oldalakon Fizetett helyezések vagy regisztrációk Internetes hirdetések.
SMED.
NIVEA For Men Mobil internet kampány Gábos Anna, NIVEA FOR MEN – a NIVEA férfias oldala…
Microsoft Internet Explorer
3 perc Tanári tevékenység Tanulói tevékenység Munkaforma • Bevezető • A pedagógus felvázolja a tanóra témáját. • Aktív figyelem • Frontális osztálymunka.
Egy történet, amelyről érdemes elgondolkozni!
Gyakorló feladatsor eljárásokra Készítette: Rummel Szabolcs Elérhetősé:
Egy csoport sikeres ember, karrierjük csúcsán, mindegyiküknek jó állása, álom autók és házak tulajdonosai, meglátogatták hajdani egyetemi professzorukat.
Egy ház felépítése 3 és fél hónap alatt a Serbán Bau kft-vel
Lilla útja a sikerig– a Lilla magazin kampánya szeptember 11.
Tájékoztató a települési túraútvonalak létrehozásával kapcsolatos tapasztalatokról Márta Attila.
Emeltszintű Etanácsadó Otthoni internetes ügyintézés Készítette: Horányiné Horváth Viktória Csilla.
Forrás: Infografika Forrás:
Karrierfejlesztés lehetőségei és dilemmái
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Készítette: a Dalai Láma
Borland C/C++ mintapéldák tömbökre
Boogie Mamma Ide rakja a zenekara jelét (úgy nevezett logóját) Készült a Power Point 2005 Készült a Power Point 2005 Fesztiváljelentkezés- varázslóval.
Dolgozat futás közbeni értékadásra Készítette: Rummel Szabolcs Elérhetőség:
Tibeti személyiségteszt
6. Tétel Új üzletét szeretné reklámozni
A Facebook titka Héjj Szilárd Marketingarc
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
A borpiac kibővítése az Internet segítségével Készítette: Fancsali Éva, Sárossy Gábor, Stverteczky András, Szabó István.
Alapszint 2.  Készíts makrót, ami a kijelölt cellákat egybenyitja, a tartalmat vízszintesen és függőlegesen középre igazítja és 12 pontos betűméretűre.
Algoritmus gyakorlati feladatok
Molekulák: Ancsa,Aliz,Krisztina.Kálmán,Lóri
Összefoglalás eljárásokra Készítette: Rummel Szabolcs Elérhetősé:
Program kamat Készítette: Rummel Szabolcs Elérhetőség:
Összefoglalás eljárásokra Készítette: Rummel Szabolcs Elérhetősé:
E – kereskedelem - e? jótékony online árusítás Cseh Henriett
Az internet.
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
Karácsony 2014 Judit Balint’s Handicrafts. Karácsonyra készülve Már küszöbön van az idei karácsonyi szezon. Közeledik az a hónap, mely állíthatom sok.
Az internetes keresési módszerek
A Facebook marketing trendjei
Csak olvasd el… Angol szöveg, magyar fordítással.
A nevelő munka hatékonyságának mérése
Gondolatok a szexről.
Ez az én művem! Készítette: Govor Emőke Felkészítő tanár neve: Hegyesi Judit Iskola neve: Érmihályfalvi 1. számú Mezőgazdasási Főgimnázium Colegiul Agricol.
 Az elmúlt években ki kristályosodtak azok az alapelvek, amelyek meghatározóak a CIB Bank működése során, és továbbra is változatlanok:  Fenntartható.
A KÖZBESZERZÉSEKET TÁMOGATÓ OBJEKTÍV INFORMATIKAI RENDSZER 1.
KÉSZÍTETTE: KOVÁCSICS KRISZTIÁN
Számítógépes programok használata
KSG MONOGRAM KFT ÉVA HÍMZŐHÁZ ALAPÍTVA: 2000 KISBÉR Kossuth Lajos u 9. Telefon, Fax:
NoSalty.hu a közösségi márka Marketing cél: Facebook aktivitással a NoSalty.hu márka felépítése és honlap látogatottságának növelése. Kommunikációs cél:
A magyarországi vállalatok rendezvényszervezési szokásai - üzleti körben végzett online piackutatás fő eredményei - Készítette: Nagy Péter Támogatóink.
3+1 lábú: kreatív + konzervatív ötletek ATL + BTL megjelenés Duális kampány 1,5 M Ft-os keret Budget A célcsoport szórakozási felületei Jelenlegi autójuk.
Biyovis a mi üzletünk.
A diákigazolvány igénylés menete
SZÖVEGSZERKESZTÉS I. 5. osztály.
Készítette: Szabó Gizella Az álmok nyomában című cikkhez
A PERSZONALIZÁLT KREATÍV KÉRDÉSKÖRE...
ADESPRESSO – A KEDVENCED LESZ
Digitális világ Online márkaépítés Kereskedelmi márkák és Nem kereskedelmi márkák Az óra célja: megérteni, hogyan segítik a honlapok a márkák ismertségét.
Prezi Lőrincz Mercedes Iftenie Márta „Szász Adalbert” Sport Líceum
MIT ígér neked a Kampányépítő Mesterkurzus?
Szeretet szolgálat Joli néninél
A(z) xy szervezet (a társadalmi vállalkozást bemutató ppt)
Miért érdemes a Műegyetemet választani?
„Megbízható segítség a vállalkozóknak”
Egészséges élet – egy életen át II.
Mit változtass meg a Facebook marketingedben?
Hogyan előzz be kisvállalkozóként
A humor fiatalon tart….
Előadás másolata:

EZ AZ ÉN MŰVEM Facebook oldal

Menü A logó GYIK Általánosan az oldalról A poszt, amire a legbüszkébb vagyok Bibliográfia Elérések Legtöbb embert elért posztom Kedvenc kreatív ötletem Ötletek a fejlődésre Vége Kik követnek? A név

A logó/profilkép Kifejező Nem túl bonyolult Figyelemfelkeltő Vissza a menübe Kifejező Nem túl bonyolult Figyelemfelkeltő Esztétikus Egyéni

Általánosan az oldalról Vissza a menübe Vissza a menübe Az oldal története: 10 éves korom körül jött az ötlet, hogy készítsek egy kézügyes facebook oldalt. Azóta az oldal egészen kinőtte magát, nem is hittem volna, hogy ilyen sikeres lesz. Nap mint nap több 10 új követőt tudhat a HKÖ magáénak.

Elérések Tovább… Az oldal egyre jobb és jobb eredményekkel büszkélkedhet. Ez a gyakori posztolásnak, és a posztok minőségének köszönhető Reklámozást pénzért sosem használok. Oldalamat több, mint 7 ezren kedvelik. (Adatok ekkor: 2017.02.12.)

Változások, míg ezt a diát készítettem: +22 +13 …és ez egyre, és egyre csak növekszik…  Vissza a menübe (adatok ekkor: 2017.02.13.)

Legtöbb embert elért posztom Vissza a menübe

A poszt, amire a legbüszkébb vagyok Vissza a menübe Saját készítésű fénykép, saját ötlet. Első kiírás, melyet több, mint 50-en kedvelnek.

Kedvenc kreatív ötletem A többszínű rózsa elkészítése: „Ezt a rózsát te is könnyedén elkészítheted,csak egy kis színes tinta kell hozzá! Vágd a virág szárát függőlegesen annyi részre,ahány színűre szeretnéd a virágot!A színes tintát külön-külön öntsd poharakba,majd a szárakat helyezd bele! (persze egyet ide,egyet oda)  Pár nap múlva kész a csodás virág!” Vissza a menübe

Gyakran ismételt kérdések Vissza a menübe Sokszor történik, hogy üzenetben kérik segítségemet Válaszadásom gyors, és 100%-os Kérdéseiket általában az oldalamra kiírt posztokkal kapcsolatban teszik fel Alapanyagok, kinek ajánlom, mennyi az elkészítési idő, stb…

Ötletek a fejlődésre Vissza a menübe Kreatív webáruház: ötletekhez alapanyag, vagy akiknek nincs idejük elkészíteni, a kész termék árusítása Művészellátó bolt: DIY csomagok, dekorációk

Kik követnek? Követőim minden korosztályban vannak Idős nők Vissza a menübe Követőim minden korosztályban vannak Idős nők Középkorú nők Fiatalabb nők Legkevesebben a férfiak vannak

A név Havi Kézügyes Ötletek Vissza a menübe Minden hónaphoz aktuális posztok. Ha valaki nem tudja kitalálni, hogyan töltse el kreatívan szabadidejét, mi segítünk! A posztokban csak olyan ötletek vannak, melyeket magunk is elkészíthetünk egy kis kreativitással.

Bibliográfia Internet https://www.facebook.com/HaviKezugyesOtletek/ Vissza a menübe Internet https://www.facebook.com/HaviKezugyesOtletek/ https://hu.pinterest.com/ https://www.google.hu Mark Johnson /ArtPics On FB/

Vissza a menübe Köszönöm a figyelmet! VÉGE Készítette, és az oldal szerkesztője: Simonyai Lujza