Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Miért érdemes a Műegyetemet választani?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Miért érdemes a Műegyetemet választani?"— Előadás másolata:

1 Miért érdemes a Műegyetemet választani?
Készítette: Asztalos Dorina

2 Miért választottam én a BME-t?
Mert nagymúltú, neves egyetem A Műegyetem, illetve annak elődjei már a megalakulása óta Magyarország vezető egyetemei közé tartoznak. Mert minden karon színvonalas az oktatás. Kiemelkedő a nyelvoktatás. Nekem szimpatikus volt a tankörökre bontás, hogy segítik a diákok beilleszkedését az első két félévben, nekem ez nagyon segít.

3 Ezeken kívül még: Mert értékes, munkahelyek által keresett diplomát ad, ahogy azt Dr. Vajta László, a BME egyetemi docense is írta: „(…) a mérnöki pálya választása, a műegyetemi diploma gyors elhelyezkedést biztosít, jobbnál jobb állásokra lehet számítani, tehát olyan befektetés, amelyet a megváltozott finanszírozás mellett is érdemes mérlegelni és vállalni.”, hiszen egy Műegyetemet elvégzett mérnökinformatikus „kedvére válogathat a hazai kis-, közép- és nagyvállalatok, valamint a multinacionális cégek ajánlatai közül versenyképes – az átlagbért meghaladó – fizetéssel és érdekes szakmai kihívásokkal kecsegtető feladatokkal.”

4 Azonban csak olyanoknak ajánlom ennek a karnak a bejelölését, akik elhivatottak és készek az idejüket tanulásra fordítani. Tessék-lássék tanulási móddal aligha elvégezhető ez a kar, illetve szak. Ha úgy érzed, hogy benned megvan a kellő eltökéltség és szorgalom, a Te helyed biztosan a BME-n van! Köszönöm a figyelmet! 


Letölteni ppt "Miért érdemes a Műegyetemet választani?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések