a nehéz napokat rád bízom. Rád bízom, rád bízom a fényes napokat is.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját
Advertisements

Folyamodjatok az Úrhoz,
Urunk, Jézus Krisztus, várjuk eljöveteled, várjuk a békét, mert annyi békétlenség van kívül a világban és bent a szívünkben! Add meg újra a szeretetet.
Zengje örökké az énekünk, Zengje minden földi lény, Zengje föld és zengje ég, Zengje, hogy „Ő él örökké!”
ITT A KARÁCSONY!.
Jézus enyém, s én az Övé, mert Jézus a szeretet… Alleluja, Krisztus Jézus, amen! Elvezet a friss vizekre, mert Jézus a szeretet… Alleluja, Krisztus Jézus,
MI AZ IMÁDSÁG ? (Pecznyik Pál verse ).
Gitáros énekek.
"HOROSZKÓP". Január 1.- és december 31. között születtél?
Istenünk, sok-sok feszültség,
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Advent alatt ti földön élő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
Ballagók búcsúztató áhítata.
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
„Ha az ÚR nem építi a házat, hiába fáradoznak az építők
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
Jöjj Szentlélek, jöjj közénk, jöjj el fényességünk
Itt van az Úr, énekeljünk örömmel, örömmel, örömmel,
Te vagy az, akibõl élet árad,
Ím, jászlad mellett térdelek, Ó, Jézusom, üdvösségem.
Ujjongjatok az Úrban, igazak, a hívőkhöz illik a dicséret!
Bárányom, Bárányom, Istennek Báránya, könyörülj rajtam, hadd jussak jobb sorsra! Adj nekem nagy hitet, amíg lehet! Formáld kedved szerint a szívemet!
║: Jöjj, Szentlélek, jöjj közénk, jöjj el, fényességünk!
Ébredj ember mély álmodból, Jézus megment rabságodból,
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Szeretettel köszöntjük a Mezőföldi Református Egyházmegye Ászáf táborának résztvevőit ! Mór, június 25.
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz
Folyamodjatok az Úrhoz,
Néked szóljon a dal, Kegyelmes Atyának, A bölcs Teremtőnek, élet adójának, Ki árvát megvédesz kegyelmed kezével, Fáradtat üdítesz életnek vizével. Dicséretek.
Szent bizonyosság: Jézus enyém. Földi utamra sugárzik e fény
Rád bízom….
Még nem is éltem én, Te már úgy szerettél,hogy esendő emberként eljöttél. Nem vártad meg azt, Hogy hozzád kiáltsak, De megengedted, hogy Halljam a hangodat.
Rád bízom, Rád bízom, a fényes napokat Rád bízom
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
Jézusunk, adj erőt, hogy ékesen járjunk Illendő ruhában, méltóképpen várjunk Add, hogy kerülgessük a bűnt, sötétséget S ama jobb hazában megláthassunk.
Ó hála az Úrnak, zengjünk neki hát, Mert úgy szeretett, hogy od'adta Fiát! A kínra, halálra küldötte el Őt. Megnyitni a mennyet a bűnös előtt! Dicséretek.
Jöjj, ha éhes vagy.
Hogyha lábam megbotolna, Jézus van velem, És erős kezébe fogja
Advent alatt ti földön él ő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
Kimondom már bátran: az Õ irgalma nélkül Semmit sem sem ér az életem.
JÓ REGGELT !.
Nélküled, Uram gyenge vagyok. Gyenge, mint porszem, ha szél kavarog
Amint vagyok, csak úgy jövök, Nem az erő, de szent erőd, A véred mos le minden bűnt, Isten Báránya, ím jövök! Vihartól tépve, rongyosan, Kétségtől verve.
Tenger takarja lábnyomát, Szelek szárnyán suhan.
Dicsérjétek az Urat! Milyen jó Istenünkrôl énekelni, milyen gyönyörû a szép dicséret.
348. Jézus, mindenem a tiéd, Testem, lelkem, szellemem, Bűnbánóan jövök eléd, Vedd kezedbe a szívem! Jézus, mindenem a tiéd, Vedd kezedbe életem, Nincs.
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz. Egyedül Isten ajándékozhat meg szeretettel, de te is bizonyságát adhatod szeretetednek.
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !. Valami véget ér, kezdődik más talán. Látod, megyünk az élet sivatagán. Gyere, mert lépni muszáj! Refr: Szinte.
vasárnapi istentisztelet. Énekek Olyan békét, mint a folyó Olyan békét, mint a folyó, Olyan békét kaptam Tőled lelkembe. (2X)
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
A házasság = elköteleződés megbocsátásra, hűségre, szeretetre
55.
I-091.
JÓ REGGELT !.
CSAK MÉG 5 PERCET!! Ismerős, ugye? JÓ REGGELT!.
Jertek, boldog énekszóval Adjunk hálát Istennek,
JÓ REGGELT! ISTEN HOZOTT!.
JÓ REGGELT !.
KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!.
Amikor kegyelmed elrabolt Foglyul ejtett Szerelmed szívemig hatolt
JÓ REGGELT! ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐ!.
JÓ REGGELT! ISTEN HOZOTT!.
Jertek, boldog énekszóval Adjunk hálát Istennek,
44.
Benned szabad vagyok Téged hívlak Istenem,
348.
Előadás másolata:

a nehéz napokat rád bízom. Rád bízom, rád bízom a fényes napokat is. Sorsom legyen a te kezedben, Biztos helye van a féltő szívedben - ezért hát: Rád bízom, rád bízom, a nehéz napokat rád bízom.

ha volna mitől is, nem félek. Nem félek, nem félek, ha volna mitől is, nem félek. Nem félek, nem félek, de kérem az erődet. Támaszt keresek az erődben, Vigaszt a szomorú, nehéz időkben - ha lesznek. Nem félek, nem félek, ha volna mitől is, nem félek.

a holnap felől is reménység. Reménység, reménység, a holnap felől is reménység. Reménység, reménység, megtart, ha jön a kétség. Fény lesz ott, ahol ma sötétség, Élet ott, ahol ma reménytelenség - ezért hát Reménység, reménység, a holnap felől is reménység.

Milyen jó Istenünkről énekelni, Dicsérjétek az URat! Milyen jó Istenünkről énekelni, milyen gyönyörű a szép dicséret! Meggyógyítja a megtört szívűeket, és bekötözi sebeiket. Megszabja a csillagok számát, nevet ad mindegyiknek. Nagy a mi Urunk és igen erős, bölcsessége határtalan. Támogatja az ÚR az alázatosokat, de porig alázza a bűnösöket. Zengjetek hálaéneket az ÚRnak, énekeljetek hárfakísérettel Istenünknek! Ő az, aki beborítja felhőkkel az eget, esőt bocsát a földre, füvet sarjaszt a hegyeken. Nem a lovak erejében leli kedvét, nem a férfi izmaiban gyönyörködik. Az istenfélőkben gyönyörködik az ÚR, azokban, akik az ő szeretetében bíznak. 147.zsoltár

Erőt adsz minden helyzetben, Te vagy a kincsem, életem, Te vagy a mindenem. Kereslek, mert oly drága vagy, nincs mivel, pótolhatnálak, Te vagy a mindenem! Jézus, hű Bárány áldom szent neved /2x/

Elvetted bűnöm, szégyenem, köszönöm, hogy újjá lettem, Te vagy a mindenem. Felemelsz, hogyha elbukom, Szentlelked betölt, jól tudom. Te vagy a mindenem! Jézus, hű Bárány áldom szent neved /2x/

BARÁTSÁG SZERELEM SZÜLŐKKEL VALÓ KAPCSOLAT TESTVÉREKKEL VALÓ KAPCSOLAT OSZTÁLYTÁRSI VISZONY CSAPATTÁRSI ÖSSZETARTÁS

Viseljétek el egymást, és bocsássatok meg egymásnak, ha valakinek panasza volna valaki ellen: ahogyan az Úr is megbocsátott nektek, úgy tegyetek ti is. Kol 3,13