Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jertek, boldog énekszóval Adjunk hálát Istennek,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jertek, boldog énekszóval Adjunk hálát Istennek,"— Előadás másolata:

1

2 Jertek, boldog énekszóval Adjunk hálát Istennek,
Mert ő lát el minden jóval, Amíg napjaink telnek. Ma is ő volt mivelünk, Ma is óvta életünk, És hogy szégyen, kár ne érjen, Keze őrzött száz veszélyben.

3 Őrizz meg minket, óvd meg népedet! Légy velünk az úton Úristen! Forrásvíz, kenyér, az ínség nem ér! Légy minékünk áldás és élet!

4 Őrizz meg minket, óvd meg népedet! Légy velünk minden szenvedésben! Tekinteteddel, meleg fényeddel, Légy közel az ólomidőkben!

5 Őrizz meg minket, óvd meg népedet! Légy áldásaiddal mivélünk! Te Szentlelkeddel, élő igéddel, Légy jelzőtűz az úton nékünk.

6 Őrizz meg minket, óvd meg népedet! Légy velünk a gonosszal harcban! Akarat s erő - légy békeszerző, Jöjj el szabadításod hozva!

7 Hangosan kiáltok Istenhez,
Istenhez kiáltok, hogy figyeljen rám. Nyomorúságom idején az Úrhoz folyamodom, kezem éjjel is kitárom feléje lankadatlanul, de lelkem nem tud megvigasztalódni. Istenre gondolok, és csak sóhajtozom, róla elmélkedem, és elcsügged a lelkem. (Szela.) Szemeimet nyitva tartod, szótlanul hánykolódom. Gondolkozom a régi napokon, a hajdani esztendőkön. Eszembe jutnak énekeim éjjelente, szívemben elmélkedem, és ezt kutatja lelkem: Vajon végleg eltaszít az Úr, és nem tart tovább jóakarata? Végképp elfogyott szeretete, érvénytelen lett ígérete nemzedékről nemzedékre? Elfelejtette kegyelmét az Isten, vagy elnyomta irgalmát a harag?- Zsolt 77,2-10

8 Velem vándorol utamon Jézus, Gond és félelem el nem ér.
Elvisz, elsegít engem a célhoz, Ő, a győzelmes, hű vezér, Ő, a győzelmes, hű vezér. Ott az oltalom hű szívén. Ha a szép napot fellegek rejtik, ő az éltető, tiszta fény, ő az éltető, tiszta fény.

9 Velem vándorol utamon Jézus, Bár az út néha oly sötét,
Soha nincs okom félni a bajtól, Amíg irgalmas karja véd, Amíg irgalmas karja véd. Velem vándorol utamon Jézus, Ez a vigaszom, baj ha jő. Bármi súlyosak rajtam a terhek, Segít hordani, ott van ő, Segít hordani, ott van ő.

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19 Nem maradok el tőled, nem hagylak el.
Józsué 1,5

20 a holnap felől is reménység.
Reménység, reménység, a holnap felől is reménység. Reménység, reménység, megtart, ha jön a kétség. Fény lesz ott, ahol ma sötétség, Élet ott, ahol ma reménytelenség - ezért hát Reménység, reménység, a holnap felől is reménység.

21 Nem maradok el tőled, nem hagylak el.
Józsué 1,5


Letölteni ppt "Jertek, boldog énekszóval Adjunk hálát Istennek,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések