Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jertek, boldog énekszóval Adjunk hálát Istennek,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jertek, boldog énekszóval Adjunk hálát Istennek,"— Előadás másolata:

1

2 Jertek, boldog énekszóval Adjunk hálát Istennek,
Mert ő lát el minden jóval, Amíg napjaink telnek. Ma is ő volt mivelünk, Ma is óvta életünk, És hogy szégyen, kár ne érjen, Keze őrzött száz veszélyben.

3 Szeretlek, URam, erősségem
Szeretlek, URam, erősségem! Az ÚR az én kőszálam, váram és megmentőm, Istenem, kősziklám, nála keresek oltalmat, pajzsom, hatalmas szabadítóm, fellegváram! … Vigyáztam az ÚR útjára, és nem hagytam el hűtlenül az Istent. Minden törvényére ügyeltem, és rendelkezéseitől nem tértem el. Feddhetetlen voltam előtte, és őrizkedtem a bűntől. Igazságom szerint jutalmazott meg az ÚR, kezem tisztasága szerint, amit jól lát. A hűségeshez hűséges vagy, a feddhetetlen emberhez feddhetetlen. … Mert te gyújtasz nekem mécsest, URam, fénysugarat ad nekem Istenem a sötétségben. Veled a rablóknak is nekirontok, ha Isten segít, a falon is átugrom. – 18.zsoltár

4 a nehéz napokat rád bízom. Rád bízom, rád bízom a fényes napokat is.
Sorsom legyen a te kezedben, Biztos helye van a féltő szívedben - ezért hát: Rád bízom, rád bízom, a nehéz napokat rád bízom.

5 ha volna mitől is, nem félek.
Nem félek, nem félek, ha volna mitől is, nem félek. Nem félek, nem félek, de kérem az erődet. Támaszt keresek az erődben, Vigaszt a szomorú, nehéz időkben - ha lesznek. Nem félek, nem félek, ha volna mitől is, nem félek.

6 a holnap felől is reménység.
Reménység, reménység, a holnap felől is reménység. Reménység, reménység, megtart, ha jön a kétség. Fény lesz ott, ahol ma sötétség, Élet ott, ahol ma reménytelenség - ezért hát Reménység, reménység, a holnap felől is reménység.

7

8 TŰZPRÓBA

9

10

11

12

13

14

15

16 „A megbízható ember bőven kap áldást…”

17 Velem vándorol utamon Jézus, Gond és félelem el nem ér.
Elvisz, elsegít engem a célhoz, Ő, a győzelmes, hű vezér, Ő, a győzelmes, hű vezér. Ott az oltalom hű szívén. Ha a szép napot fellegek rejtik, ő az éltető, tiszta fény, ő az éltető, tiszta fény.

18 Velem vándorol utamon Jézus, Bár az út néha oly sötét,
Soha nincs okom félni a bajtól, Amíg irgalmas karja véd, Amíg irgalmas karja véd. Velem vándorol utamon Jézus, Ez a vigaszom, baj ha jő. Bármi súlyosak rajtam a terhek, Segít hordani, ott van ő, Segít hordani, ott van ő.

19 „A megbízható ember bőven kap áldást…”


Letölteni ppt "Jertek, boldog énekszóval Adjunk hálát Istennek,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések