KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A kollégiummal kapcsolatos költségek fizetése a kar.nyme.hu weboldalon by UF roli.
Advertisements

Lépj be az AlertPay oldaladra:
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
Sikerprogramos oldalon a megfélő csomag kiválasztása után katt a fizetési gombra. Ellenőrizd le, hogy valóban ezt a csomagot választottad Mielőtt a Payza.
S 1SCM© Siemens AG All rights reserved Útmutató a click4suppliers easy használatához Szállítói regisztráció.
BIG FISH PAYMENTGATEWAY PAYPAL SEGÉDLET. Confidential and Proprietary 1. ÜZLETI FELHASZNÁLÓI FIÓK (BUSINESS ACCOUNT) NYITÁSA 2.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Gayár Csilla, pénzügyi menedzser VÁTI Kht. Pécsi Területi Iroda DDOP Utólagos akadálymentesítés (Egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz)
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
AlertPay Internetes Számlanyitás, Személyazonosítás Ezt a linket bemásolva jutsz el az AlertPay oldalra:
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról november
Alert Pay számlán keresztül bankkártyás befizetés a 7DW regisztrációkor ! Írd be a linkkeresőbe a következő linket
Elektronikus ügyintézés
Neptun.Net Pénzügyi rendszer A gyűjtőszámla
COMMERCEGATE Az új fizetési mód rövid bemutatója.
Használata Készítette: Medve Tamás.
CREDEURO & ICP Zabó László. CREDEURO Standard n Az Európai Fizetési Tanács (EPC) által kibocsátott „üzleti szabvány” a kisösszegű, határon.
Készítette: Kőrösi Péter. Lépj be a Unaico irodádba, majd kattints a tagsági csomagodra. Készítette: Kőrösi Péter.
Pénz kivétele AlertPay-ről bankszámlára Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat ( .
Navigációs segédlet: Elite Alliance Club MINDENKI 1 SZÁMÍTÓGÉPRŐL CSAK 1 SZÁMLÁT NYITHAT KI! SOKKAL BIZTONSÁGOSSABB HA A CSALÁDNAK EGYBEN FEKTETED BE!PROBLÉMA.
Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)
Tartalomjegyzék: AlertPay az Online bank.
AlertPay Internetes Számlához Bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP. -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
Microsoft Dreamspark.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a kar.mek.nyme.hu-n by UF jbebesi,
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
AlertPay Internetes Számlanyitás, Bankszámla hozzárendelése E linkre kattintva jutsz az AlertPay oldalra:
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
Az AlertPay számládhoz a bankkártyád hozzárendelése Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
Az adatatok megadását követően kattints a LOG IN-ra
Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
7DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft) befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a jutalék,
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
7DayWealth regisztr á ci ó s seg é dlet Havi 10 $ (2000Ft) befektet é ssel A 3. h ó napt ó l csengő $ hizlalj á k a p é nzt á rc á d ! 8000Ft befektet.
Elektronikus kérvénykezelő rendszer
ALERT PAY SZEMÉLYAZONOSÍTÁS Ezzel igazolod, hogy létező személy vagy,és,hogy ezzel a számlával te rendelkezel.
Elektronikus banki ügyintézés Készítette: Hollósy Szabolcs eTanácsadó Ma a pénzintézetek elektronikusan vezetik az ügyfelek bankszámláit. Ez lehetővé tette.
Loyal Bank kártya aktiválása
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
A Hírlevélben írt kérésnek megfelelően így tudod beírni a weboldaladon az AlertPay számládat azonosító címet,ahhoz hogy MLM jutalékod megkaphasd.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Fizetési mód változtatása Amennyiben szeretnél másik fizetési módot választani (pl. bankkártyáról AlertPay-re), vagy megváltoztatni a helyet (pl. másik.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
Fizetési művelet, fizetési számla, pénzforgalmi számla, fizető fél
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Kattints az AlertPay számlanyitás oldalon a regisztrációs linkre!
Készítette: Derecskei Nikolett
- Regisztrációs útmutató - Participant Portal (URF)
Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!
HALLGATÓI KÖLTSÉGTÉRÍTÉS RENDEZÉSE Készítette: Szalóki Tiborné tanársegéd BME GTK Műszaki Pedagógia Tanszék szeptember 26. SEGÉDLET.
HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!
Általános tudnivalók az Epayments-ről
Iskolai nevezési és monitoring rendszer
A NORMATÍVA BEFIZETÉSE
Útmutató a click4suppliers easy használatához
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
Elektronikus ügyintézés
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
CONNECTRA rendszer bevezetése
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Szegedi Tudományegyetem
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Előadás másolata:

KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST

KONFERENCIA – 2016 Kifizetési kérelem Kifizetés BUDAPEST Kairos Money / Salary Kairos Cabinet Minden hó 25-ig elindítható egy utalás az AGC irányába. Az adott hó 25-e és a következő hó 1-je között ezen kérvények feldolgozásra / ellenőrzésre kerülnek. Ellenőrzés / feldolgozás - 1- ig. Banki átutalás a cégek között. ( Nem azonnali folyamat, valamennyi időre van szükség az átutaláshoz ) Kairos átutalja a kivánt összeget az AGC rendszerbe a következő hó 1-je és 5-e között Az AGC -ne belül átutalások lehetségeseg, de csak VERIFIKÁLT számlák között Mobil szám alapú verifikáció Kifizetési kérelem Csak ellenőrzőtt/VERIFIKÁLT számlák Kifizetés Saját bankszámla KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST

Hogyan utalj ki pénzt a bankszámládra? KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST

Miután bementél az oldalra, ki kell töltened a regisztrációs adatlapot, el kell fogadnod a szabályokat! KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST

Az e-mail cím az legyen, amivel a Kairos irodába is regisztráltál! KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST

Írd be a jelszót kétszer egymás után, pipáld ki a kis négyzetet, majd nyomd meg a SIGN UP gombot! KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST

Ha már regisztráltál, akkor be tudsz jelentkezni az e-mail és a jelszó megadásával KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST

Bejelentkezés után a profil oldalad fog megjelenni Bejelentkezés után a profil oldalad fog megjelenni. Menj a SETTINGS menü Personal details menüpontjára! KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST

Add meg a szükséges adatokat, majd nyomd meg a SAVE gombot! KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST Add meg a szükséges adatokat, majd nyomd meg a SAVE gombot!

Erősítsd meg a telefonszámodat! Kapsz egy 6 szám-jegyű kódot SMS-ben KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST Ezt kell beírnod a megfelelő mezőbe

Válaszd ki a „Payments and transfers” menüpontot! KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST

Válaszd ki a „To bank account” ikont! KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST

Ki tudod tölteni és elmenteni a banki adataidat BIC IBAN Név KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST Megjegyz. Összeg

El tudod menteni az utalási igénylés adatait is KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST

Adhatsz bármilyen nevet, és a következő utalásoknál már csak ki kell választanod a megfelelőt. KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST

Minden mentést egy SMS-ben megkapott kóddal tudsz megerősíteni. Ez arra a telefonszámra fog kimenni, amit a profilodnál megadtál. KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST

Mentés után ki tudod majd választani az általad elmentett utalási információk közül a neked megfelelőt. KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST

Ha megnyomod a Transfer gombot, akkor elindítod az átutalást. Az utalás költsége 1%, minimum 1 EURO KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST