Az italfogyasztás új trendjei Voleszák Zoltán szakíró Schnitta-díjas éttermi mester
A piaci hatások érvényesülnek KERESLET – ÁR - KÍNÁLAT
Italfogyasztási szokások
Miért fogyasztunk italokat? Szomjoltás Üdítő-frissítő hatás
Miért fogyasztunk italokat? Étvágygerjesztés Emésztés megkönnyítése
Miért fogyasztunk italokat? Melegítő hatás Szórakozás
Miért fogyasztunk italokat? Hagyományok, szokások Presztízs
Miért fogyasztunk italokat? Divat
Milyen italokat fogyasztunk?
Az italok kiválasztása
Igényes, tudatos fogyasztók megjelenése – erre fel kell készülni Trend Igényes, tudatos fogyasztók megjelenése – erre fel kell készülni
Szervezett italkóstolók tartása Trend Szervezett italkóstolók tartása
Új vagy kevésbé ismert italféleségek megjelenése Trend Új vagy kevésbé ismert italféleségek megjelenése
Új vagy kevésbé ismert italféleségek megjelenése Trend Új vagy kevésbé ismert italféleségek megjelenése
Az alapitalok ízválasztékának bővülése Trend Az alapitalok ízválasztékának bővülése
A palackozott kevert italok választékának bővülése Trend A palackozott kevert italok választékának bővülése
A minőségi italok választékának bővülése Trend A minőségi italok választékának bővülése
Valamennyi italcsoportban bővült a választék Trend Valamennyi italcsoportban bővült a választék
Kézműves és helyi termékek megjelenése Trend Kézműves és helyi termékek megjelenése
Minőségi eszközök megjelenése, amelyek fogyasztásra ösztönözhetnek Trend Minőségi eszközök megjelenése, amelyek fogyasztásra ösztönözhetnek
Minőségi eszközök megjelenése, amelyek fogyasztásra ösztönözhetnek Trend Minőségi eszközök megjelenése, amelyek fogyasztásra ösztönözhetnek
Látványelemek megjelenése Trend Látványelemek megjelenése
Gyümölcsös jellegű fehér- és rozéborok, könnyebb vörösborok Trend Gyümölcsös jellegű fehér- és rozéborok, könnyebb vörösborok
Kevésbé kedveltek a túlzottan barrique-olt borok Trend Kevésbé kedveltek a túlzottan barrique-olt borok
Trend Chardonnay, sauvignon blanc, cabernet sauvignon helyett pinot blanc, pinot noir
A szénsavas borok egyre népszerűbbek Trend A szénsavas borok egyre népszerűbbek
Igény a bioitalok iránt Trend Igény a bioitalok iránt
Trend Kávé, tea, kevert italok
A divat kiemelt szerepet kap Trend A divat kiemelt szerepet kap
A divat kiemelt szerepet kap Trend A divat kiemelt szerepet kap
A választék és az igények további bővülése Mi várható? A választék és az igények további bővülése
Az üzlet italválasztékának összeállítása A piac szegmentálásával
Az italfogyasztás új trendjei Köszönöm megtisztelő figyelmüket! Voleszák Zoltán szakíró Schnitta-díjas éttermi mester