Iskolai nevezési és monitoring rendszer

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
Advertisements

S 1SCM© Siemens AG All rights reserved Útmutató a click4suppliers easy használatához Szállítói regisztráció.
Kérem válassza ki azt a pozíciót, ami Önt érdekli, ha a pozíció nevére kattint megjelenik a leírása (munkakör célja, munkaköri követelmények, konkrét feladatok).
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Óraregisztrálási modul
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
MiniCRM kapcsolat bemutató
BPS Web 2.0 Felhasználói kézikönyv. A szerkesztő főoldala A bejelentkezett felhasználóA szerkesztő főmenürendszere Stílusformázások Nyelv- és nézetváltás.
Készítette: Végh Nóra Nemzetközi referens, az EPSA 2013 hazai projektkoordinátora Nemzeti Közszolgálati Egyetem.
E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról november
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
COMMERCEGATE Az új fizetési mód rövid bemutatója.
merlin portál Elektronikus napló
…a változások csak akkor következnek be, amikor valami olyat teszünk, ami abszolút nem illik bele az általunk megszokott világba.” (Coelho)
Használata Készítette: Medve Tamás.
1 Számlázz.könnyen.hu Unas webshop kapcsolat bemutató November 4.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
Cég RegisztrálásaCég Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4. Lépés | Céges Felhasználó Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4.
A gondviselői modul az enaplóban
EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Hálózatkezelés, Internet 8. óra Előadó: Jánosik Tamás.
Regisztráció Katt a meghívólevélben lévő linkre!
Support.ebsco.com Saját EBSCOhost oktatóprogram Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Oktatói webes vizsgakezelés
ELTE WIFI Beállítási útmutató MS Windows XP-hez
XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
Web-alapú humán lekérdező rendszer
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Köszöntöm az EGOL on-line felületének felhasználói útmutatójában! Regisztráció Köszöntöm az EGOL on-line felületének felhasználói útmutatójában!
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Rövid ismertető mikrofonnal történő
Fórum használata A fórum főoldala alapállapotban.
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
Készítette: Derecskei Nikolett
Telepítés és használat ICON100 központhoz Modern Alarm Hungary.
Modern Alarm Hungary.  A szoftver telepítése előtt telepítse a hardware kulcs drivert (ne csatlakoztassa a hardware kulcsot amíg nem telepítette a drivert)
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF 2015.
Excel alapok Templom Téri Német Nemzetiségi Általános iskola Pilisvörösvár 2015 A leggyakoribb Excel műveletek, ill. típusfeladatok Készítette: Kárpát.
ELEKTRONIKUS ADATFELDOLGOZÁS, ADMINISZTRÁCIÓ Az MLSZ ügyviteli rendszerének bemutatása, a regisztráció folyamata.
Ha még nem regisztrált korábban oldalunkon, kérjük válassza a regisztráció gombot.
Web alapú humán lekérdező rendszer
Iskolai nevezési és monitoring rendszer
Lekérdezések Adott tulajdonságú adatok listázásának módja a lekérdezés. A lekérdezések segítségével az adatbázisból megjeleníthetjük, módosíthatjuk, törölhetjük.
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
MTA Hungary Naptár alapú Orvoskereső Program
Útmutató a click4suppliers easy használatához
SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ E-napló használatához
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
Dietetikai szolgáltatás regisztrációs lépései
Útmutató Az alapadatok feltöltéséhez
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
1. Írja be a böngészője címsorába:
Beszállítói PO levelezés oktatás Jabil P2P bevezetés
Szegedi Tudományegyetem
Előadás másolata:

Iskolai nevezési és monitoring rendszer Diákolimpia® nevezési rendszer bemutatása

Projekt megvalósítás Az MDSZ által megvalósított „Tehetséggondozás sport által” (EFOP-3.2.10-16-2016-0001) elnevezésű kiemelt projekt célul tűzte ki a gyermekek tehetséggondozását a sport terén és a sport által, a rendszeres fizikai aktivitást végző gyermekek számának növelését, a társadalmi és szociális különbségek csökkentését és ezáltal a társadalmi befogadás erősítését. A projekt keretében valósul meg az Iskolai sport monitoring és nevezési rendszer kialakítása és bevezetése.

Célok Támogatói, döntéshozói elvárások A jelenkor elvárásainak megfelelő felület kialakítása Papír alapú adminisztráció csökkentése Belső igény alapján

Kezdőlépesek és a folyamat összefoglalása Belépés és regisztráció Belépést követő kezdőlépések Tanulók felvétele Tanuló nevezése sportversenyre „Nevezéseim” és a naptár

Bejelentkezés és regisztráció A Magyar Diáksport Szövetség informatikai rendszerét az sso.mdsz.hu oldalon közvetlenül vagy a korábban megszokott www.mdsz.hu, illetve www.diakolimpia.hu oldalról közvetve tudja elérni. Az oldalt megnyitva csempék segítik a megfelelő tájékozódást. Itt találja a NETFIT® és Diákolimpia® publikus felületeket is, amelyeken előzetes regisztráció nélkül tud informálódni. A középső, „Bejelentkezés” csempére kattintva megjelenik a felhasználónév és jelszó megadására szolgáló felület. Kérjük, írja be a belépési adatait, majd kattintson a Belépés gombra. Amennyiben elfelejtette a jelszavát, felhasználónevének megadását követően kattintson az „Elfelejtett jelszó” gombra. A rendszer a korábban megadott email címére megküldi a belépéshez szükséges új jelszót. Sikeres belépést követően a regisztrációjának megfelelő modulok csempéi válnak aktívvá. Kattintson az aktív csempék valamelyikére, ezzel belépett a rendszerbe.

Regisztráció a Diákolimpia® rendszerbe A kezdőoldalon található csempék segítségével válassza ki, melyik modulhoz szeretne hozzáférést kérni, melyikbe szeretne regisztrálni! A csempére kattintva a kiválasztott modul regisztrációs adatlapja jelenik meg. Amennyiben Ön már korábban regisztrált a NETFIT® informatikai rendszerbe, kérem, jelentkezzen be az ott használt adatokkal, majd kattintson a Diákolimpia® Regisztráció csempére. A felhasználóneve és jelszava újbóli megadását, illetve az adatkezelési szabályozás elfogadását követően kattintson a „Belépés” gombra. Ezzel belépett a Diákolimpia® nevezési rendszerébe. A következő belépést követően a kezdőoldalon a Diákolimpia® csempe is aktívan fog megjelenni Önnek.  

Regisztráció a Diákolimpia® rendszerbe Amennyiben Ön nem regisztrált még a NETFIT® rendszerbe – és nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval egyik rendszerünkben sem –, kérjük, kattintson a Diákolimpia Regisztráció csempére a kezdőoldalon. A rendszer kérni fogja az Ön 11 jegyű pedagógusazonosítóját. Kérjük, adja meg majd kattintson a „Tovább” gombra. A rendszer ellenőrzi, hogy valóban nem regisztrált még a NETFIT® modulba. Amennyiben mégis, tehát a pedagógusazonosító már szerepel a rendszerünkben, akkor a NETFIT® rendszerben használt felhasználónévvel és jelszóval kell belépnie a korábban leírtak szerint. Ha valóban nem regisztrált felhasználónk, úgy a regisztrációs adatlap jelenik meg Önnek. Kérjük, töltse ki és fogadja el az Adatkezelési nyilatkozatot. Ezt követően a rendszer a megadott e-mail-címre megküldi Önnek a belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót, egy aktiváló link kíséretében. Aktiválja a felhasználói fiókját a levélben leírtak szerint, majd lépjen be a kezdőoldalon az immár aktívvá vált Diákolimpia® csempén!  

2. Belépést követő kezdőlépések Belépést követően a jobb felső sarokban találja a felhasználói fiókjához tartozó funkciókat, mint a „Jelszó módosítása”, „Adataim”, „Új szervezet kapcsolat” és így tovább. Ezután meg kell adnia, hogy pedagógus szerepkörben szeretné használni a rendszert, továbbá iskolához kell rendelnie a regisztrációját. Kattintson az „Új szervezet kapcsolat” almenüpontra. Egy felugró ablak jelenik meg Önnek. Kérjük, kezdje el gépelni az iskolájának a nevét, majd a rendszer által felkínált lehetőségek közül kattintson a megfelelőre. Ezzel kiválasztotta, mely iskola diákjait szeretné kezelni. Ezután gépelje be a feladatellátási helyhez tartozó ún. kapcsolati kódot! A tanév első napján minden intézményvezető megkapta a intézményhez tartozó feladatellátási helyek ún. kapcsolati kódját. A kapcsolati kód segítségével hitelesítheti, hogy Ön valóban a kiválasztott iskola pedagógusa. A kapcsolati kód megadása nem kötelező a felugró ablakban, viszont annak hiányában csak a feladatellátási helyen kijelölt adminisztrátor tudja hitelesíteni a regisztrációját. Amíg ez nem történik meg, nem tud nevezéseket rögzíteni a rendszerben. Amennyiben nem ismeri a szükséges kapcsolati kódot, kérjük, keresse az intézmény vezetőjét, vagy a feladatellátási hely adminisztrátorát. A következő mezőben a lenyíló ablak segítségével adja meg szerepkörét, majd az adatok ellenőrzését követően kattintson a „Mentés” gombra!

Diákolimpia® nevezési rendszer pedagógus felület

3. Tanulók felvétele a rendszerbe Amennyiben a feladatellátási hely adminisztrátora hitelesítette a regisztrációját, lehetősége nyílik a tanulók felvételére. A tanulók felvétele kétféleképpen valósulhat meg a Diákolimpia nevezési rendszerben: Közvetlenül a Diákolimpia nevezési rendszerben, egyesével. Kattintson a „Diák nevezése” menüpontra, majd ott a képernyő bal oldalán megjelenő „Nevezhető diákok” táblázat jobb felső sarkában található + jelre. A felugró ablakban töltse ki a tanuló adatait, majd kattintson a „Létrehozás” gombra. A tanuló rögzítése a rendszerben ezzel megtörtént. Tanulók felvitelének másik módja a KRÉTA rendszerból való adatküldés.

3. Tanulók felvétele a rendszerbe

4. Tanulók nevezése a Diákolimpia® rendszerben Belépett felhasználóként kétféle módon nevezheti diákjait a meghirdetett versenyekre: Diákonkénti nevezés. Kattintson a „Diák nevezése” csempére! Ezen a felületen a Korcsoport és Nem megadását követően a rendszer a képernyő bal oldalán automatikusan listázza a szűrésnek megfelelő tanulókat, míg a képernyő jobb oldalán a nevezhető versenyszámok jelennek meg. A diák neve előtti négyzetre kattintva kiválaszthatóvá válik a diák, majd a képernyő jobb oldalán felsorolt versenyszámok közül kell választania egyet (szintén pipálással). Kérjük ellenőrizze az adatok helyességét, majd kattintson a jobb alsó sarokban található „Nevezés” gombra. Ezt követően a rendszer egy felugró ablakban megerősítést kér Öntől. Ha mégsem szeretné elmenteni a nevezést, kattintson a „Mégse” gombra, amennyiben jóvá szeretné hagyni a nevezést, kattintson a „Jóváhagyás” vagy a „Jóváhagyás és karbantartás” gombra, amely után a „Nevezéseim” menüpontra irányítja át a rendszer. Itt ellenőrizheti az eddigi nevezéseit, kísérőt nevezhet meg, továbbá itt éri el a szükséges nevezési lapot is.

4. Tanulók nevezése a Diákolimpia® rendszerben Versenyszámra nevezés. Kattintson a „Versenyszámra nevezés” csempére! Válassza ki a legördülő menüből a megfelelő versenykiírást! A képernyő bal oldalán a meghirdetett versenyszámokat és azok egyéb tulajdonságait listázza a rendszer. Válassza ki a kívánt versenykiírást, majd a rendszer automatikusan felsorolja a nevezhető diákokat a képernyő jobb oldalán. Válassza ki a nevezni kívánt diákokat a nevük előtt található jelölőnégyzettel, majd kattintson a jobb alsó sarokban található „Nevezés” gombra! Ezt követően a rendszer egy felugró ablakban megerősítést kér Öntől. Ha mégsem szeretné elmenteni a nevezést, kattintson a „Mégse” gombra, amennyiben jóvá szeretné hagyni a nevezést, kattintson a „Jóváhagyás” vagy a „Jóváhagyás és karbantartás” gombra, amely után a „Nevezéseim” menüpontra irányítja át a rendszer. Itt ellenőrizheti az eddigi nevezéseit, kísérőt nevezhet meg, továbbá itt éri el a szükséges nevezési lapot is.

4. Tanulók nevezése a Diákolimpia® rendszerben

5. „Nevezéseim” és a naptár A „Nevezéseim” menüpont segítségével tudja áttekinteni, módosítani, illetve törölni a kiválasztott nevezéseit. Továbbá ezen felületen tudja kinyomtatni a szükséges Nevezési lapot. A „Nevezéseim” csempére kattintva a felület felső harmadában Verseny, Korcsoport és Nem alapján tudja szűrni a saját nevezéseit. A képernyő középső harmadában az informatikai rendszer a már korábban elmentett nevezéseit listázza. A kezelni kívánt nevezés sorában tudja megadni a kisérőt, továbbá a sor végén található nyomtató ikonra kattintva elérhetővé válik a rendszerből generálható Nevezési lap. Kérjük, a kísérőt minden esetben adja meg a felületen, továbbá nyomtassa ki a versenynek megfelelő Nevezési lapot. A naptár alapbeállítás szerint azokat a napokat jelöli kiemelten, mely napokon megrendezésre kerülő eseményekre az Ön által nevezett diákok vagy csapatok meghívást kaptak. Kattintson egy kiemelt napra, ezután a felületen megjelennek az adott nap sporteseményének alapadatai: a neve, címe. Továbbá a „Nevezéseim” menüpont is a kiválasztott napi, és már jóváhagyott nevezést szemlélteti.

5. „Nevezéseim” és a Naptár

Ügyfélszolgálat A belépés / regisztráció, illetve a nevezési folyamatokkal kapcsolatos kérdésekre 8-16 óra között, az ingyenesen hívható ügyfélkapcsolaton adnak tájékoztatást kollégáink: 06 - 80 / 402 - 402

Köszönjük a figyelmet!