Flownorm kapszula. A mai kor emberének gyakori betegsége az érszűkület, a visszeresedés és a trombózis. Ez különböző okok (pl. nem megfelelő táplálkozás,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Directions: Answer all the below questions and ask your consultant to provide you with your results! Directions: Answer all the below questions and ask.
Advertisements

Táplálkozási alapfogalmak
Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
Helyes táplálkozás.
Egészséges táplálkozás
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
Zsírsavak Növényi/állati eredetű zsírok/olajok fő alkotórészét képező karbonsavak Szénlánca: hosszabb nyílt láncú el nem ágazó telített.
Az egészséges fogyás útja 1. A túlsúly oka 2. A túlsúly típusai 3
A PECSÉTVIASZ GOMBA GANODERMA LUCIDUM.
Flavon max termékcsalád
Vigyázz a szívedre!.
Az elhízás.
Bevezetés a táplálkozás-egészségtanba
Bioélelmiszerek Készítette: Csalló Rebeka Felkészítő tanár : Kulicsné Takács Erzsébet Bródy Imre Gimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 8400,
One Line One Team One Vision USA, 2008 Egészség Anyagi biztonság.
A magyar lakosság táplálkozásának jellemzői
A magas vérnyomás Készítette: Simofi-Ilyés Beatrix.
Magas vérnyomás A magas vérnyomás népbetegség, jelentős kockázati tényező az érrendszeri-, szív- és vesebetegségek kialakulásában. Már a vérnyomás-emelkedés.
Érelmeszesedés, Szívinfarktus, Sztrók
A helyes táplálkozás.
Omega 3 étrend kiegészítő kapszula
A depresszió megelőzése és kezelése természetes gyógymódokkal
Horváth Krisztián A Vitamin.
Készítette: Farkas Dzsenifer Klaudia és Sarkadi Réka
A-Vitamin Készítette: Pánczél Emiliána, Joó Dóra.
A-vitamin Készítette: Hendrich Klaudia Kira Papp Martina.
Kedvező hatásai: Központi szerepet játszik a csontfejlődésben. Ha a kicsi gyermekek szervezetében alacsony a D-vitamin szintje, nem megfelelően fejlődik.
Szívünk napja - Szív Világnapja SZEPTEMBER 24.
Az egészségtelen táplálkozás és a túlsúly
Koszorú- és agyérbetegségek: tények és megelőzés
Egészséges Táplálkozás
Oktatás kiemelkedő fontossága
Nyugalom! Meditáljunk együtt A szorongás Normális, kóros Súlyos betegségeket kiindulópontja Betegségek is okozhatják Kémiai anyagok.
Gránátalma (Punicaceae). A növényről néhány szót Gyümölcse kemény héja alatt sok sötétpiros beágyazódott édeskés, savanykás húsos mag található. Származási.
Resveratrol "Borban az igazság!"
A húgyuti bántalmak természetes ellenszere
Kaposvár, április 28. FEJLESZTÉSI IRÁNYOK, EREDMÉNYEK HÚSIPARI VONATKOZÁSBAN Dr. Zsarnóczay Gabriella Országos Húsipari Kutatóintézet.
„Foglakozz az egészségeddel, nem lesz gondod a betegségeddel!” Oriflame egészségmegőrző termékek.
Az egészség Készítette: Vida Fruzsina.
Az egészséges életmód és a stressz
Szívünk napja- a Szív Világnapja
Magyarország lakosságának életmódja és egészségi állapota
A táplálkozás és az egészség összefüggései
A vegetáriánus táplálkozás megítélése
„A gyógynövények királya”
Testi - lelki egyensúly
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
Az egészséges táplálkozás szerepe az egészséges életmódban
Klikk a folytatáshoz!. Az elmúlt évek során a cukorbetegség diétájának fogalma átértékelődött. A hangsúlyeltolódás lényege elsősorban az, hogy a II. típusú.
10. rész :Táplálékunk összetevői Fehérjék Klikk a folytatáshoz.
A TÁPLÁLKOZÁS SZEREPE A KORAI FELNŐTTKORI SZÍVBETEGSÉGEK GYERMEK ÉS SERDÜLŐKORI MEGELŐZÉSÉBEN SZAMOSI TAMÁS EGYETEMI MAGÁNTANÁR SEMMELWEIS EGYETEM ÁOK.
A TÁPLÁLKOZÁS ÖSSZEFÜGGÉSE A KRÓNIKUS BETEGSÉGEKKEL TÁMOP B-14/ „Egészséges alapanyagok – egészséges táplálkozás” mintaprojekt a közétkeztetés.
Tápanyagaink.
PUREX Phase-3 Program. PUREX Phase-3 Mottó: „Legyél kívül és belül mindig tiszta, Ez a hosszú, egészséges élet titka!” (Ősi indiai mondás) (Ősi indiai.
Szájápolás felsőfokon a BIYOVIS készítményeivel. Fog és szájüreg állapota Esztétikai szempont Egészségünk tükre Fontos szerepet játszik a gyomor- és bélrendszer.
KERINGÉSI RENDSZER NEM UNOD MEG A CIKLUST, (HA MEGUNOD VÉGED)
1 A test kívül és belül Tibai Eszter: június 06.
10. rész :Táplálékunk összetevői Ásványi anyagok Klikk a folytatáshoz.
10. rész :Táplálékunk összetevői Zsírok Klikk a folytatáshoz.
A HELYES TÁPLÁLKOZÁS MIT, MIKOR, MENNYIT.
7. rész. A magas vérnyomás okairól Klikk a folytatáshoz.
Gyümölcs Munkácsy Mihály Ált. Isk. Pápa 3. Évfolyam 61 tanuló.
A sejtet felépítő anyagok A sejtek anyagcseréje Tápanyagok Anyagcsere
DOWN Alapítvány Vámos Magdolna 2016.
A SZÍV ÉS ÉRRENDSZER „BIYOVIS HÉJBAN”
A TÁPLÁLKOZÁS HATÁSAI SZERVEZETÜNKRE
10. rész :Táplálékunk összetevői
Élelmiszerek Az élelmiszerek fogalma. Az élelmiszerek árujellemzői és forgalmazásuk feltételei.
A hasznos kender Cannabis sativa L..
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

Flownorm kapszula

A mai kor emberének gyakori betegsége az érszűkület, a visszeresedés és a trombózis. Ez különböző okok (pl. nem megfelelő táplálkozás, mozgáshiány) vezethető vissza, de sok esetben öröklött hajlam is közrejátszhat a betegségek kialakulásában.

Ereinket ugyanúgy karban kell tartani, int ahogy a vízvezetékeket. Az erek ”vízköve” a táplálékkal bevitt ásványi anyagokból és zsírokból (elsősorban koleszterinbő) képződik.

Táplálkozásunk során sok olyan anyagot is bejuttatunk szervezetünkbe (telített állati zsírok, transz-zsírok, koleszterin, stb.), melyek a vérünkben feldúsulva, majd az erek falára lerakódva gátolják a vér szabad áramlását. Sok betegség okai lehetnek: érelmeszesedés, érszűkület, magas vérnyomás, trombózis, infarktus, agyvérzés, stb. A világon a legtöbb halálozási ok szív- és érrendszeri eredetű!

Szívünk saját energiatermelő rendszerének hatékonysága korunk előrehaladtával csökken. MI A TEENDŐ? HOGYAN ŐRIZHETJÜK MEG EGÉSZSÉGÜNKET? HOGYAN ÉLHETÜNK TOVÁBB BETEGSÉGEK NÉLKÜL?

Erre kínál megoldást a PUREX Phase-3 Program! A PUREX Phase-3 program 4 termékből áll: CORDIA Q-10 kapszula Lecitin-Kombi lágyzselatin kapszula O-Mega-3 lágyzselatin kapszula Flownorm kapszulaFlownorm kapszula

Flownorm A Flownorm kapszlua neve „Normális Áramlás”-t jelent. Fő hatóanyaga egy speciális szőlőmag kivonat, mely nagy mennyiségben tartalmaz ún. polifenolokat (rezervatrol). Másik hatóanyaga a Gránátalma-kivonat, melyben egy erős antioxidáns hatású vegyület, az ellag-sav található.

Ezeknek a vegyületeknek a hatására az érfalara felrakódott káros anyagok feloldódnak, helyreáll az erek normális áteresztő képessége, csökken a vérnyomás, elmúlik a trombózis veszély. A termékben találhat még L-aszkorbinsav és E-vitamin erősiti ezt a hatást.

Flownorm kapszula „Koncentrált növényi erő!” Új, hatékonyabb összetétel, magasabb hatóanyag szint. Hatóanyagok: Szőlőmag-kivonat (95 % polifenol tartalom) Gránátalma (Punica granatum)-kivonat ( 5 % Ellag-sav tartalom) Egyedi, különleges, hatékony kombináció!

Erős antioxidáns és trombózis ellenes hatás (resveratrol és ellag-sav). Megnövelt „értisztító” hatás. E-vitamin, C-vitamin: Szinergista hatás a fő hatóanyagokkal.

A készítmény hatása tovább javítható, ha hetente legalább kétszer fogyasztunk párolt (és nem sült) tengeri halat, sok zöldség és gyümölcs fogyasztása mellett és rendszeresen sportolunk. „Az étel is lehet gyógyszer!”