Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A SZÍV ÉS ÉRRENDSZER „BIYOVIS HÉJBAN”

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A SZÍV ÉS ÉRRENDSZER „BIYOVIS HÉJBAN”"— Előadás másolata:

1 A SZÍV ÉS ÉRRENDSZER „BIYOVIS HÉJBAN”
Kerepesiné Ilona

2 A TÉNYEK 16 MILLIÓ ember hal meg évente szív és érrendszeri betegségben! 2000 ember hal meg naponta szívinfarktusban! Hétköznapi emberként naponta találkozunk a következő betegségekkel, halálokokkal : koszorúér – verőér - artéria elmeszesedése, szívinfarktus, stroke illetve agyvérzés, tüdő embólia, trombózis stb. A B.I.P. nagyon korán jelzi a rizikófaktorokat! Ha valaki rendszerint „kizsákmányolja” a szervezetét, az először 3 szervrendszerben jelentkezik: szív és érrendszer, emésztő rendszer, idegrendszer! Tapasztalat: a figyelmeztetésben lévő szív és érrendszer törvényszerűen együtt jár a szabálytalan koleszterinszinttel, és a szabálytalan vérnyomással, még akkor is, ha az előttünk ülő már régóta szedi orvosi ellenőrzés mellett a vérnyomás- és a koleszterincsökkentőt! A hagyományos medicina válasza: tünetkezelés= vérnyomás- és koleszterincsökkentés

3 CSAK ADATOK ANATÓMIA NÉLKÜL
A SZÍV szer ver naponta Egy percre sem állhat le Koszorúerek (koszorúszerűen hálózzák be a szívet) látják el energiával A koszorúér-artéria óriási mechanikai igénybevételnek van kitéve: minden egyes szívverésnél összenyomódik= óránként 4000-szer Az artéria elmeszedése a leggyakoribb halálok A hagyományos orvoslás válasza: bypass-műtét után koleszterin csökkentő, vérhígító, vérnyomáscsökkentő = ismét tünetkezelés A sejtorvoslás és a Biyovis válasza: sejtszinten keressük a hibát: etessük sejtjeinket esszenciális tápanyagokkal és vitaminokkal pl. Flownorm (később bővebben)

4 AZ ÉRRENDSZER= VÉREDÉNYRENDSZER
MÉG MINDIG ADATOK AZ ÉRRENDSZER= VÉREDÉNYRENDSZER A bőr után a legnagyobb szervrendszer km hosszú – 2,5-szer körbeérné a Földet Szétosztja (utasításra) a vért Szállítja az oxigént és a tápanyagokat minden egyes sejthez Elszállítja az elhasznált anyagokat Véd a fertőzésektől A szervek tartós vérellátásának hiánya a szerv romlásához (rizikófaktor), majd szervleálláshoz , ez pedig halálhoz vezet Ha a vérellátás zavara a szívizomnál ( különösen a hátsófal) keletkezik, akkor biztos a szívroham,vagy az infarktus.

5 A KOLESZTERIN FONTOS,DE NEM ELSŐDLEGES
Ha a koleszterin a szív- és érrendszeri betegségek oka, akkor: A szívinfarktus áldozatainak (elsősorban fiatalabb korban) 50%- kánál miért normális a koleszterinszint? Érelzáródás miért nem lesz fülben,könyökben stb.? Miért alakul ki ez a jelenség a halottak 95%-kában egy kb. 25 cm hosszú szakaszon a szívartériában? Az állatok – a tengerimalac kivételével- miért nem kapnak infarktust? A medve a maga 600 mg/dl koleszterinszintjével miért él vidáman? (az embernél ez 7,2 felett már óriási rizikófaktor?) Miért rizikófaktor a c vitamin hiány vagy a cukorbetegség? A hagyományos medicina nem is keresi ezekre a kérdésekre a választ!

6 A „GYIKOS” KOLESZTERIN
A SZABÁLYTALAN KOLESZTERINSZINT OKAI: 1.FIATALABB KORBAN (45-50 éves korig) rendszertelen és egyoldalú étkezés : a) reggeli: kávé után bekapok valamit ebéd: ebédszünetben kiszaladok vásárolni,vagy más fontosabb dolgom van b)szabálytalan zsírbevétel: most fogyózom= nem eszem zsírt, mert hizlal a zsírfogyasztás egészségtelen Sorolhatnánk a különböző „divatfilozófiákat”,téveszméket! 2.IDŐSEBB KORBAN (45-50 éves kortól): az érfal meggyengül Az érfal TÁPANYAG HIÁNYÁBAN meggyengül= beindul a szervezet korrigálási mechanizmusa: a) fokozott LDL termelés (ezzel próbál ragasztani) b) az érfalban lévő simaizom –sejtek „tumorszerűen” osztódni kezdenek,hogy betömjék a „lyukat” c) az agy kalciumot „rendel” az érfal megerősítéséhez A KÖR bezárult: érszűkület,érelmeszesedés=érelzáródás KONKLUZIÓ: A KOLESZTERN CSAK AKKOR OKOZ GONDOT, HA SÉRÜLT AZ ÉRFAL!!

7 AZ ÉRFAL Ha az érfalak hosszú ideig esszenciális vitamin (C+E) és tápanyag (lizin aminosav +prolin=kollagén fehérje) hiányban szenvednek, sérülnek,repedeznek,szivárognak. Ezt kutatja a sejtorvoslás,és a Biyovis termékek kutatói és gyártói is ezen szegmensek mentén dolgoznak. „A sejtet nem érdekli……” Mit kérnek tőlünk az érfal sejtjei? A fent említett vitaminokat és tápanyagokat! Ezek az érfal „építő kövei”. Ennek a legjellemzőbb tünete a skorbut betegség, amely elsőként az ínyen jelentkezik. A fogkrém és a fogkefe tünetet kezel ideig-óráig, a probléma eszkalálódik!

8 AZ ÉRFAL ÉS A FlowNorm Az érfal sejtjeit kötőszövet „ragasztja” egymáshoz. Ez a kötőszövet egy kollagén fehérje. A kollagén fehérje összetevői: lizin és prolin. Az ELLAGSAV a lizin prekurzora (olyan vegyület, amely biokémiai úton képes más vegyületté alakulni),vagyis az ellagsavból lizin lesz! A gránátalma tartalmazza a legtöbb ellagsavat! A lizin TEFLONKÉNT működik (lezárja az érfalat), A kollagén csak a C-vitamin segítségével tud beépülni a sejtfalba!

9 A SZINERGIA CSÚCSA A lizin, a C-vitamin és az E vitamin EGYÜTT meg tudja akadályozni a kollagén emésztő enzimek romboló hatását! Ezek az enzimek szükségszerűen lebontják a betegnek vélt kollagént. A plakkokat elkezdik lebontani (megint szivárog az érfal),a letöredezett plakk részecskék az érrendszer bármelyik (agy,szív) artériájában beszorulhatnak (stroke,infarktus). A lizin és a C-vitamin EGYÜTT állítja elő a karnitint, amely át tudja alakítani a zsírsavakat (pl. vérzsír) biológiai energiává! Ez a szinergén hatás biztosítja a „normális áramlást”=Flownorm

10 A BIYOVIS ÉS AZ ÉRRENDSZER
1. Flownorm=esszenciális vitaminok és tápanyagok! 2. LC vitamin =életfunkciók sejtszinten! 3. Gránátalma kivonat = ELLAGSAV készlet,vérzsír rezisztens,blokkolni tudja a szívinfarktust és az agyvérzést! 4. Lecitin kombi= szabályozza a koleszterinszintet, erősíti a szívizmot! 5. Coral-calcimax=organikus kalcium:felszívódik mielőtt találkozna egy LDL-lel 6. Biyovit Gold= vitamin és nyomelem(mikro) készlet! 7. Omega3 és CordiaQ10 szívizom erősítése! 8. Magnemax szívizom erősítés! Változatos étrend! (hal,húsok, hüvelyesek,búzacsíra, sörélesztő stb.)

11 Következő heti előadó:
Farkas Erika – Egy nagy NEM a stresszre!

12 KÖSZÖNÖM A MEGTISZTELŐ FIGYELMET!


Letölteni ppt "A SZÍV ÉS ÉRRENDSZER „BIYOVIS HÉJBAN”"

Hasonló előadás


Google Hirdetések