1 [KATAPULT LIVE ADÁS] Hogyan vegyél fel online marketinges csapattársat?...avagy így válaszd ki a legjobb embert, a legrövidebb idő alatt!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Miért hirdetne egyenként több online állásközvetítő portálon, ha Önnek elegendő 1 helyen kérnie, hihetetlenül alacsony áron? hihetetlenül alacsony áron?
Advertisements

Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
Veszélyes cégek Hogyan szúrd ki azt a céget, akihez nem szabad elmenni dolgozni? Savanya Erzsébet HR Igazgató
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Reklám, Marketing Yess Plus Reklám és csomagküldő szolgáltatás.
1 SCHIFFER SÁRA GRUNDFOS Magyarország Gyártó Kft. Üzemi szociális munkás „SZOCIÁLIS MUNKA A PIACI SZEKTORBAN”
Exkluzív hirdetési felület az Október 23. utca és Fehérvári út kereszteződésénél – Jelenjen meg négyzetméteren! Tájékoztató információ a Hirdető.
Hogyan válasszak FOREX robotot?
Gazdasági Informatika II.
INNOSTART Nemzeti Üzleti és Innovációs Központ
Együttműködés a bérleti konstrukciók gyors és rugalmas kiszolgálásában.
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
Megvalósíthatóság és költségelemzés Készítette: Horváth László Kádár Zsolt.
13 tanács egy életre.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
Ipari középvállalat projektvezetőjének tapasztalatai az integrált vállalatirányítási szoftver bevezetési szakaszában Projektmenedzsment Fórum A kis-
Foglakoztatás pályázati projektekben Általános áttekintés Tóth István, tanár.
Online értékesítés és marketing fogyasztóvédelmi szemmel Siklósi Máté.
Hogyan készüljünk fel a szóbeli interjúra? Milyen kérdések várhatóak?
Mi befolyásolja a munkaerő piaci értéked?
Magasszintű automatizált marketing megoldások az e-kereskedelemben
Személyes fejlődés - Szponzorrá válás. 2 A tanácsadó szerepe : a tanácsadók követése Toborzás és Szponzorálás Példa + képzés = eredmények.
Hogyan fejlesszük ki magunkban a
Dr. Makra Zsolt projektvezető
Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy hitelt veszel fel. Mi a hitel?
Köszöntünk az bemutatóján FUEL FREEDOM INTERNATIONAL HUNGARY.
Név: Születési név: A megpályázott munkakör: Boltvezető Fejlődésének érdekében, és a cég igényeit is szem előtt tartva, az ország különböző részein történik.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
Mesterképzés Vállalkozásfejlesztés szak NYÍLT NAP
Név: Születési név: A megpályázott munkakör: Boltvezető Fejlődésének érdekében, és a cég igényeit is szem előtt tartva, az ország különböző részein történik.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
1 Egészség, biztosítás... Hidvégi Áron közvélemény- és piackutatási igazgató.
1 Hogyan startolj el az értékesítési tölcsérekkel? + ÚJDONSÁG LELEPLEZÉSE!
Az öt legveszélyesebb kérdés, amit a nő feltehet a férfinak: 1. Mire gondolsz? 2. Szeretsz? 3. Kövér vagyok? 4. Szerinted ő csinosabb nálam? 5. Mit csinálnál,
Az első lépések a vállalkozás átvilágítása a vállalkozás átvilágítása tájékozódás a forrásokról tájékozódás a forrásokról tervezés tervezés.
Dr. Veres István BME-MVT Személyes eladás tervezése.
1 Hogyan szerezz affiliate partnereket, akik többszörözni tudják a bizniszed?
Változtatási javaslatok a Magyar Curling Szövetség működésében
Kereskedelmi Eszközök Specialista
Hogyan készíts cím szerző oldalt, ami 50%-ot konvertál?
Ezek a stratégia elemek sorban
Hogyan turbózd fel a WordPress oldalad szebb dizájnnal, ütősebb tartalommal és magasabb konverzióval, úgy, hogy közben időt is spórolj? [ESETANULMÁNY]
Árazási és árképzési elemző Dolgozz velünk az Élet habos oldalán
Országos nagykereskedelmi menedzser
megbízása a jó megoldás?
„Adatbázis építés, adatállományok felhasználása, frissítése, targetálás; egy sikeres DM esettanulmány bemutatása” Vörös Gergely online média értékesítési.
Ezek a stratégia elemek sorban
4 mód, ahogyan felhasználhatod a videót az online marketingedben
Sales Back Office Specialista Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
Felvételi előkészítő ! Újra indítjuk rajz felvételi előkészítő tanfolyamunkat A tanfolyam helye : A Céh székhelye Szeged, Szél u. 3. (térkép a honlapon)
Értékesítési képviselő – HoReCa
Digitális világ, eszközök
Így ismerd meg a vevőt jól!
Ezek a stratégia elemek sorban
Tapasztalatok 3 hónap Facebook
Kérdések és válaszok az előfizetéses rendszerekről
Értékesítési képviselő – HoReCa
AZ ÜGYFÉL ELÉGEDETTSÉG MÉRÉSÉT?
Marketing koordinátor Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
Értékesítési képviselő – HoReCa
A szakiskolai kompetenciamérés tapasztalatainak hasznosítása
„Megbízható segítség a vállalkozóknak”
13 tanács egy életre.
Hogyan előzz be kisvállalkozóként
Előadás másolata:

1 [KATAPULT LIVE ADÁS] Hogyan vegyél fel online marketinges csapattársat?...avagy így válaszd ki a legjobb embert, a legrövidebb idő alatt!

2 Ezek a stratégia elemek sorban Mielőtt BÁRKIT is felvennél, tedd rendbe az alapokat: vallomás: pár hónappal ezelőttig TOTÁL rosszul gondolkoztam az emberekről és a szerepükről... mennyi pénz kell ahhoz, hogy ne állj fejre az első hónapban az emberekkel? Munkaköri leírás + beilleszkedési terv A MAI MENETREND: 2. Ha az alapok rendben vannak, még mindig nem azzal kell foglalkoznod, hogy "online marketingest vegyél fel", hanem.... céges értékrend tedd magad legalább "átlagosan menővé” Ígéret a fizetésekkel kapcsolatban… 3. Na és ha minden korábbi rendben van, akkor foglalkozhatsz azzal, hogy "online marketingest veszel fel” Milyen képességeket követelj meg? Mi az, amit szerintünk NEM éri meg fejleszteni? hogyan automatizáld a jelentkezési folyamatot a lehető leginkább? Milyen kérdéseket tegyél fel jelentkezéskor? Mire figyelj interjún?

FONTOS 3 Baráth András Csepregi Balázs - Könyvajánlók: How Google Works Bock L.: A Google Titok - Plusz egyébként kb. minden, amit láttam a világban Köszönöm! !!!!!! Mi ez? Hát vállalkozói tapasztalatcsere!

Vallomás az emberek szerepéről 4 Nálad ez rendben van? Nálam nem volt... Könyvajánló: How Google Works Bock László: A Google Titok

Mekkora tőke álljon rendelkezésedre? 5 IRODA TÁRGYI ESZKÖZKIVÁLASZTÁS TERMELÉKENYSÉG Kezdő bérleti díj 2 hónap ( e Ft) Kaució 2 hónap ( e Ft) Berendezés (1,5 M Ft, Új IKEA, 110 nm2) Laptop (200e Ft / fő) Céges szoftverek (pár e Ft / fő) Akár profi tanácsadói segítség (pár száz e Ft) Hirdetési költség (pár száz e Ft, szerencsétől függően) Felvenni kívánt emberenként 500e Ft már nem rossz! Disclaimer: lehet kevesebb pénzből is természetesen: Nem kötelező iroda, nem kötelező új bútor, nem kötelező új és profi laptop stb. Alapból alacsony a betanulás miatt, RÁADÁSUL még a tiedet is legalább felére csökkenti… PLUSZ: A felvételi idő is kiesik a termelésből!

Ezt dolgozd ki előre: munkaköri terv + betanulási process 6 Ez… Meg az… …meg amaz! Ja és… Még annyi, hogy… “HEEEEEEELP !” Munkaköri leírás Betanulási process (Céges Wiki) CÉL: ne dolgozzon nálad olyan, akinek a tudása nincs benne a céges wikiben! Különben…

7 Már az elején: Céges / személyes értékrend (Köszi Csepregi Balázs ) Taktikai kommunikáció: álláshirdetés oldalon

Lényegesek a külsőségek 8 Tedd magad legalább átlagoshoz képest menővé! Cél: ha nem is lesz Google szintű irodánk, legalább az átlagos KKV-knál figyelj jobban a külsőségekre! Iroda + profi laptop + céges telefon + kommunikáld, hogy „bármit” lehet kérni

ÍGÉRD MEG MAGADNAK: 9 “NEM spórolok a fizetésen!” !!!!!! Ha ezen kell spórolnod, rossz az üzleti modelled. (Nem tervezted be, hogy a jó embereket meg kell fizetni…)

Na és most már jöhet a lényeg: az online marketinges felvétele 10 Hogyan automatizálhatod a legjobban a jelentkezési folyamatokat? 4/munkaerokivalasztas-toborzas

Na és most már jöhet a lényeg: az online marketinges felvétele 11 Milyen képességeket követelj meg? menedzser/ Talán a legjobb adható tipp: Jó eséllyel most TE Vagy a marketinges. Modellezd le a munkádat és írd meg ez alapján az elvárásokat.

Na és most már jöhet a lényeg: az online marketinges felvétele 12 Melyik az a képesség, ami nem, Vagy csak nagy küzdés árán fejleszthető? TIPP: csak olyan vegyél fel, aki legalább olyan jó benne, mint Te – vagy akár még jobb.

KÖSZ A FIGYELMET! 13 Van kérdésed? Tedd fel kommentben!