Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hogyan turbózd fel a WordPress oldalad szebb dizájnnal, ütősebb tartalommal és magasabb konverzióval, úgy, hogy közben időt is spórolj? [ESETANULMÁNY]

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hogyan turbózd fel a WordPress oldalad szebb dizájnnal, ütősebb tartalommal és magasabb konverzióval, úgy, hogy közben időt is spórolj? [ESETANULMÁNY]"— Előadás másolata:

1 Hogyan turbózd fel a WordPress oldalad szebb dizájnnal, ütősebb tartalommal és magasabb konverzióval, úgy, hogy közben időt is spórolj? [ESETANULMÁNY]

2 A MAI MENETREND: Felmérés eredménye Gyorsabb weboldalkésztés
Ezek a stratégia elemek sorban A MAI MENETREND: Felmérés eredménye Gyorsabb weboldalkésztés Egyszerűbb szövegírás A dizájn elkészítése Wordpress használata Kiszervezési problémák Konverzió javítása 2 2

3 FELMÉRÉST VÉGEZTÜNK Felmérést végeztünk a listánkon a követőink weboldalával kapcsolatban, ebből pedig kijött, hogy a válaszadók 78%-a WordPress-t használ honlapkészítésre.

4 A 6 legfőbb frusztrációjuk pedig:
Kevés az idő és lassan halad a megvalósítás Nehézséget okoz a szövegek megírása, az oldal tartalmának kitalálása Nehéz kitalálni, kiválasztani a dizájnt, beszerezni a grafikákat és emiatt nem elég szép az oldal Bele kéne tanulni az oldal kezelésébe, de úgy kell összevadászni neten a felmerült kérdésekre a válaszokat Kiszervezési problémák vannak, és vagy egy külsős kezeli az oldalt aki lassan reagál, vagy kéne valaki aki segít megvalósítani az ötleteket Növelni kellene az oldal konverzióját, vagy egy jobb marketing- stratégiát kitalálni és amentén újraépíteni

5 1. Hogyan készülsz el gyorsabban a WordPress oldaladdal?
Válassz megfelelő sablont (ingyenes szóba sem jöhet, fizetősből pedig „drag and drop”, multifunkciós sablont válassz, betonbiztos fejlesztői háttérrel) => ez célszerűen Avada Szánd rá az időt a betanulásra, hisz ha ezt lelkiismeretesen megteszed, utána többszörösét fogod visszanyerni a gyorsabb és magabiztosabb haladással => ez célszerűen az Avada tananyag Használd az átmásolható honlaprendszereinket, mert ezzel időt fogsz spórolni már azonnal, nem kell a nulláról építkezned Kérd a segítségünket:

6 2. Hogyan írd meg egyszerűbben a WordPress oldalad szövegét?
Tudd, hogy mit akarsz, milyen stratégiát viszel véghez (tölcsér, kampány, stb.), majd használd az alapvető tananyagokat Modellezz, ott vannak pl a mi oldalaink… Másold át a honlaprendszereinket, hisz ezekben „ukázosítottuk” az oldalak megfelelő részeire írandó szövegeket, így vezetik a te, vagy a kollégád kezét Kérd a segítségünket:

7 3. Hogyan dizájnold meg gusztusosra a WordPress oldalad?
Ne használj egymástól elütő tarka színeket, hanem max 2- 3 színt és ezek árnyalatait Ügyelj rá milyen fontokat választasz, harmonizáljanak egymással Ha valamilyen dizájnelemen gondolkozol, hogy kell e, akkor inkább válaszd a „nem”-et Használd pl a freepik-et és vegyél át innen grafikákat A jó szépérzék rengeteget segít, de ha nincs, akkor pár alapvető trükk segítségével RENGETEGET optimalizálhatsz az oldalad megjelenésén. Modellezz le szép oldalakat, pl envato marketplace-re felmész és ott lesd el a szép dizájnok hogyan állnak össze Másold át a kész oldalainkat, hisz itt készen kapod magát a dizájnt is, csak az illusztrációkat kell behelyettesítened Ráadásul kapsz 2 bónuszt, mely tengernyi hasznos tanáccsal lát el a dizájn tekintetében Kérd a segítségünket:

8 4. Hogyan tanuld ki gyorsabban a WordPress oldalad kezelését?
Bár az Avada tananyag alapvetően nem egy WP tananayag, mégis segít a kezdeti lépésekben, és az Avada telepítése után, az Avada beállításai „átveszik a kontrollt” a WP felett, így ezután szinte csak ebben kell dolgoznod. • Ha telepíted az Avadát, utána már minden felmerülő kérdésedre megtalálod a választ az Avada tananyagunkban. Kérd a segítségünket:

9 5. Kiszervezési problémák vannak (lassú, nincs megvalósítás)
Állj át egy olyan technikai megoldásra, aminek a segítségével Te magad is tudod szerkeszteni az oldalt és csak a „fő beállításokat” kéred egy kivitelezőtől Keress olyan alvállalkozót, aki hisz a csináld magad eszközök erejében – ilyen például Csont Attila ( vagy Gere Tamás ( is, Ők az ügyfeleinknek már sikeres munkákat szállítottak le

10 6. ) Javítani kellene az oldal konverzióját / marketing stratégiáját
Sok esetben ezek mögött mélyebb probléma húzódik: (Lásd. Csepregi Balázs blogcikke: „Kiváló termék + Megfelelő üzleti modell + Ütős stratégia + Gördülékeny megvalósítás ===================== = SIKER” A pénztermelő honlapok sem hoznak kizárólag önmagukban eredményt.

11 Ha pedig még bővebb segítséget kérsz tőlünk....
Nézzük mit kapsz az Avada-s oktatóanyagunk EXTRA csomagjában.

12 Avada tananyag + 5 db kész honlaprendszer
Kérd a segítségünket:

13 Mennyit ér az Avada tananyag?
Ha magadtól akarod kitanulni a WordPess + Avadát… akkor mi (akik évek óta használjuk), bizton állíthatjuk, hogy az elkövetkező hónapból 1 hetet legalább azzal fogsz tölteni, hogy olyan dolgokat fejts meg, melyekre egy mondatban elmondtuk volna a választ. Csak gondolj bele, ha ebben az 1 hétben nem idegeskednél, hanem valóban pénzt termelő honlapokat építenél (hozzáteszem vidáman), akkor nem megérné kivásárolni ezt az 1 hetet már előre? Szorozd ki a saját vállalkozói óradíjad ezzel az 1 héttel és kiderül mennyit ér meg neked az Avada tananyag… Mennyit ér az Avada tananyag? Kérd a segítségünket:

14 Kérd a segítségünket: www.onlinekatapult.hu/avada-tanyanyag
Mennyit érnek a fentebb bemutatott honlaprendszerek? A honlaprendszerek  összesen 12-féle teljesen különböző aloldalból állnak. Ezek listáját és átlagos felépítési idejét láthatod alább: - 1 feliratkozó oldal (kb 3 óra felépíteni) - 8 sales vagy upsell oldal (kb 8 x 5 óra felépíteni) - 2 megrendelő oldal (kb 2 x 2 óra felépíteni) - 1 féle köszönőoldal (kb 1 óra felépíteni) Összesen hozzávetőleg 48 órádba telne felépíteni azokat az oldalakat, melyeket készen adunk oda neked.  Ehhez jött hozzá a szövegek megírása, mellyel szintén eltöltöttünk legalább 20 órát. Így járunk végeredményben = 84 óránál.  84*4000 = Ft-ot érő idődet válthatod meg ezekkel a kész honlapokkal. Nem mellesleg hetekkel előbb kezdhetsz pénzt keresni, ha ezeket használod… Kérd a segítségünket:

15 Mennyibe kerülnek ezek a honlaprendszerek és az Avada tananyag?
Az Avada oktatóanyag és az 5 db átmásolható honlaprendszer jelképes összegért lehet tiéd, a fent levezetett valódi értékükhöz képest. Kérd a segítségünket:

16 Van kérdésed? Tedd fel kommentben!!
KÖSZI A FIGYELMET! Van kérdésed? Tedd fel kommentben!! Kérd a segítségünket:


Letölteni ppt "Hogyan turbózd fel a WordPress oldalad szebb dizájnnal, ütősebb tartalommal és magasabb konverzióval, úgy, hogy közben időt is spórolj? [ESETANULMÁNY]"

Hasonló előadás


Google Hirdetések