The Science of Nutricentials ® Tudta Ön? Bőrének 10 létfontosságú dologra van szüksége az optimális egészséghez és szépséghez. Ön megadja bőrének mindazt,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Intelligens fényvédelem
Advertisements

Directions: Answer all the below questions and ask your consultant to provide you with your results! Directions: Answer all the below questions and ask.
Alap Termékek.
Dermabrázió Definíció: Műtéti beavatkozás, mely eltűnteti a sebhelyeket és egyéb bőrelváltozásokat, a bőr felszínét drótkefével vagy nagyon finom dörzspapírral.
Ismerje meg bőrtípusát!
Célok Az előadás megtekintésével a következőkről szerezhet átfogó ismereteket: A galvánáram története és működése A Galvanic Spa™ System II készülék szerepe.
Bemutatjuk az Ifjúságmegőrző Intenzív arcápoló sorozatot
MERT A FÉRFIAK IS IGÉNYLIK AZ ÁPOLTSÁGOT
July Az Oriflame 3 új sorozata, természetes megoldást nyújt minden bőrtípus számára, a svéd, sarkvidéki növények egyedülálló életerejével … Optimals-
BIONET MELLÁPOLÓ KRÉM.
Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül, hogy időpontot kéne kérnie A Nu Skin.
Élvezze a professzionális kozmetikai arcápolás eredményeit otthonában
EXIT.
Diéta (Quick start) Herbalife Egészséges Táplálék (választott ízben) Herbalife személyre szabott fehérje Zabrost tabletta Multivitamin.
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
AZ OXIGÉNKOZMETIKAI DIVIZIÓ BEMUTATJA A FABERLIC ÚJ TERMÉKCSALÁDJÁT
HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS. HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS.
A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Tru Face ™ essence ULTRA. © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Tudta Ön ? Elasztin nem csak.
A napozás előnyei és hátrányai
Elképesztő ajánlat bármilyen AVON Sun termék vásárlása esetén  Mitől új: Új Activi D-technológia, továbbfejlesztett formula Új csomagolás  Miért fontos.
Gano Soap Összeállította: Kalászné Gelencsér Ilona.
Talán a LEGJOBB, AMIT E VILÁG LÁTOTT… MILLENIUM ALLIANCE : NAGY HATÉKONYSÁGÚ, ELSŐ OSZTÁLYÚ BŐRMEGÚJíTÓ KOZMETIKUMCSALÁD.
Fiatalító, védő antioxidáns gél
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD
Bemutatkozunk KILÉPÉS START.
Flavon max termékcsalád
Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA.
Az ultraibolya sugárzás biológiai hatásai
LifePak Anti-Aging előadó: Carsten R. Smidt, Ph.D., FACN
Ha pattanásai vannak, vagy voltak korábban, talán észrevette, hogy bőre nem olyan ragyogó, mint azelőtt.
Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
Készítse fel szervezetét a télre!
A BIONET KOZMETIKA ÚJ VILÁGA
Bioélelmiszerek Készítette: Sorbán Sarolta
4-es katalógus újdonságai
A szappanok káros hatásai
A szappanok káros hatásai
Szappanok káros hatása
Emperger Cintia Klicsu Viktória 9.B
Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA
Perfect Fusion Alapozót
Ön egyike azoknak a hölgyeknek, akik a természetes, hibátlan bőrről álmodnak, anélkül, hogy nehéz smink érzés lenne?
Kezdéskilépés Táplálás kívülről befele.. Táplálás kívülről befele Mi teszi bőrét gyönyörűvé?Mindennap bőrápolás a nutricentials ™ -elA nutricentials ™
Haircare A gyönyörű hajért kilépés start © 2002 Nu Skin Europe.
Az igazság arca ami a bőrt illeti Tru Face™  .
October Copyright ©2008 by Oriflame Cosmetics SA.
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi.
Premium quality wet wipes Forgalmazó: Gála 1 Kft
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
Tartalom Piaci trendek... A termékek
HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS. A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE | Page 2 TermékAA KrémBB KrémCC KrémDD Krém Mit rövidít? Anti-AgingBeauty Balm / Blemish Balm.
AgeLOC™ Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II Kozmetikai kezelés Önnek ageLOC™ Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II.
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD. NONIMEDNONIMED ARCÁPOLÁS AARCTISZTÍTÓ TEJ PPEELING NNAPPALI KRÉM SSZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ ÉÉJSZAKAI KRÉM.
KÖVETVE A TÖBBFÉLE FELHASZNÁLÁSÚ TERMÉKEK TRENDJÉT Többféle felhasználású termékek pl.: tökéletes a sminkelés, valamint a szépítkezés idejének csökkentésére,
10. rész :Táplálékunk összetevői Ásványi anyagok Klikk a folytatáshoz.
HERBA GOLD AKTÍV BALZSAM Gyógyír a bőrnek. HATÓANYAGOK KERESÉSE: SEJTREGENERÁLÓ, ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ MEGÓVJÁK A KÖTŐSZÖVET ÉS AZ IZOMZAT EGÉSZSÉGÉT HELYREÁLLÍTJÁK.
TR90 Formálja át alakját 90 nap alatt! TR90 PROGRAM  Használata egyszerű és gyors  Egységbe kovácsolja a testet és a lelket a jobb megjelenésért  Olyan.
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.
DOWN Alapítvány Vámos Magdolna 2016.
10. rész :Táplálékunk összetevői
Formálja át életét 90 nap alatt!
Nikken PiMag Waterfall®
2015 Június.
AZ ÖN BŐRE JELENLEG ÖNT IS ZAVARJA... az egyenetlen bőrtónus?
TIENS KANGLI.
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

The Science of Nutricentials ®

Tudta Ön? Bőrének 10 létfontosságú dologra van szüksége az optimális egészséghez és szépséghez. Ön megadja bőrének mindazt, amire szüksége van? Tudjon meg többet ebből az anyagból!

The Science of Nutricentials ® Tudta Ön? A normál és a száraz bőrnek nagy vízmegtartó képességre van szüksége, hogy fiatalos kinézetű, egészséges, ragyogó és rugalmas maradjon, még a legzordabb körülmények között is.

The Science of Nutricentials ® Tudta Ön? A vegyes-zsíros bőrnek arra van szüksége, hogy hatékonyan megőrizhesse saját nedvességtartalmát, anélkül, hogy fölösleges zsírt termelne.

The Science of Nutricentials ® Célkitűzések A prezentáció megtekintése után Ön a következőkről rendelkezik majd alaposabb ismeretekkel::  Napi szükségletek a bőr egészségéért és a hosszú életért  Táplálás kívülről befelé  A Nutricentials ® tudomány  A Nutricentials ® termékek főbb jótékony hatásai és összetevői

The Science of Nutricentials ® Az oktatási anyag áttekintése A bőr egy többszörös rétegződésű, összetett szerv, amelyet két fő részre lehet osztani: A dermisz alkotja a bőr szerkezetét és támaszát Az epidermisz a test védőpajzsaként működik. Epidermis Dermis Hypodermis Faggyú mirigy Szőrtüsző Verejték mirigy Blood Vessels Zsírsejt Izom

The Science of Nutricentials ® Az oktatási anyag áttekintése Nedvességmegkötő réteg: A keratinociták (bőrsejtek) között a stratum corneumban (az epidermisz külső rétegében) epidermális lipidek (keramidok, zsírsavak és lipidek) találhatók, amelyek cementként (habarcsként) működnek a bőrsejtek (a téglák) között. Ez a tégla és habarcs kombináció egy vízhatlan nedvességmegtartó réteget alkot, amely csökkenti az epidermiszen keresztüli vízveszteséget, hogy a nedvességet a bőrben tartsa. Stratum Corneum

The Science of Nutricentials ® Az oktatási anyag áttekintése Ha a nedvességmegtartó réteg egysége sérül, a bőr könnyen kiszárad, viszket, kivörösödik, kicsípődik és sok más bőrprobléma is felmerülhet. Stratum corneumre nedvesség- megkötő rétegként is történhet az utalás

The Science of Nutricentials ® Az oktatási anyag áttekintése A nedvességmegtartó réteg néhány külső rétege enyhén savas kémhatású (4,5-6,5). Ezt a pár réteget hívják savköpenynek. Ha a savköpeny kémhatását megbolygatják, a bőr hajlamosabbá válik a fertőzésekre, a kiszáradásra, az érdességre, az irritációra és az észrevehető hámlásra. Sav- köpeny Stratum Corneum

The Science of Nutricentials ® A szép, egészséges bőr az egészséges szerkezeten és a bőrben lévő összetevők megfelelő funkcióján alapul. A szép bőr megtartásához és öregedési ritmusának lelassításához a bőr struktúráit és funkcióit ki kell egészíteni és védeni kell. Az oktatási anyag áttekintése

The Science of Nutricentials ® Táplálás kívülről befelé A bőrgyógyászok szerint a világ különböző tájain található bizonyos élelmiszerekben lévő különlegesen hatékony tápanyagok természetes módon segítik és hangsúlyozzák a bőr egészséges kinézetét.

The Science of Nutricentials ® Táplálás kívülről befelé A Nu Skin ® tudósai és szakértői többféle helyi étrendet tanulmányoztak a világon, és izolálták azokat a tápanyag- összetevőket, amelyek napi alkalmazás során javították a bőr megjelenését.

The Science of Nutricentials ® Mi létfontosságú az egészséges bőr számára? Adja meg bőrének, amire az vágyik: TÁPLÁLJAHIDRATÁLJAÓVJAFIGYELJE

The Science of Nutricentials ® Táplálja antioxidánsokkal  Az antioxidánsok úgy vesztenek elektront, hogy nem indítanak el láncreakciót, és így elkerülik a bőrsejt membránjának beszakadását.  Lényeges védelmet jelentenek a szabad gyökökkel és ezáltal az öregedéssel szemben.

The Science of Nutricentials ® Hidratáljon  A bőr képes visszatartani a vizet nedvesség megtartó képességével.  A víz fontos a kollagén és az elasztin struktúrák fenntartása szempontjából.  A hidratált bőr simulékonynak, rugalmasnak, ragyogónak és lágynak érződik.

The Science of Nutricentials ® Óvja a napfénytől  Az idő előtti öregedés legfőbb oka a túl sok napsugárzás.  A nap káros sugarai a következőket okozzák:  Bőrkiütés  Ráncok és sötét, pigmentált foltok  Idő előtti öregedés  Bőrrák

The Science of Nutricentials ® Óvja a napfénytől  Ha rendszeres napi bőrápoló programjába beiktatja a napfényvédelmet, megelőzheti a nap káros hatásait.  És ezzel megőrzi bőrét egészségesnek és fiatalos külsejűnek.

The Science of Nutricentials ® Napi bőrápolás  Tisztítás : távolítsa el a piszkot, olajat, szennyeződést és sminket, amelyek eldugaszolják a pórusokat és elősegítik a szabad gyökös oxidációt.  Tonizálás : csökkentse minimálisra a pórusok látványát, miközben helyreállítja bőre pH értékét, hogy a savköpeny fennmaradását elősegítse.  Táplálás : táplálja bőrét erős antioxidánsokkal, hogy közömbösítse a szabad gyököket, amelyek károsíthatják a bőrt és korai öregedését okozhatják.

The Science of Nutricentials ® Napi bőrápolás  Nappali védelem : óvja bőrét a bántó UV sugaraktól, amelyek behatolnak a bőrsejtekbe, ahol lebontják a kollagént és az elasztint és elszíntelenedést idéznek elő – a bőr korai öregedésének jeleit.  Éjszakai hidratálás : Juttassa lipidekhez és létfontosságú összetevőkhöz bőrét, hogy segítsen megtartani a nedvességmegtartó réteget a lágy, rugalmas bőr érdekében.

The Science of Nutricentials ® Nutricentials ®

The Science of Nutricentials ® A Nutricentials ® tudomány Mitől lesz szép a bőr? A genetika, a környezet és a helyes bőrápoló szokások mellett a bőrgyógyászok szerint a bizonyos élelmiszerekben található különleges, erős tápanyagok is hozzájárulnak az egészséges, ragyogó bőrhöz.

The Science of Nutricentials ® A bőrápolás terén történt legutóbbi előrelépések közül sok a táplálkozástudománynak köszönheti létrejöttét. A bőr végül is a test legnagyobb és leglátványosabb szerve. Ahogy más szerveinket, a bőrt is befolyásolja az étrendünk, az életmódunk és a korunk. A Nutricentials ® tudomány

The Science of Nutricentials ® A tudományos vizsgálatok feltárták, hogy az általános egészségre védő hatással bíró tápanyagok jótékonyak akkor is, ha közvetlenül a bőrön alkalmazzák őket. A Nutricentials ® tudomány

The Science of Nutricentials ® Dr. Nicholas Perricone háromszintű megközelítésben ajánlja az általános egészségvédelmet és az öregedés ritmusának lelassítását:  Táplálkozzunk kiegyensúlyozottan  Egészítsük ki étrendünket naponta vitaminokkal  Rendszeresen használjunk olyan tápanyagokat, amelyek megakadályozzák a szabad gyökök általi károsodást, amely az öregedés egyik fő okozója Dr. Perricone a következő két New York Times #1 bestseller szerzője: A Perricone- recept: Egy orvos 28 napos programja a teljes arc és a test megfiatalítására; és a Ráncok gyógyítása. A Nutricentials ® tudomány

The Science of Nutricentials ® A bőrre jótékony hatással bíró tápanyagok azonosításával, amelyek még hatékonyabbak, ha a megfelelő időben alkalmazzuk őket, a NuSkin® kifejlesztett egy bőrápolási napirendet, amely még magasabb szinten járul hozzá a napi bőrápolás jótékony hatásaihoz. Ez a Nutricentials® tudomány A Nutricentials ® tudomány

The Science of Nutricentials ® Bemutatjuk a NuSkin® Nutricentials® - zel megerősített napi bőrápoló programját. A megfelelő időben alkalmazott, blokkokba épülő tápanyagok tudományosan bizonyítva segítik elő a bőr egészséges küllemének megtartását Introducing Nutricentials ®

The Science of Nutricentials ® Elégítse ki bőre alapvető szükségleteit! Nutricentials ® Erős antioxidánsok, gyengéd tisztítók, hatékony hidratálók, amelyek tudományosan bizonyítva segítik elő a bőr egészséges megjelenésének megtartását.

The Science of Nutricentials ® Elégítse ki bőre alapvető szükségleteit! A Nutricentials ® vegyületeiben található létfontosságú tápanyagok azért hatékonyabbak, mert közvetlenül a bőrön alkalmazhatók, a legkoncentráltabb és legtisztább formában.

The Science of Nutricentials ® Nutricentials ® összetevők MEGTALÁLHATÓK AZ EXTRA SZŰZ OLÍVAOLAJBAN M EGTALÁLHATÓK A SÁRGARÉPÁBAN ÉS A PARADICSOMBAN MEGTALÁLHATÓK AZ EPERBEN MEGTALÁLHATÓK A PAPAJÁBAN MEGTALÁLHATÓK A SZÓJABABBAN

The Science of Nutricentials ® Nutricentials ® összetevők és jótékony hatásaik Polifenol-hidroxitirozol A mediterrán extra szűz olívaolaj legerősebb antioxidáns alkotóeleme. Megvédi a bőrsejteket a keresgélő szabad gyököktől, fiatalosabb kinézetet hozva létre A polifenol-hidroxitirozol a Celltex® Ultra fő Nutricentials® összetevője.

The Science of Nutricentials ® Karotinoidok Természetes A-vitamin származékok, paradicsomban és sárgarépában megtalálható erős antioxidánsok. Rikító színük miatt mostanáig bőrápolási termékekben való alkalmazásuk kivihetetlennek bizonyult. Nutricentials ® összetevők és jótékony hatásaik

The Science of Nutricentials ® A Nu Skin® felfedezése: színtelen karotinoidok Egy, az izraeli vizekből származó különleges algakivonat, amely segít javítani a bőr környezettel szembeni ellenálló képességét. A karotinoid a Moisture Restore Day SPF 15 (vegyes-zsíros bőrre) fő Nutricentials® összetevője. Nutricentials ® összetevők és jótékony hatásaik

The Science of Nutricentials ® Eper A skandináv nők étrendjének részét képezik a tápláló bogyók, amelyek elősegítik, hogy a bőr hibátlanul lágynak tűnjön. Az eperkivonat polifenolban és C-vitaminban gazdag, erős antioxidáns, amely megnyugtatja a bőrt, elősegítve egy lágyabb és finomabb arcszín kialakulását. Az eperkivonat magnéziumot is tartalmaz, amely a sejtek energiaciklusának fontos része. Egy másik összetevője, az arginin segít túljutni a stresszen. Az eperkivonat a pH Balance Toner (pH kiegyensúlyozó tonik) és a pH Balance Mattefying Toner (Mattító tonik) fő Nutricentials® összetevője. Nutricentials ® összetevők és jótékony hatásaik

The Science of Nutricentials ® Nutricentials ® összetevők és jótékony hatásaik Papaja A tápanyagokban gazdag papaja segíti a dél- amerikai nőket abban, hogy megőrizzék bőrük ragyogó üdeségét.. Egy erős enzimet tartalmaz, a papaint, amely segít lehámlasztani a pórusokat eltömítő szennyeződéseket és az elöregedett bőrsejteket, segít a bőr mélytisztításában és finomításában. A papain enzim a Pure Cleansing Gel (Mélytisztító zselé) fő Nutricentials ® összetevője.

The Science of Nutricentials ® Szója Az ázsiai nők étrendjében megtalálható tápláló szója segít abban, hogy bőrük lágynak, rugalmasnak tetsszen és érződjön. Szójalipideket tartalmaz, telítetlen foszfatidil- kolint, amely biztosítja a bőr természetes nedvességmegtartó rétegének fenntartásához szükséges zsírsavakat. A szójalipidek a Creamy Cleansing Lotion (Krémes arctisztító) fő Nutricentials® összetevői. Nutricentials ® összetevők és jótékony hatásaik

The Science of Nutricentials ® Nutricentials ® termékek

The Science of Nutricentials ® Nutricentials ® óvja bármely bőrtípus alapvető egészségét a következő bőrápolási opciókkal:  normál-száraz bőr  vegyes-zsíros bőr

The Science of Nutricentials ® Normál-száraz bőr TISZTÍTÁSTOMIZÁLÁSNAPPALI VÉDELEMÉJSZAKAI HIDRATÁLÁS Creamy Cleansing Lotion pH Balance TonerMoisture Restore Day SPF 15 normál- száraz bőrre Night Supply Nourishing Cream TÁPLÁLÁS Celltrex ® CoQ10 Complete és Celltrex ® Ultra

The Science of Nutricentials ® Vegyes-zsíros bőr TISZTÍTÁSTONIZÁLÁSNAPPALI VÉDELEMÉJSZAKAI HIDRATÁLÁS Night Supply Nourishing Cream TÁPLÁLÁS Pure Cleansing GelpH Balance Mattefying Toner Moisture Restore Day SPF 15 vegyes-zsíros bőrre Celltrex ® CoQ10 Complete és Celltrex ® Ultra

The Science of Nutricentials ® Nutricentials ® fő jótékony hatások és összetevők A Creamy Cleansing Lotion (Krémes arctisztító normál-száraz bőrre) szójalipidekkel óvja a bőr nedvességmegtartó rétegjét, miközben eltávolítja a szennyeződéseket. A Pure Cleansing Gel (Mélytisztító zselé vegyes-zsíros bőrre) a papainnal, a papaja enzimjével tisztítja a pórusokat TISZTÍTÁS

The Science of Nutricentials ® pH Balance Toner (pH kiegyensúlyozó tonik) (normál- száraz bőrre) a polifenolban gazdag eperkivonattal csökkenti a pórusok láthatóságát, miközben kiegyensúlyozza a bőr pH értékét. A pH Balance Mattefying Toner (mattító tonik) (vegyes-zsíros bőrre) polifenolban gazdag eperkivonatot tartalmaz, amely csökkenti a pórusok méretét, miközben kiegyensúlyozza a bőr pH értékét. Az ásványi púder a bőr fényességét is szabályozza. TONIZÁLÁS Nutricentials ® fő jótékony hatások és összetevők

The Science of Nutricentials ® A Celltex® CoQ10 Complete és Celltex® Ultra (minden bőrtípusra) megvédik a bőrt a szabad gyökök okozta károsodástól a szabadalmazott, mediterrán extra szűz olívaolajból kivont polifenol-hidroxi- tirozollal, hogy megőrizzék annak rugalmas, erős és egészséges külsejét. TÁPLÁLÁS Nutricentials ® fő jótékony hatások és összetevők

The Science of Nutricentials ® A Moisture Restore Day SPF 15 (normál-száraz és vegyes-zsíros bőrre) növeli a bőr környezeti károsító hatásokkal szembeni természetes ellenállását a hozzáadott UV fényre reagáló színtelen karotinoidok segítségével. NAPPALI VÉDELEM Nutricentials ® fő jótékony hatások és összetevők

The Science of Nutricentials ® A Night Supply Nourishing Cream (Éjszakai krém) a sejtmembránokat erősíti a szabadalmazott, szójából kivont foszfatidil-kolinnal, amely segít visszaállítani a bőr rugalmasságát. ÉJSZAKAI HIDRATÁLÁS Nutricentials ® fő jótékony hatások és összetevők

The Science of Nutricentials ® Nutricentials ® óvja bármely bőrtípus alapvető egészségét a következő bőrápolási opciókkal:  normál-száraz bőr  vegyes-zsíros bőr

The Science of Nutricentials ® Hogyan alkalmazzuk? Lágyan masszírozzuk az arc és a nyak bőrébe az ujjbegyünkkel. Alaposan öblítsük le! TISZTÍTÁS

The Science of Nutricentials ® Vattakoronggal vigyük föl az arcunkra és a nyakunkra! TONIZÁLÁS Hogyan alkalmazzuk?

The Science of Nutricentials ® Hogyan alkalmazzuk? Adagoljunk két cseppet az ujjbegyünkre és lágyan simítsuk el az arcunkon és a nyakunkon. Hogy biztosak legyünk a megfelelő adagolásban, tartsuk magunkat az ajánlott használati jelzésekhez, amelyek a flakon oldalán, a használati utasítás mellett találhatók. Minden jel egy heti termékhasználatot jelent. TÁPLÁLÁS

The Science of Nutricentials ® Hogyan alkalmazzuk? Ujjbegyünkkel bőségesen vigyük föl a megtisztított bőrre. NAPPALI VÉDELEM

The Science of Nutricentials ® Hogyan alkalmazzuk? Ujjbegyünkkel gyengéden oszlassuk el a nyakon és az arcon. ÉJSZAKAI HIDRATÁLÁS

The Science of Nutricentials ® Nutricentials ® nappali bőrápolás – Normál-száraz bőrre

The Science of Nutricentials ® 4. NAPPALI VÉDELEM 1. TISZTÍTÁS2. TONIZÁLÁS3. TÁPLÁLÁS 5. ÉJSZAKAI HIDRATÁLÁS Creamy Cleansing Lotion pH Balance Toner Celltrex ® CoQ10 Complete – Celltrex ® Ultra Moisture Restore Day SPF 15 normál-száraz bőrre Night Supply Nourishing Cream

The Science of Nutricentials ® 1. Pure Cleansing Gel 2. pH BalanceToner 3. Celltrex ® CoQ10 Complete 4. Moisture Restore Day SPF 15 normál-száraz bőrre 1. Pure Cleansing Gel 2. pH Balance Toner 3. Celltrex ® Ultra 4. Night Supply Nourishing Cream REGGELI ARCÁPOLÁS ESTI ARCÁPOLÁS

The Science of Nutricentials ® Nutricentials ® nappali bőrápolás – Vegyes-zsíros bőrre

The Science of Nutricentials ® 4. NAPPALI VÉDELEM 1. TISZTÍTÁS2. TONIZÁLÁS3. TÁPLÁLÁS 5. ÉJSZAKAI HIDRATÁLÁS Celltrex ® CoQ10 Complete – Celltrex ® Ultra Moisture Restore Day SPF 15 vegyes-zsíros bőrre Night Supply Nourishing Cream Pure Cleansing GelpH Balance Mattefying Toner

The Science of Nutricentials ® 1. Creamy Cleansing Lotion 2. pH Balance mattefying Toner 3. Celltrex ® CoQ10 Complete 4. Moisture Restore Day SPF 15 vegyes-zsíros bőrre 1. Creamy Cleansing Lotion 2. pH Balance Mattefying Toner 3. Celltrex ® Ultra 4. Night Supply Nourishing Cream REGGELI BŐRÁPOLÁS ESTI BŐRÁPOLÁS

The Science of Nutricentials ® Kiegészítő termékek

The Science of Nutricentials ®  ageLOC ® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II és ageLOC ® facial gels - frissítő és energetizáló arckezelő gélek ageLOC ® -kal  Exfoliant Scrub - extra lágy mélytisztító bőrradír arcbőrre  Creamy Hydration Masque – tápláló maszk arcra és nyakra  Rejuvenating Cream/ Moisture Restore – gazdag archidratáló krémek Normál-száraz bőr

The Science of Nutricentials ®  ageLOC ® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II és ageLOC ® facial gels - frissítő és energetizáló arckezelő gélek ageLOC ® -kal  Exfoliant Scrub - extra lágy mélytisztító bőrradír arcbőrre  Epoch ® Glacial Marine Mud ® – arc- és testmaszk tengeri iszappal Combination to Oily Skin

The Science of Nutricentials ® Áttekintés Tudta Ön, hogy  bizonyos élelmiszerekben található egyes erős tápanyagok hozzájárulhatnak az egészséges és sugárzó bőrhöz  A Nutricentials ® egy teljes napi bőrápolási termékcsalád, amelyet kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy hozzájáruljon a bőr egészségéhez és szép, fiatalos külsejéhez nélkülözhetetlen alapvető szükségleteihez  Minden termék Nutricentials ® -zel van megerősítve - a megfelelő időben alkalmazott, blokkokba épülő tápanyagok tudományosan bizonyítva segítik elő és látványosabbá teszik a bőr egészséges megjelenését

The Science of Nutricentials ® A napi bőrápolási rutin alapjainak napi szükségletei  T ISZTÍTÁS, hogy eltávolítsuk a fölösleges zsírt, piszkot, szennyezőanyagot  T ONIZÁLÁS,hogy felkészítsük a bőrt a többi termék befogadására  N APPALI VÉDELEM, hogy óvjuk a bőrt a károsító UV sugaraktól  É JSZAKAI VÉDELEM, hogy létfontosságú lipidekhez és újító nedvességhez juttassuk a bőrt . Áttekintés

The Science of Nutricentials ® Nutricentials ® alkalmazási és bőrápolási ajánlások Nappali bőrápolás (normál-száraz bőrre)  Tisztítás - Creamy Cleansing Lotion (Krémes arctisztító)  Tonizálás - pH Balance Toner (pH kiegyensúlyozó tonik)  Nappali Táplálás - Celltex® CoQ10 Complete  Napközbeni védelem - Moisture Restore Day SPF 15 Normal to Dry Skin (normál-száraz bőrre)  Éjszakai Táplálás - Celltex® Ultra  Éjszakai hidratálás - Night Supply Nourishing Cream (Éjszakai krém)

The Science of Nutricentials ® Nappali bőrápolás (vegyes-zsíros bőrre)  Tisztítás - Pure Cleansing Gel (Mélytisztító zselé)  Tonizálás - pH Balance Mattefying Toner (Mattító tonik)  Nappali Táplálás - Celltex® CoQ10 Complete  Napközbeni védelem - Moisture Restore Day SPF 15 Combination to Oily Skin (vegyes-zsíros bőrre)  Éjszakai Táplálás - Celltex® Ultra  Éjszakai hidratálás - Night Supply Nourishing Cream (Éjszakai krém) Nutricentials ® alkalmazási és bőrápolási ajánlások

The Science of Nutricentials ® Ön ezzel befejezte és elsajátította a Nutricentials ® tudományról szóló képzési anyagot. Gratulálunk!