Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2015 Június.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2015 Június."— Előadás másolata:

1 2015 Június

2

3 megerősíti a saját személyiséget
Jelentése: Mint a Győzelem istennője, megerősíti a saját személyiséget

4 Jelentése: Mint keratin A haj lelke

5 Lehetőség, mely kielégíti mindenki számára azt a vágyat, hogy mindig egyedinek érezze magát életének és mindennapjainak minden egyes percében.

6 2014-es sorozat

7 Egyenes Göndör Rendezett
Fókuszterületek Egyenes Göndör Rendezett A hibátlan és megbízható szegmens követése a kívánt stílus elérését eredményezi

8 GÖNDÖR FÜRTÖK Azon termékek, melyekkel a különféle göndör vagy hullámos hatást érhetjük el fürtjeinken: Lágyabb tartástól egészen a meghatározott, tartós göndörségig (memória hatással). Azonban nem csak egy sprét kell alkalmazni a száraz hajon, hogy tökéletes göndör formát eredményezzünk. Göndörséget aktiváló spré – 150 ml Felfrissíti az eredeti göndör haj formáját. Göndör haj erősítő ml Ideális krém a természetes vagy mesterségesen göndörített, rugalmas és erős haj hangsúlyozására Krém a hullámos hajért memória hatással – 200 ml Bevont réteget képez a felhámon, így biztosítja a hosszan tartó hatást.

9 Az új, selymes “ ULTRA LISS” generáció
HAJ Az új, selymes “ ULTRA LISS” generáció Olyan selymes és lágy hajért, mint a selyem. Csodálatos göndör mentes hatást biztosít a hajnak, mely láthatóan egészségesebbnek és fényesebbnek hat. Ultra selymes spré ml Permetezze hajára a terméket a selymes hatásért. Ideális normál hajra. Ultra-selymesítő tej 200 ml Tej ultra selymes hatással vékonyszálú hajra. Hosszantartó, tökéletesen selymes hajat biztosít.

10 Specifikus termékek, extrém hajformák kialakítására.
FORMÁLÓK Specifikus termékek, extrém hajformák kialakítására. Ezek esélyt és lehetőséget adnak a rövid hajú embereknek, hogy játszhassanak a különböző stílusokkal. 100 ml, Víz-alapú wax Nedves és puha hatás elérésére. Használata könnyű. Spré wax 150 ml A hajnak a kívánt formát és stílust kölcsönzi visszamaradt felesleg nélkül. Extra erős gél 200 ml Extra tartást biztosít az extrém hajak kialakításához 100 ml, Földi agyag Semleges formára, melyet úgy alakít, ahogy szeretne.

11 KLASSZIKUSOK Eco csillogó spré 150 ml
A hajat ragyogóvá teszi és kiemeli annak színét Erős tartást kölcsönző ecospré 300 ml Tartást biztosít a hajnak, minden hajformázáshoz használható. Erős tartást kölcsönző spré 300 ml Erős tartást kölcsönző spré, minden hajformázáshoz. Természetes tartást kölcsönző hajhab 300 ml Természetesen formázza a hajat. Természetes tartást biztosító ecospré 300 ml Megvédi a hajat a gubancoktól és csomóktól, ezzel is még ragyogóbbá téve a hajat. Erős tartást kölcsönző hajhab 300 ml A gubancolódó hajat kezelhetőbbé teszi.

12 A SZUPER SZTÁR Lenyűgöző esszencia, egyedülálló kozmetikai tulajdonságokkal, keverhető a sorozat összes termékével új hatások elérése végett, valamint könnyedtséget és ragyogást ad az összes készletnek!

13 Tartást és dús hatást ad a hajnak
2015 újdonságai Egy új szegmens Dúsítás Tartást és dús hatást ad a hajnak

14 NÖVÉNYI KERATIN COMPLEX
AKTÍV ALAPELVEINK NÖVÉNYI KERATIN COMPLEX Innovatív complex, mely növényi keratinon, búzából nyert amino savakon, valamint szójababon alapszik. Erősíti a hajat, láthatóan egészségesebbé és ragyogóbbá teszi. Csökkenti a csomók kialakulását, nagyszerűen segíti a haj fésülését, megvédi a hőforrásoktól, valamint megkönnyíti a legtöbb haj számára a formázást. CAMARGUE SÓ Természetes úton kristályosodó tengeri só, melyet kézzel takarítanak be Camargue régiójában. Kiválósága miatt „a tenger kaviárjának” is nevezik. A hajnak matt hatást ad, valamint lehetséges vele kócos, borzas kinézetet is alkotni. A hajnak természetes úton ad dússágot és tartást.

15 UNIKE akció: INFÓ&MÉG TÖBB
EXTRÉM DÚSÍTÁS

16 INNOVATÍV ÖBLÍTÉS NÉLKÜLI ECOSPRÉ 150 ml
EXTRÉM DÚSÍTÁS INNOVATÍV ÖBLÍTÉS NÉLKÜLI ECOSPRÉ 150 ml Növényi Keratin Complex-el Gondoskodik a hajgyökereknél a tartósságról és dússágról. A NÖVÉNYI KERATIN COMPLEX a hajat ragyogóvá és fényessé teszi, miközben egyúttal kizárja a csomósodás kialakulását. Hogyan használja: permetezze nedves hajra, különösen a hajtőre a teljes dúsító hatás eléréséhez. Formázza kedvére. Gyúlékony folyadék és gőz. Hőtől, gyújtóforrástól távol tartandó.

17 UNIKE akció: INFÓ& MÉG TÖBB
SEA SALT SPRAY

18 MATTÍTÓ HATÁSÚ FORMÁZÓ SPRÉ
Tengeri só – Tengerparti hatás MATTÍTÓ HATÁSÚ FORMÁZÓ SPRÉ ENYHE TARTÁS 150 ml Camargue tengeri sóval Ideális kócos, borzas, tengerparti hatású haj formázására. Hogyan használja: permetezze a terméket nedves vagy száraz hajra cm távolságból. Kezével formázza a kívánt stílusra és modellre frizuráját. Gyúlékony folyadék és gőz. Hőtől, gyújtóforrástól távol tartandó.

19 EXTRA FÉNYES HAJKENŐCS
UNIKE akció: INFÓ& MÉG TÖBB EXTRA FÉNYES HAJKENŐCS

20 EXTRA FÉNYES HAJKENŐCS 50 ml
Növényi Keratin Complex-el Közepesen könnyű tartás. Hogyan használja: helyezzen egy kis mennyiséget a termékből a tenyerébe és vigye fel száraz hajra, majd dolgozza el az ujjaival

21 UNIKE akció: INFÓ&MÉG TÖBB
EXTRA MATT PASTA

22 Növényi Keratin Complex-el
EXTRA MATT PASTA EXTRA MATT PASTE 50 ml Növényi Keratin Complex-el Közepes tartás. Hogyan használja: helyezzen egy kis mennyiséget a termékből a tenyerébe és vigye fel száraz hajra, majd dolgozza el az ujjaival

23


Letölteni ppt "2015 Június."

Hasonló előadás


Google Hirdetések