RENDEZVÉNYSZERVEZÉS ALAPJAI Prezentáció egy választott rendezvényről Printz-Markó Erzsébet printz-markoe@atif.hu.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
SNI-s ALKALMAZÓI VERSENY. SAJÁTOS NEVELÉSI IGÉNYŰ TANULÓK FŐVÁROSI INFORMATIKA TANULMÁNYI VERSENYE Magyar Gyula Kertészeti Szakközépiskola és Szakiskola.
Advertisements

Nagyrendezvények közlekedésszervezési problémái Munkácsy András – Szele András KTI Közlekedésszervezési és Hálózatfejlesztési Központ Közlekedéstudományi.
Fókuszban az önkormányzati tagsággal rendelkező szociális szövetkezetek _ A pályázatkezelői felület bemutatása.
A képzett szakemberekért SZMBK KERETRENDSZER 2.1. előadás.
Útmutató az adatbázis használatához. − 1957 – ODK - Orvostudományi Dokumentációs Központ − 1960-tól: OOKDK - Országos Orvostudományi Könyvtár és Dokumentációs.
NTP-TSZV- M CSEÖH MŰHELYFOGLALKOZÁS Kutatási eredmények ismertetése Szegő Dóra.
AZ ISKOLA–EGÉSZSÉG KÖZPONT – FORMA ÉS TARTALOM A TÁMOP KIEMELT PROJEKT KÖZNEVELÉSI ALPROJEKTJÉNEK CÉLJAI, A MEGVALÓSÍTÁS MÓDSZEREI ÉS A SZAKMAI.
HOGYAN ZAJLIK AZ ÁTÁLLÁS A FELHŐBE? LISZAI LÁSZLÓ – FUTURION KFT ALAPÍTÓ.
Utánkövetés rendezvények promótálása Paulányi Bea.
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése.
A KÖNYVTÁRELLÁTÁSI SZOLGÁLTATÓ RENDSZER HATÉKONY MŰKÖDTETÉSE ÉS A SZOLGÁLTATÁS NÉPSZERŰSÍTÉSE VI. KSZR MŰHELYNAP – ZALAEGERSZEG NOVEMBER 11. A KSZR.
NSZFI SZFP Programkoordinációs Iroda Minőségfejlesztési Terület Teljesítményértékelési rendszer A képzett szakemberekért Információgyűjtés.
A vállalatok marketingtevékenysége és a Magyar Marketing Szövetség megítélése Kutatási eredmények az MMSZ részére (2008. július)
Projekt módszer óvodai alkalmazásának egy lehetséges változata Encsen „Jó gyakorlat” bemutatása Sárospatak, Léportné Temesvári Ildikó és Zsiros.
1. 2 káros tartalmak típusai és előfordulásuk a gyerekek védelmét biztosító szabályok, a felelősség kérdése a korhatár-kategóriák megítélése, a besorolás.
1 Számvitel alapjai Gazdálkodás:a társadalmi újratermelési folyamat szakaszainak (termelés, forgalom, elosztás, fogyasztás) megszervezésére, az ahhoz rendelkezésre.
KÉPZŐ- ÉS IPARMŰVÉSZET ISMERETEK ÁGAZATI SZAKMAI ÉRETTSÉGI VIZSGA (középszintű) május-június.
A szakiskolák aktuális problémái
Keresztyén Ifjúsági Dicsőítő Csoport
Az „első lépés” TÁMOP
Cím Szerző Konzulens.
Szaktanácsadás 2015/2016 Készítette: Szabó Klára.
Adottságok tényszerű megfogalmazása 4.6. előadás
Gyűjtőköri szabályzat
Pályaválasztási tanácsadás
Duális képzés a társadalmi felelősségvállalás szemszögéből
A víziközmű-szolgáltatásról szóló évi CCIX
Hitelkonstrukciók a pályázati rendszerben
1. dia A szakdolgozat címe
376/2014 EU RENDELET BEVEZETÉSÉNEK
Az iskolai könyvtár szolgáltatás típusai
Termékmenedzser A MOM Zrt. 140 éve működő magyar vállalkozás, több, mint 100 évnyi vízmérő gyártásban szerzett tapasztalattal. Piacvezetők vagyunk a vízmérés.
Kompetenciák az osztott tanárképzésben
szakmai referens, országos versenyszervező
Kiskunfélegyházi Szakképző Intézmény és Kollégium Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Középiskolája és Szakiskolája OM azonosító: Kiskunfélegyháza,
TERMÉSZETTUDOMÁNYOS TÉMAHÉT Katolikus gimnázium 2015 június
De ki nyújt ma minőségi szolgáltatást?
Vállalatgazdaságtan (BAI0030L; GZB2320L) 2017/18 tanév I. félév
Előadó: Daka Zsolt ügyvezető Gyulahús Kft.
Diplomás kompetenciák elégedettség a munkával
Reftantár bemutatása Merényi László.
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése – Életpálya-tanácsadás Csanádi Nikolett Hényel Anett.
Felhasználóképzés a kórházban
Sajben - Kenyeres Márta munkaközösség-vezető
2010. I-IV. hónap közlekedési baleseti statisztikája,
Új pályainformációs eszközök - filmek
Programjaink matematikából a es tanévben
Stratégiai emberierőforrás-fejlesztés
Programjaink fizikából a es tanévben
Információs pont értékelése
A felsőoktatási kompetenciamérés bevezetése
Tájékoztatás a évi Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) teljesüléséről az Országos Statisztikai Tanács és a Nemzeti Statisztikai Koordinációs.
A Vezetői munka értékelése a szülők szemével
LEADER LEADER Intézkedések a Déli Napfény LEADER Egyesület területén
Hallgatói ösztöndíjak
A turizmus tendenciáinak vizsgálata Magyarországon
A mérés-értékelés tanulmányozása Dániában
I. HELYZETFELMÉRÉSI SZINT FOLYAMATA 3. FEJLESZTÉSI FÁZIS 10. előadás
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
A Szociális Ágazati Regiszter használatával kapcsolatos tudnivalók
A Közbeszerzési Kutatóműhely bemutatása Közbeszerzési Hatóság
Ki mit tud?- művészeti nap december 15. szombat
A Tanácsadók Virtuális Közösségének
Baranya Megyei Önkormányzat
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
SZAKKÉPZÉSI ÖNÉRTÉKELÉSI MODELL I. HELYZETFELMÉRŐ SZINT FOLYAMATA 7
A nők lehetőségei az IT szektorban
A dolgozói teljesítménymérés gyakorlata a százhalombattai Hamvas Béla Városi Könyvtárban Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár Minőségirányítási szakmai nap.
Vidékfejlesztési pályázatok megvalósításához útravaló
Az ELTE Fogyatékosügyi Központ bemutatása
Előadás másolata:

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS ALAPJAI Prezentáció egy választott rendezvényről Printz-Markó Erzsébet printz-markoe@atif.hu

Mennyit tanulunk abból,… hogy elolvasunk valamit ........................................................10% hogy meghallgatunk valamit ………………………………….20% hogy megfigyelünk valamit ……………………………………30% hogy megfigyelünk valamit, és meghallgatjuk a róla mondottakat …………………………………………………………50% hogy beszélünk róla másokkal ………………………………...70% hogy megtapasztalunk valamit ………………………………80% hogy elmagyarázzuk másoknak ……………………………...95%

Prezentáció egy választott rendezvényről Rendezvény megnevezése Az előadó/hallgató neve, szak és évfolyam megjelölése, NEPTUN-kódja Rendezvény időpontja, helyszíne, szervezők megnevezése Amennyiben a szervezésben közreműködött, ismertetni az előkészítés, a szervezés, a lebonyolítás és az utómunkák folyamatát A rendezvény besorolása a rendezvények csoportosítási szempontjaihoz (téma alapján, kiterjedési köre szerint, ágazati szakjellege szerint, funkcionális tartalma szerint, lebonyolítási forma alapján, a kezdeményezés eredete szerint) A rendezvényen való részvétel feltételeinek ismertetése (regisztráció, részvételi díj – mit tartalmaz a részvételi díj) A rendezvény céljának , tartalmának - programismertetés, résztvevői körének (belföldi-külföldi, életkor) -, infrastruktúrájának (megközelítés, parkolás, helyszín, ruhatár, technikai felszereltség, közmű, tolmács), higiéniás körülményeinek ismertetése Saját tapasztalatok ismertetése ( minimum 3 pozitív és negatív) Javaslatok a rendezvény jövőjét illetően A rendezvény meghívójának, plakátjának, honlapjának értékelése

A rendezvény meghívójának, plakátjának értékelése 1pont- elégedetlen, 5pont- nagyon elégedett    Fotó a meghívóról, plakátról Grafikai megoldások, látvány Igényesség, minőség  Teljes körű információközlés Közösségi oldalak kihasználása  Online marketingeszközök  Összesen x pont (maximum 25 pont)

A rendezvény honlapjának értékelése 1pont- elégedetlen, 5pont- nagyon elégedett    www………. Grafikai megoldások, látvány  Interaktivitás Navigáció Célcsoportok-specifikus oldalak  Teljes körű információközlés Képgaléria Közösségi oldalak kihasználása  Online marketingeszközök  Összesen x pont (maximum 40 pont)

Technikai információk a prezentációhoz 15 perces előadás (Microsoft Office PowerPoint 2007) Rendelkezésre álló technikai eszközök: laptop, projektor, hangfal, írásvetítő, tábla, internet használat Az előadás anyagát az előadás napján pendriveon „beadni” PPT és Word (Microsoft Office Word 2007) formátumban Az anyag mentése: rendezvény megnevezése, hallgatók/előadók monogramja

Köszönöm szépen a megtisztelő figyelmet Köszönöm szépen a megtisztelő figyelmet! Következő téma: A rendezvényszervezés alapjai, rendezvények szerepe „Az élettel többet is kezdhetünk annál, hogy pusztán a sebességét növeljük.„ (Mahatma Ghandi, 1869-1948, indiai elnök, spirituális vezető)