Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Szociális Ágazati Regiszter használatával kapcsolatos tudnivalók

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Szociális Ágazati Regiszter használatával kapcsolatos tudnivalók"— Előadás másolata:

1 A Szociális Ágazati Regiszter használatával kapcsolatos tudnivalók
Szociális szolgáltatást fenntartók részére

2 Belépés a Szociális Ágazati Regiszterbe: https://regiszter.afsz.hu
A Szociális Ágazati Regiszter tartalma: megközelítőleg fenntartó, engedélyes, 8.500 működési engedély, ebből gyermekvédelmi-gyermekjóléti szolgáltatásra kiadott.

3 Fenntartó vagy intézmény adatainak módosítása a Fenntartó keresés menüponton keresztül:

4 Megnyitás után a Fenntartó adatok módosítását választva javíthatóak a telefonszám, Fax, cím és a kapcsolattartó nevének adatai.

5 A megnyitás utáni képernyőkép:
Figyelem! A piros csillaggal jelölt cellák kitöltése kötelező

6 Intézmény adatainak módosításánál az intézmény megnyitása, majd az Intézmény adatainak módosítása funkciót kell választani:

7 Megtett jelentések ellenőrzése: a Rögzített jelentések menüpontba belépve láthatók a fenntartó által megtett jelentések jelentési időszakonként felsorolva. Ellenőrizni szükséges, hogy minden szolgáltatásra a megadott időszakban készült-e jelentés. Az állapot „Publikált” kell, hogy legyen.

8 A „Rögzítés alatt” állapot javítása a következő módon történik: A sor végi Módosít linkre kell klikkelni, majd a bal oldalon lévő négyzetbe a hiányzó pipajelet betenni, majd menteni. A „Hatályon kívül helyezve” állapot azt jelzi, hogy a jelentés megtétele óta az engedély helyét vagy formáját változtatta a hatóság, de a jelentés időszakában még élő engedélyként lehetett rá jelenteni. Ez csupán technikai dolog, nem érinti a jelentés tartalmát.

9 Jelentés rögzítésének folyamata:
„Jelentés rögzítése” menüpont választása Jelentési időszak kiválasztása (Idősek otthona,támogató szolgáltatás, közösségi ellátások, jelzőrendszeres hsny, szociális foglalkoztatás esetén negyedéves jelentési időszakot kell választani) Az engedély kiválasztása A sor végi „Adatok” linken keresztül az adatűrlap kitöltése, majd mentése A „Jelentés rögzítés befejezés” négyzetbe pipajel betétele, majd még egyszer mentés

10 Legutóbbi jelentések megtételének ellenőrzése:
A „Rögzített jelentések” menüponton keresztül Ellenőrizni, hogy minden időszakra minden szolgáltatás jelentése elkészült-e Ellenőrizni, hogy minden jelentés „Publikált” állapotú legyen A „Fenntartó keresés” menüponton keresztül ellenőrizni, hogy látszik-e a jelentés.


Letölteni ppt "A Szociális Ágazati Regiszter használatával kapcsolatos tudnivalók"

Hasonló előadás


Google Hirdetések