Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Online szabadságtervező, jóváhagyó, nyilvántartó rendszer.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Online szabadságtervező, jóváhagyó, nyilvántartó rendszer."— Előadás másolata:

1 Online szabadságtervező, jóváhagyó, nyilvántartó rendszer

2 A dolgozó a felhasználói fiókjából egyszerűen, gyorsan online igényelhet szabadságot. Automatikus email üzeneteket küld a rendszer: jóváhagyásról, elutasításról, jóváhagyandó tételekről. Többszintű jóváhagyás lehetséges. Szabadság adatok egy kattintással átkerülnek a bérszámfejtéshez.

3 Bejelentkezés az online felületre:

4 Új felhasználó esetén regisztráció:

5 Regisztráció után a megadott e-mail címre egy megerősítő levelet küldünk: Az e-mailben szereplő link segítségével átirányítjuk a bejelentkező felületre, ahol be tud lépni a felhasználói fiókjába.

6 Belépés után a dolgozó látja az éves járó és a még rendelkezésre álló szabadság napjait, típusonként.

7

8 Szabadság engedély nyomtatható:

9 Jóváhagyónál megadható jogosultságok: Meghatározott csoportok részére: Szabadság elbírálása, Szabadság rögzítése, Engedélyezett szabadság törlése, Szabadság engedély nyomtatása.

10 Jóváhagyó képernyő:

11 Kimutatások I.: Beosztottak szabadság naptára

12 Kimutatások II.: Éves szabadság egyenleg

13 Szinva Bérben menüpontok: Év közbeni indulásnál az előzőleg kivett szabadság adatokat is feltöltjük a webes felületre. Szabadság jogcímek megfeleltetése bérformánként

14 Szabadság adatok átvétele: Az adatok automatikusan átkerülnek az : R - Rögzített számfejtési, Sz I. - Dolgozói szabadság, Sz II. – Szabadság adatokba.

15 Szabadság egyeztető kimutatás: Összevethetőek a Bérprogramban és a weben nyilvántartott tételek; az eltéréseket jelöljük.

16 Milton rendszer használatának technikai feltételei: Linux vagy Windows operációs rendszer Web szerver, PHP támogatással (pl. Apache, IIS) PHP értelmező (5.4 vagy magasabb verzió) SQL szerver (pl. MS SQL, MySQL) Lehetőség e-mail küldésére (saját levelező szerver vagy külső szolgáltató használata) Amennyiben az itt felsorolt feltételeket a megrendelő nem tudja, vagy nem szeretné megteremteni, olyan konstrukciót is tudunk ajánlani, amelyben egy nálunk lévő szerverre történik az adatok felküldése.

17 info@szinvacomp.hu Tel:46/504-841 46/504-842 46/504-843 46/504-844 Fax:46/504-845 3525 Miskolc, Bedegvölgy utca 2.


Letölteni ppt "Online szabadságtervező, jóváhagyó, nyilvántartó rendszer."

Hasonló előadás


Google Hirdetések