1 A test kívül és belül Tibai Eszter: 2015. június 06.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Étrend-kiegészítő.
Advertisements

Alap Termékek.
Formula 2: Multivitamin-komplex
Diéta (Quick start) Herbalife Egészséges Táplálék (választott ízben) Herbalife személyre szabott fehérje Zabrost tabletta Multivitamin.
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
Mire jók a szűrővizsgálatok?
Mire jó a tojás? Tények a tojásról
senior product manager Wyeth Consumer Healthcare
A vitaminok és ásványi sók
Flavon max termékcsalád
A rák, a helyes táplálkozás és életmód
LifePak Anti-Aging előadó: Carsten R. Smidt, Ph.D., FACN
Készítette:Józsa Szende Román Orsolya
LOVAK TAKARMÁNYOZÁSA III.
A Family Business étrend-kiegészítő készítményei
Készítse fel szervezetét a télre!
A Forever Living Products termékkatalógusa alapján
Ajándék ötletek Karácsonyra
Nº 1. BIONET AKTÍV BALZSAM.
Reformtáplálkozás.
TÁPLÁLKOZÁS.
Самовар=Szamovár.
Tápelemek hiánytünetei
A táplálkozási szervrendszer felépítése és működése
Horváth Krisztián A Vitamin.
Készítette: B ő cs-Kovács Renáta Dénes Dorina. ×Napsugárzás Fontos, hogy télen is érjen napfény, hiszen e nélkül a D-vitamin börben tárolt provitaminja.
D – vitamin ! (: Készítette: Pafit Zoli Tomi Patrik.
Kedvező hatásai: Központi szerepet játszik a csontfejlődésben. Ha a kicsi gyermekek szervezetében alacsony a D-vitamin szintje, nem megfelelően fejlődik.
Dr Kovács Ágota Péterfy Sándor utcai Kórház Gasztoenterológiai Osztály
Pharmanex BioPhotonic Scanner™
Hogyan Működik? Normál körülmények között egyensúly van a savi és lúgos tulajdonságú vegyületek között. Az egyensúlyt a vér puffer rendszere, a tüdő és.
Illóolaj Fehérjék Cukrok Köhőgés Emésztés Ánizs csoki Epe bántalmak.
Nyugalom! Meditáljunk együtt A szorongás Normális, kóros Súlyos betegségeket kiindulópontja Betegségek is okozhatják Kémiai anyagok.
Lucerna (Medicago sativa)
Kaposvár, április 28. FEJLESZTÉSI IRÁNYOK, EREDMÉNYEK HÚSIPARI VONATKOZÁSBAN Dr. Zsarnóczay Gabriella Országos Húsipari Kutatóintézet.
„Foglakozz az egészségeddel, nem lesz gondod a betegségeddel!” Oriflame egészségmegőrző termékek.
ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat.
Haj - és körömnövekedés-serkentő tabletta
Az egészséges életmód és a stressz
Moszatok jelentősége a hétköznapi életben
VITAMINOK.
Vas-kobalt-nikkel A periódusos rendszer VIII/B csoportja
A vitamin. Gabonafélék, hüvelyesek és őrleményeik, kenyerek, péksütemények: nyomokban [forrás?] forrás? száraztészták: 0-0,04 μ g sajtos, túrós sütemények:
 A z emberi szervezetben a csontban található és a vérben oldott állapotban. Sejten belüli információt közvetítő anyag. A kalcium ion beáramlása okozza.
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
Az algák világa A 3,5 milliárd éves élet a Földön 1.
Glutén-érzékenység, Lisztérzékenység
Táplálkozás A mai táplálkozás legfőbb problémái Káros hatások
Web konferencia előadó: Farkas Erika. Januári havi akciós termék: Herba Gold Energiakrém Hűségprogram Januári termékei: Optivit és Lecitin-kombi.
PUREX FILOZÓFIA Budapest,2010. szeptember 18. Dr. Bérci István.
PUREX-4 Májvédő, májregeneráló és nyirokrendszer karbantartó program.
Flavonoid King. A királyság rejtélye! Örök rejtély marad, hogy a C-vitamin és a bioflavonoidok története hogyan alakult volna, ha Szent-Györgyi Albert.
Méregtelenítés Gégényné Osztó Zsuzsanna Okleveles természetgyógyász, Reflexológus, arcdiagnoszta Biyovis megoldások a gyakorlatban.
PUREX Phase-3 Program. PUREX Phase-3 Mottó: „Legyél kívül és belül mindig tiszta, Ez a hosszú, egészséges élet titka!” (Ősi indiai mondás) (Ősi indiai.
Biyovis termékek a természetgyógyász szemével Molnárné HaholtZsuzsanna Természetgyógyász,fitoterapeutla,életmód tanácsadó és terapeuta,biorezonancia felhasználó.
Biyovis kreatív kozmetika és szépségápolás Július 06.
10. rész :Táplálékunk összetevői Ásványi anyagok Klikk a folytatáshoz.
HERBA GOLD AKTÍV BALZSAM Gyógyír a bőrnek. HATÓANYAGOK KERESÉSE: SEJTREGENERÁLÓ, ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ MEGÓVJÁK A KÖTŐSZÖVET ÉS AZ IZOMZAT EGÉSZSÉGÉT HELYREÁLLÍTJÁK.
TÁPLÁLOKOK, TÁPANYAGOK
PUREX Phase-2 Program. REGENER Á L Á S É S A SZERVEZET Ú JRA FORM Á BA HOZ Á SA.
1 BIYOVIS TÁJÉKOZTATÓ. Krónikus betegségeket okozó fő problémák (1) A szervezet sav-bázis egyensúlyának a felbomlása –”savasodás” A salakanyagok, nehézfémek,
Flownorm kapszula. A mai kor emberének gyakori betegsége az érszűkület, a visszeresedés és a trombózis. Ez különböző okok (pl. nem megfelelő táplálkozás,
Mi a klorofil? A klorofil a mély, sötétzöld pigment, ami a növényekben található Zöld „növényvér” Porfirinvázas magnéziumtartalmú komplex vegyület Chloros.
BiyoVit Gold tabletta. A világ körülöttünk Felgyorsult világban élünk, és ez a tendencia várhatóan nem is változik meg belátható időn belül. Az életünk.
Mi is az érvelés?. Mit mond a wikipedia? Az érvelés egy verbális és társas cselekvés, amely kijelentések valamilyen elrendezésének segítségével erősíteni.
FEMINOVIS Egy új készítmény Egy továbbfejlesztett, korszerű készítmény.
Az emésztőrendszer egészséges mikroflórája
Réti gyógynövények.
Mikroelemek.
Előadás másolata:

1 A test kívül és belül Tibai Eszter: június 06.

2

3 A problémák

4 A szervezet sav-bázis egyensúlyának a felbomlása –”savasodás” A salakanyagok, nehézfémek, méreganyagok lerakódása, felhalmozódása Paraziták jelenléte, általuk termelt toxikus anyagok Gyengén működő immunrendszer Emésztőrendszer, máj és nyirokrendszer működési zavarai Szív és érrendszer problémái

5

6 Az emésztő rendszerünk problémái Lassú emésztés Nehéz székelés Székrekedés Puffadás, gázosodás Gyomorfájás Bőrproblémák Irritábilis bélszindróma, tasakgyulladás, vastagbél rák

7 Az emésztőrendszer tisztítása

8 A problémák

9 A tisztító, méregtelenítő programok után fontos a szervezetünk vitamin és ásványi anyag raktárainak a feltöltése Purex I –es és a Purex IV-es kúra után a Purex II. csomag. Vas, cink, magnézium, mangán, molibdén, réz, szelén, króm, kalcium és jód ; E-vitamin, B1, B2, B3, B5, B6, B12, Folsav, Biotin, Béta karotin, D3, K1, C, Lutein, Aloe Vera, Ginseng, Zöld tea kivonat

10 Regaflor A bélcsatorna egészséges baktériumflórájának a helyreállítása. Az immunrendszer hatékony működésének a biztosítása. pl. allergia esetén Kiegészítő javaslatok:

11

12 PUREX PHASE III. Értisztító és szíverősítő program. Emésztő rendszert tisztító kúrák után, de anélkül is alkalmazható.

13 Q10 – Öregedésgátló hatá- sa van, aktív ener- giát ad a sejteknek, ( 40 ) Szelén – lassítja a szövetek öregedését, E vit. védi szervezetünket a szabad-gyökök kártételével szemben. C vit. - hidratál Béta karotin -bőrépítő CORDIA-Q10

14

15 A máj és nyirokrendszer tisztítása: PUREX PHASE IV. és...

16 Napégés

17 Napégés ellen belülről Humiferr Magnemax Multivita Plus Fekete áfonya (béta karotin)

18 Klímax Izzadás, hőhullámok, szőrnövekedés...

19 JUVENAL Szójabab egyik összetevője tartalmaz izo- flavonoidokat amelyek fito- ösztrogén hatással rendelkeznek. A szervezet számára olyan információkat továbbítanak,mintha normális lenne az ösztrogén szint. Ily módon kivédik a tüneteket. Nők esetében fokozott kálcium ürítéssel járó időszak ezért a Coral+Calcimax szedésével jó esetben megelőzhető a csontritkulás.

20

21 Prevenció és megoldási javaslatok

22

23

24 Vegyszer allergia

25 Kockázatmentes takarítás

26

27 Egészségesebb fejbőr és hajápolás

28 Köszönöm a megtisztelő figyelmet!