SZKENNER BÓNUSZOK. Szkenner operátor bónusz Kezdő szkennelési bónusz: €7,5 7,5 eurós kezdő szkennelési bónuszt fizetünk a Szkenner bérlőnek, amikor egy.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Számvitel S ZÁMVITEL. Számvitel Ormos Mihály, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Hol tartunk... Hiányzik egy jól strukturált rendszer.
Advertisements

Országos szakképzési tanévnyitó igazgatói értekezlet 2010/2011. tanév Tájékoztató a térségi integrált szakképző központok számára Baskiné Lipka Gabriella.
Budapest, október 26. MLSZ Játékvezetői Bizottság.
A fogyasztóvédelmi hatóság hatásköre, illetékessége és eljárása a villamosenergia-, földgáz-, víziközmű-, távhő- és hulladékgazdálkodási közszolgáltatás.
Nagyprezentáció Társaság a Lakásépítésért Egyesület lobby tevékenység a magyarországi lakásépítések élénkítése érdekében Előadó:
A Végrehajtó Ügynökség, a pályáztatást támogató elektronikus rendszerek, valamint az elszámolhatóság főbb kérdéseinek bemutatása Németh Veronika – NFFKÜ.
A kifizetési kérelem összeállítása TÁMOP-3.2.9/B-08 Audiovizuális emlékgyűjtés.
Történelmi bázisjogosultságok Szerletics Ákos Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal október 18.
M ESTERPEDAGÓGUS SZAKTANÁCSADÓK FELADATAI. Megállapodás megkötése-aláírás után a HMPI-nek visszaküldeni, melyet az OFI-ba továbbítunk aláírásra Útiköltség.
A munkahelymegőrző támogatás. Alapja  Az évi IV. tv. (a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról) 18. §.  A 6/1996. (VII.16.)
2015. tavaszSzármaztatott termékek és reálopciók1 II. Határidős árfolyamok A lejáratkor a határidős és az azonnali ár megegyezik. Milyen kapcsolat van.
2016. tavaszSzármaztatott termékek és reálopciók1 II. Határidős árfolyamok A lejáratkor a határidős és az azonnali ár megegyezik. Milyen kapcsolat van.
Felvételi jelentkezés február. Csak az itt található tájékoztató tartalmazza a hivatalos információkat! A jelentkezési határidő: 2016.
Az információs forradalom  Minden jog fenntartva.
Vetésforgó tervezése és kivitelezése. Vetésforgó Vetésterv növényi sorrend kialakításához őszi búza250 ha őszi árpa50 ha lucerna ebből új telepítés 300.
Innovatív értékesítési lehetőség a mezőgazdasági vállalkozók számára.
2016. tavaszSzármaztatott termékek és reálopciók1 II. Határidős árfolyamok A lejáratkor a határidős és az azonnali ár megegyezik. Milyen kapcsolat van.
A három lépcsőfok… 29% - A megoldás 52 heti stratégia sikeres üzleti kapcsolatépítéshez (Avidor András - Michelle R. Donovan - Ivan R. Misner) Az emberek.
BEST-INVEST Független Biztosításközvetítő Kft.. Összes biztosítási díjbevétel 2004 (600 Mrd Ft)
Internet tudományos használata
Steierlein István ÁHO-hálózatfejlesztési szakreferens
Hiteltörlesztési konstrukciók
Fájlkezelés.
Nagyméretű állományok küldése
A legjobb Kompenzációs terv, hogy pénzt csinálj!!
DIGITÁLIS VÁSÁRLÁSOK, GENERÁCIÓS KÜLÖNBSÉGEK
Teljesítési garanciák a svájci építőiparban
Tájékoztató a munkahelyteremtő pályázati programról
Meghívó és program! „Többet ésszel, mint excellel”
A rehabilitációt segítő támogatások, jogszabályi változások
WE PROVIDE SOLUTIONS.
A víziközmű-szolgáltatásról szóló évi CCIX
Esélyek a munkaerőpiacon
Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése
TESZTSOR.HU REGISZTRÁCIÓ, VÁSÁRLÁS ÉS TESZTKITÖLTÉS ELKEZDÉSE
Foglalkoztatási Paktumok az EU-ban
Egyszerű kapcsolatok tervezése
Öt éve az Európai Unióban
videós team Team vezetője: Tariné Péter Judit Tagok:
HÉL (Hasonló értelmű licit)
MTMT szervezeti hierarchia kialakítása a Széchenyi István Egyetemen
SZÁMVITEL.
SZÁMVITEL Dr. Ormos Mihály.
szakmai referens, országos versenyszervező
Keresetindítástól a perindításig 1. / keresetlevél benyújtása 2
Az Országos Egészségfejlesztési Intézet fejlesztési projektjei az iskolai egészségfejlesztés területén DR. TÖRÖK KRISZTINA.
A kiváltást tervezők / megvalósítók és Az fszk TÁRS projektje közti együttműködés rendszere EFOP VEKOP TÁRS projekt.
Pénzáramok összefoglaló példa (I.)
SZKENNER BÓNUSZOK.
félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések
2010. I-IV. hónap közlekedési baleseti statisztikája,
Kétszintű érettségi vizsga
Szabványok, normák, ami az ÉMI minősítési rendszerei mögött van
A Tudatos Vásárló Legjobb Döntése! Azonnali Kedvezmény Kártya!
14 év szakmai tapasztalat
Dr. Bánky Tamás Építésfelügyeleti szakmai nap július 5.
VÁLLALKOZZ! Pénzügyi és Vállalkozói Témahét 2019 Órai segédanyag
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
U8 – U10 célok a szezonra.
Scool-Túra Kft Miskolc Széchenyi út 36.
Helyi támogatási kérelmek benyújtásának ügymenete
A digitális kapcsolástechnika hajnala, 1989
Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ
Madách Imre Az ember tragédiája Paulay Ede rendezésével.
Pappné dr. Fülöp Enikő Nyírbátor Város Jegyzője OEVI vezető
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
ÁLDOZATOK VILÁGNAPJA Február 22.
Generali Alapkezelő beszámolója Gyöngyház Nyugdíjpénztár részére
12 év szakmai tapasztalat
KOHÉZIÓS POLITIKA A POLGÁROK SZOLGÁLATÁBAN
Előadás másolata:

SZKENNER BÓNUSZOK

Szkenner operátor bónusz Kezdő szkennelési bónusz: €7,5 7,5 eurós kezdő szkennelési bónuszt fizetünk a Szkenner bérlőnek, amikor egy először szkennelt Vásárló egy kvalifikált Automatikus Szállítási Hűségprogram (ADR) rendelésben* megvásárol egy Szkenner kvalifikált terméket. *További információért arról, hogy mi számít kvalifikált ADR-nek, tanulmányozza az „ADR & Szkennerkártyák” című prezentációt.

Szkenner operátor bónusz Újraszkennelési Bónusz: €7,5 7,5 eurós újraszkennelési bónuszt fizetünk a Szkenner bérlőnek a kvalifikált Szkennerhez csatolt ADR-es Vásárló újraszkennelése esetén, amennyiben megtörtént a következő ADR kifizetése és kiszállítása.

Szkenner operátor bónusz PÉLDA X 5 kezdő = €37,5 X 5 megtartja, kifizeti, átveszi az ADR-t & újraszkennelés = €37,5 ÖSSZESEN = €75 *Látogasson el a oldalra az országonkénti termékelérhetőség megtekintéséhez. * *

Szkenner operátor bónusz A Szkenner bónuszokat akkor is megkapja a Szkenner bérlője, ha a Szkennert másik operátor használja. A bónuszokat a jutalékokkal együtt fizetik ki.

Szkenner operátor bónusz A Szkenner bónuszok akkor kerülnek kifizetésre, amikor minden követelmény teljesült egy ADR kvalifikálásához.

Első, kezdő szkennelés 30 nap ADR-rendelés kifizetve és kiszállítva és a szkennerkártya csatolva január február 13. Megtartás Ingyenes program A bónusz márciusban kifizetve Szkenner operátor bónusz – 1. példa március 7.

Első, kezdő szkennelés 3 nap ADR-rendelés kifizetve és kiszállítva és a szkennerkártyák csatolva január január 23. Megtartás Ingyenes program A bónusz fizetése márciusban Szkenner operátor bónusz – 2. példa március február 01. A szkenner szinkronizálva

Első, kezdő szkennelés 3 nap ADR-rendelés kifizetve és kiszállítva január január 23. Megtartás Ingyenes program A bónusz fizetése márciusban Szkenner operátor bónusz – 3. példa március február 01. A szkennerkártyák az ADR-hez csatolva

Első, kezdő szkennelés 3 nap Az ADR- rendelés létrehozva, de nincs fizetve és a szkennerkártyák csatolva január január 23. Megtartás Ingyenes program A bónusz márciusban kifizetve Szkenner operátor bónusz – 4. példa március február 01. Az ADR- rendelés kifizetve és kiszállítva

Szkenner operátor bónusz TÉRSÉGENKÉNTI JOGOSULTSÁG Az EMEA Szkenner bónuszokat minden, az EMEA térségben regisztrált kvalifikált ADR vonatkozásában kifizetik, kivéve Izrael* és Törökország esetén. Példa: Egy magyar bérlő egy osztrák ügyfelet szkennel, aki egy osztrák ADR-t hoz létre: ő az osztrák ADR után kap bónuszt. * Csak az Izraelben létrehozott ADR-ek után jár Szkenner bónusz egy izraeli bérlő számára.

Szkenner operátor bónusz BÓNUSZ JOGOSULTSÁG Valamennyi bónuszra jogosult mindaddig, amíg jutalékra kvalifikál. Ehhez teljesíteni kell az Értékesítési Kompenzációs Tervben ismertetett követelményeket, beleértve a kiskereskedelmi értékesítést. Az Értékesítési Kompenzációs Terv összefoglalójának megtekintéséhez kérjük, látogasson el a weboldalra!

Szkenner operátor bónusz A BÓNUSZFIZETÉS LEJÁRATA A szkenner bónuszok kifizetésére 3 egymást követő hónapon keresztül kísérletet teszünk – amíg az ADR-rendelés kifizetésre kerül. Ha az ADR-rendelést nem fizetik ki a létrehozásától számított 3 hónapon belül, akkor a Szkenner bónuszok lejárnak és nem kerülnek kifizetésre.

Szkenner operátor bónusz BÓNUSZ VISSZAVONÁSA Ha az ADR-rendelést törölték, visszaküldték és visszafizették, akkor a Szkenner bónusz a bérlő jutalékaiból kerül visszavonásra. Ez a visszavonás az ADR létrehozásának időpontjától számított 12 hónapos időszakon belül bármikor megtörténhet.

KÖSZÖNÖM!